O Πιρλο θυμιζει κατι απο Ζινταν σημερα…
Γτ τετοια χάλια ρε πουστη ?
That awkward moment, όταν οι παγκίτες χαφ σου κάνουν πιο καλές κινήσεις στην περιοχή από τα βασικά σέντερ φορ σου.
ξεφτιλα του γιουρο η αγγλια
Καλα ετσι και έμπαινε του ρουνει, θα πάθαινε έμφραγμα ο μισός πλανήτης.
δεν θα ξαναπώ τίποτα για το πως παίζει η ελλαδα και η αελαρα.
Πρωτο 0-0 του γιουρο…Congrats Αγγλια
ιταλια μου εχει αλλαξει γνωμη ποσων χρονων με μια διοργανωση, πιρλο ησουν εισαι και θα εισαι απο τους πιο μοναδικους παικτες που εχω παρακολουθησει
αγγλια απλα ξεφτιλα
ο μονος προημτελικος που εχει πραγματικα ενα ενδιαφερον στον τομεα της τακτικης (λογω ιταλιας βεβαια)
το πιο ενδιαφερον ματς στα ημιτελικα. οι αγγλοι ειναι οικτροι αλλα καλως η κακως αυτο το καταλαβαμε απο το 1ο ματς. οι ιταλοι μια χαρα ομαδα…
Χεντερσον:lol::lol:
Περα απο το κραξιμο παντως ο Μπαλοτελι εχει εκπληκτικη κινηση ,αυτη ακριβως που πρεπει να εχει ενα φορ κλασης .Απο κει και περα τα κανει πουτανα βεβαια …
Ειναι φοβερο ποσο γρηγορα πανε τουλαχιστον 3 Ιταλοι πανω στο ρουνι οταν παιρνει μπαλα…
Τραγωδια η Αγγλια θελει να παει το παιχνιδι στα πεναλτι.Πολυ ανωτερη η Ιταλια αξιζει την προκριση
αν αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ καταφερει και περασει στα πεναλτι θα χτυπαω το κεφαλι μου στους τοιχους.
Για πολλα χρονια η Αγγλια μου ηταν συμπαθεις και ηθελα να κανει το κατι παραπανω αλλα ειλικρινα της αξιζει να αποκλειστει με τα χιλια…
Επίσης κανείς δεν κατάλαβε γιατί από αυτή την Ιταλία λείπει ο Matri κι ο Quagliarella
μαλακα δεν κανουν ουτε επιθεση:eek:
Ποια επιθεση ρε?? Ουτε 10 δευτερολεπτα δεν μπορουν να κρατησουν μπαλα[-X
Ειδικα για Quagliarella το σκεφτομουν στην αρχη του παιχνιδιου για το ποιες ειναι οι επιλογες της Ιταλιας μπροστα…
cassano/balotelli/borini/giovinco/di natale
Matri έριξε δέκα παστέλια στο πρωτάθλημα, δεν του άρεσε. Πήρε Borini.
οι αγγλοι θα περασουν τωρα