Euro 2012

Τι κόκκινη έδωσε ρε ο πουτάνας γιός!

Ενταξει μας τελειωσανε απο νωρις.Και οι δυο καρτες στον Παπασταθοπουλο τραβηγμενες

Λολ, νταξει, ας περασει η Πολωνια να παιξουμε οι υπολοιποι. Αντε γαμησου ρε πουστη διαιτητη δηλαδη.

παμε ρε πολωνια πετα εξω τα σιχαματα

Ασσο ημίχρονο άσσο τελικό το έχω.:lol::lol:

ωραίος ο διαιτητής μεγαλύτερη εμφάνιση από τον Χαλκιά κάνει :lol::lol::lol:

κόκκινη με το έτσι θέλω ο διαιτητής.κατα τα άλλα θα άλλαζα γκέκα με μήτρογλου και κατσουράνη με φωτάκη.

Πάντως ντάξει ήταν αναμενόμενο να σπρωχτεί από τη διαιτησία η Πολωνία. Διοργανώτρια χώρα είναι και μάλιστα ξεκινάει απέναντι σε μια ομάδα όχι_ακριβώς_από_τις_μεγάλες_που_λες_τις_σέβεσαι_ξέρω_γω.
Το θέμα είναι ότι σήμερα μάλλον δε χρειάζεται σπρώξιμο έτσι κι αλλιώς. Πολύ καλύτερη από τους δικούς μας που όχι μόνο δε μπορούν να βγάλουν φάση ούτε για πλάκα (μηδέν δημιουργία, πολλά λάθη στο κέντρο και το μόνο που περιμένουν είναι καμιά στημένη μπάλα μπας και) αλλά και αμυντικά πραγματικά μπάζουν από παντού (και ακόμα περισσότερο από τα αριστερά βέβαια).
Για να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα πρέπει ή να μεταμορφωθούμε σε ασύλληπτο βαθμό στο β’ ημίχρονο και παράλληλα να κοιμηθούν τελείως οι Πολωνοί, ή, απλά, να μας ανοίξει ο κώλος. Αλλά να μας ανοίξει ο κώλος σε φάση double anal penetration λέμε τώρα.
Ελπίζω τουλάχιστον στα άλλα δύο παιχνίδια να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα η Εθνική.

Kαι τον Νινη πολύ εύκολα εξω. Αντε το μαλακιστήρι την ειδε μπαλαδόρος. 3 τακουνάκια σε αντίπαλο έδωσε.

Να το το πειρατικο

Για να τα λεμε ολα η κοκκινη καρτα για γελια, αλλα νταξει στ @@ μου :stuck_out_tongue:

κατσουρανης καραγκουνης στο κεντρο αστειοι τουλαχιστον,χολεμπας απο αριστερα ανυπαρκτος,ο χαλκιας ειναι χαλκιας

και η διαιτησια τουλαχιστον για γελια,του υποσχεθηκαν οτι θα του στειλουν τις καλυτερες πολωνικες πουτανες στο ξενοδοχειο του,ειμαι σιγουρος

με κωλοφαρδια θα μπορουσαμε την ισοπαλια αν δε παιζαμε με 10

[B]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΪΣΠΑΝΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ…ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ…ΝΑ ΠΑ’ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ[/B]

Νινη αγορι μου αμα θελεις σχολη χορου τραβα στο dancing with the stars, Χολεμπα αγορι μου, μη φοβασαι τη μπαλα ενα πετσι με αερα ειναι, μπαρμπα-Χαλκια εχασες μαλλον το δρομο για το καφενειο “Η Ωραια Ελλας”…τι μπουρδελοποδοσφαιρο παιζουμε ρε πουστη…

Γκοοοοοολλ!!!Ελα ρε Σαλπι και με 10.Παμε γερα ρε

Έτσι ρε παλικάρια!

Τι να πουν κι πολωνοί για το δικό τους καρναβάλι στο τέρμα, ε κρίμσον? :lol:

Μόνο μην κλειστούν στο 1/3 του γηπέδου τώρα…

A ρε μαλακα Καραγκουνη κριμα.Τι καταρα ειναι αυτη με τα πεναλτι ρε;;;3 στα 3 χαμενα στα τελευταια δυο παιχνιδια!!!

Γιατι ρε Καραγκουνη αγορινα μου,γιατι ρε πουστη???

TΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΓΑΜΩ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ!!!

τι αθλια ομαδα η πολωνια ρε, ουτε στα ονειρα τους δεν θα επαιζαν γιουρο αν δεν το διοργανωναν

Σαμαράς εκτός αποστολής από χθες… Χολέμπας Νίνης (όσο έπαιξε) τραγικοί κατσουράνης δεν υπάρχει…Καραγκούνη μπούλο ρε…

Μόνο ο κοντός μπορεί να το πάρει μόνος του (Βρύζα βγάλε πωλητήριο τώρα)…Έπρεπε να βαρέσει και το πέναλτι…
Σωστή και η τρίτη αλλαγή τον Δον φερνάντο…

Ο χαλκιάς έχει το καλό ότι σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να κάνει καθυστερήσεις μέχρι και 10 λεπτά άνετα…

Διαιτησία απλά αστεία…

Αυτο.