Euro 2012

Φιλε, ΠΑΝΤΑ εχει πιο μεγαλα αρχιδια η Αγγλια. Το δες και στο Τσαμπιονς Λιγκ που ολο το νησι (και οι συμπαθουντες απεξω) ηταν με την Τσελσι.

Παλι καλα περασε ο καλυτερος.Βγαζω το καπελο στον τεραστιο Πιρλο για την ψυχραιμια που ειχε εκεινη την στιγμη και βαρεσε αυτο το φανταστικο πεναλτι

βλεπουμε σε καθε διοργανωση ποσο μεγαλα αρχιδια εχει η αγγλια, δεν μπορουν να τρεξουν απο το βαρος

λωλ

#-o

Γιατι Σταματη αδικο εχουν. FOOTBALL = ENGLAND το ξαναπαμε. Ο,τι και να λετε δεν εχει νοημα.
ΚΑΙ το επομενο Τσ. Λ. θα ερθει στο Νησι ( απο τη Μεγαλη Γιουναιτεντ αυτη τη φορα) θα δειτε, γατακια.
Και στο μουντιαλ ξαναλεω παμε για μεγαλα πραγματα.
Απλα ηταν η καταρα των προημιτελικων για την ομαδα

με καρολ δε γαμησε κανεις:bleh:

αληθεια τωρα;:-s

cynic όλα ωραία και καλά αλλά ακόμα κι όταν η λατρευτή μας United γαμούσε το σύμπαν, η Αγγλία ήταν για γέλια.

Η Αγγλία πάντα ήταν για γέλια εκτός από το 66 που το πήρε με το γκολ που κανείς δεν ξέρει αν ήταν. Άσε το συλλογικό επίπεδο, είναι άλλη ιστορία :wink:

εγω αυτο δεν το λεω αρχιδια. το ειπα και στο τσαμπιονς λιγκ αλλωστε. το “δεν ξερω τι να κανω για να επιτεθω και καθομαι πισω κανοντας απειρες προσευχες” δηλωνει αμπαλοσυνη και οχι μαγκια. μαγκια ειναι το να κλεισεις τελεια τους διαδρομμους (αν θες να παιξεις αμυντικα) και να βγαζεις αντεπιθεσεις που σκοτωνουν. δηλαδη που να εβαζε ο ρουνει το ψαλιδακι στο 92… ενας θεος ξερει τι θα ακουγαμε τοτε. δε λεω, να αγαπας την ομαδα σου αλλα η αγγλια στο φετινο γιουρο ηταν οικτρη.

κοιτα γουσταρω που ειναι ενωμενοι και θελουνε την εθνικη τους ψηλα, τοτε το θυαμαι τοιυς πειραζα και γω. αντικειμενικα μιλωντας δεν αξιζανε σημερα. το να λες ομως καθε φορα οτι ειναι αδικο εμεις φτιαξαμε το ποδοσφαιρο, οταν τουλαχιστον στα πιο πολλα ματς χανουνε επειδη ονμτως δεν ειναι καλυτεροι, ε σορυ κιολας δεν ειναι ετσι. ειδικα αν ειναι στασιμοι ενω αλλοι εξελισονται. αλλα μιλαω για το 98 τωρα. υπαρχουν βεβαια φορες που επρεπε να κανουνε κατι παραπανω και το αξιζανε, αλλα ας οψεται. θα ρθει καποια στιγμη σιγουρα κατι καλυτερο και για την εθνικη τους, αλλα το υλικο τους αυτη τη στιγμη και ο κοουτς που εχουνε ητανε για να γινουνε ιταλια στη θεση της ιταλιας.

Μεγαλος Μπουφον, μεγαλος Πιρλος, μεγαλη η ιταλια γενικα αλλα απλα ΔΕΝ ηθελαν να βαλουν γκολ τα παιδια. Απλα δεν ρε παιδι μου. Δε γουσταραν.

Ο Τελης δεν παει ΠΟΥΘΕΝΑ σε αυτο το γιουρο. Περιμενα να χανε κ το πεναλτι ομως.

Επρεπε να χε καθαρισει το ματσακι απ την αρχη με ΜΥΘΙΚΟ γκολ ΝτεΡοση.

Οι Αγγλοι τιποτα απλα. Καλυτερος ο Τερρης οσο κ να τον μισουμε εκανε ματσαρα.

Καβλα που το χασε ο αντιπαθεστατος Κοουλ, υπεροχο πεναλτυ Πιρλου προφανως.

Οταν σε συλλογικο επιπεδο γαμανε οι Αγγλικες - με πανω απο τη United, κοκοκο οι υπολοιποι. :wink:
ποστηριζουμε Αγγλια ο,τι κι αν γινει . + -

Ε γαμω την τύχη μου, είχαμε απο τις καλύτερες άμυνες αλλά δεν βγάλαμε καμία καλή φάση. Τώρα που αποκλείστηκε και η Αγγλία και η Ελλάδα πάει το euro για μένα:p

Mετά την Αγγλία του Έριξον πάντως,όλες μου φαίνονται όαση!:stuck_out_tongue:

Eνας λογικος ανθρωπος, επιτελους!

Επίσης ο Μπαλοτέλης θα βάλει γκολ στη Γερμανία.
Δεν έχουν Τέρυ και Λέσκοτ αυτοί!

Τι αμπαλοσυνη ρε μαγκα, ακομα βλεπεις εφιαλτες απο τη Βαρκελωνη, να πουμε

κατσε ωπα για τον ημιτελικο του τσου λου λες?γιατι αν ειναι ποδοσφαιρο αυτο που επαιξε η τσελσι εκει ζητω που καηκαμε

(οχι οτι δεν το χαρηκα.ψυχη το λες,μπαλα οχι)

ναι γτ κλαιω απο τοτε καθε βραδυ. σταρχιδια μ φιλε. μπαλα θελω να δω. και η τσελσι (που την υποστηριζω κιολας) και η αγγλια επαιξαν για τον πεοντα. οποιος γουσταρει αυτο το ποδοσφαιρο στα ματια μου ειναι ασχετος (αλλο το να γουσταρεις την ομαδα πολυ και να σε νοιαζει μονο το αποτελεσμα). απλα τα πραγματα…

Κι εγω ποδοσφαιρο γουσταρω, γι αυτο υποστηριζω ο,τι υποστηριζω. ΟΚ?