Euro 2012

το ροκιν γινεται ολο κ πιο υπεροχο.

Οταν παιζεις με Ντεμπισι δεξι χαφ και Μαλουντα στο κεντρο πως να αλλαξεις πασα;

ζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζ

εκνευριστική όμως και οι Ισπανία με τις 360 πάσες της!

οι γαλλοι χωρις Νασρι και Μενεζ δεν πανε πουθενα. Ο Μπενζεμας κανει μια απ τις χειροτερες εμφανισεις επιθετικου που εχω δει ποτε, ο ριμπερης κλασικα πουθενας

αυτο που ειπε ο leris. ο Μπενζεμα αφαντος και ο Ριμπερι καρκινος

Κοιμήσου Μπαρτσελόνα, στην αγκαλιά της γης
Στου Euro το μπαλκόνι, ποτέ μην ξαναβγεις

Όλοι μαζί

το gay pride δυστυχώς θα συνεχίσει στη διοργάνωση…[-X

Γιατί τα βάζετε όμως με την Ισπανία και όχι με τους Γάλλους που χάνουν και δε ρισκάρουν ούτε στο ελάχιστο?

χωρις να λεω οτι εχεις αδικο ChrisP οι Γαλλοι μαλλον σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου δεν μπορουν να ρισκαρουν, να βγουνε μπροστα μαλλον λογω ικανοτητων και ψυχολογιας. νομιζω το εχουν ψιλοπαρατησει το ματς.

ο Μπλαν τωρα βαζει τον Ζιρου, αλλον εναν επιθετικο παντως

και οι πουρκουάδες τραγικοί είναι… εμείς χαλαρά θα παίζαμε καλύτερα… απλά τους αντιπαθώ λιγότερο από τους ισπανούς…

Ευτυχως ειχε το school of rock στο Star και περασε ευχαριστα η ωρα…

Εγώ πάντως δεν βρίσκω τίποτα πιο αντιπαθητικό από μια ομάδα που σε προημιτελικό διεθνούς διοργάνωσης παίζει για να χάσει μόνο 1-0.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά σιγά το άπαιχτο μεγαθήριο που είναι αυτή η Ισπανία.

Γενικά πρόκειται για τη χειρότερη διοργάνωση που έχω δει προσωπικά, ελάχιστα καλά ματς, κανένας παίκτης πλην Ρονάλντο που να λες “μπράβο τον πούστη, πήρε την ομάδα από το χέρι”. Κακοποίηση του ποδοσφαίρου και μόνο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έλεγα ότι το ευκταίο θα ήταν τελικός Γερμανία-Πορτογαλία αλλά και αυτών το μεταξύ τους ματς ύπνος ήταν, φαντάσου να κρίνεται το τρόπαιο.

ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ??? 8O

αλλο ενα μετριο ματς,η γαλλια τραγικη.

αυριο περιμενω τον απολυτο βιασμο του ποδοσφαιρου απο την ανυπαρκτη αγγλια εναντια της πιο αμυνα δεν παει ιταλια.

Τραγικο παιχνιδι.Οι Γαλλοι ανυπαρκτοι και οι Ισπανοι μετα το 1-0 επαιζαν πασουλες για να κρατησουνε το σκορ.Μαλακιες [-X

νομιζω πως εχεις αδικο. οι ισπανοι παντα ετσι παιζουν. και να εχαναν και παλι πασουλες θα επαιζαν μεχρι να βρουν εναν τροπο να σκοραρουν αλα μπαρτσα.

κατ εμε το ματς δεν ηταν σαπιο. ηταν ενα ματς αναμεσα σε ομαδες 2 ταχυτητων. η ισπανια μια χαρα επαιξε. αφου της εκατσε το γρηγορο γκολ μετα ηταν πιο χαλαρη. εβγαλε και 2 φασεις με τον ινιεστα. στο κατω κατω το στοχο της να μην απειληθει και να κρατησει το σκορ τον πετυχε. η γαλλια δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ σε ολο το ματς. παντως γενικοτερα απεναντι σε ια ομαδα με το τρομερο πασινγκ γκειμ των ισπανων ελαχιστοι θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν και να πιεσουν τους φουριας ροχας… νομιζω πως ενας τελικος ισπανια γερμανια θα ειναι καλος καθως οι γερμανοι δεν εχουν ιδεα απο αμυνα αρα λογικα το ματς θα εινια ανοιχτο… οι πορτογαλλοι καλως εφτασαν ως εδω, αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι για να περασουν την ισπανια…

Αυτό ακριβώς! Κάθε φορά που την βλέπεις, απολαυστική ταινία! 8)

Απο εδω και περα υποστηριζουμε Ιταλια !

Σημερα το βλεπω να κρινεται στα πεναλτυ το ματσακι…

Mεγαλη απογοητευση η Γαλλια χθες,δυστυχως.Απο εδω και περα μετα τις ηττες της Ελλαδας και της Γαλλιας,δεν εχω ομαδα να υποστηριζω και πλεον ειμαι με το ποδοσφαιρο.