Euro 2012

ΨΗΦΙΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Εσύ κάποια μέρα θα γίνεις αστείος, να μου το θυμηθείς αναρχικό τσιράκι

καραυπεραποτυχημένο τρολλ #-o

not sure if trolling or just stupid:-k

εδιτ: βασικα, γαμα το

Ρε παιδιά σήμερα είναι μέρα χαράς και ποδοσφαιρικής γιορτής, μην τσακώνεστε, επιτάφιος έχουμε γίνει εδώ μέσα…

δεν τρολαρεις αμα όλοι σε παίρνυον χαμπάρι αμεσως. Ο τρολ είναι ύπουλος!

κάνε λίγο ποντίκι :slight_smile:

Φασιστάκος επειδή θέλω να κερδίσει η Ελλάδα και πετάγονται flamers/trolls με αναρχικό υπόβαθρο για να πουν τη πονηράδα τους. Άμα θες να μάθεις αν είμαι φασίστακος πήγαινε στο άλλο θρεντ να δεις τι ψήφισα. Δεν θα το λέμε συνέχεια γιατί αυτά καταγράφονται.

Για το παιχνίδι έχετε κάτι να πείτε?

Κι ο φασιστακος υπουλος ειναι

Eδώ σε έχασα

άντε ρε που θα με πεις και αναρχικό, τζημερικός είμαι αλήτη

Ξεκολλατε με τις πολιτικες μας μαλακιες.Οποιος θελει να μιλησει πολιτικα να παει σε αλλο θρεντ.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Τώρα έμαθα ότι ο Γκομες δεν θα παίξει βασικός. Μας υποτιμάνε, αυτό είναι πολύ καλό.

Σοκ πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ένας Κινέζος ποδοσφαιρόφιλος πέθανε λόγω αϋπνίας από το? Euro! Όπως αναφέρει εφημερίδα της χώρας, ο εκλιπών έμεινε ξύπνιος για 11 (!) ολόκληρες ημέρες, προσπαθώντας να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

:!:
Και γω τα παρακολούθησα όλα, εκτός από το χθεσινό, αλλά έκανα και άλλα 1002 πράγματα ακόμη+ΥΠΝΟ

Ωρες ώρες δεν τους καταλαβαίνω μία αυτούς τους κινεζο-ιάπωνες

Ναι, μην το πάμε όμως πάλι στους Λαθρομετανάστες το θέμα ε!
Αμάν κάναμε πριν να γλυτώσουμε! Πάω να πάρω σουβλάκια μάγκες μου!!!

Η 11αδα της Εθνικής μας σήμερα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Νίνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης

Και η 11άδα της Γερμανίας: Νόιερ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Σούρλε, Ρόις, Κλόζε

Η δικη μας δεν ειναι κακη…

Μια χαρα ειναι η εντεκαδα αφου ξεπερασε το προβλημα ο Τζαβελλας και παιζει ολα κομπλε :slight_smile:

Πάντως το ότι ξεκίνησε με Κλόζε, Σέρλε και Ρόις δεν σημαίνει οτι μας υποτιμάει. Το πιο πιθανόν είναι να θέλει να τους βάλει στο 2ο που θα αρχίζουμε να κουραζόμαστε.

απότι διάβασα με τους παίκτες που έβαλε ο λέβ θα κοιτάξει να απλώσει πιο πολύ το παιχνίδι της γερμανίας στο γήπεδο.