Euro 2012

Σημερα και εγω πιστευω οτι λογω Γερμανιας(παικταραδες απο τη μεση και κατω,αλλα και πολυ μετρια αμυνα) θα δουμε πολυ καλο ματς και ελπιζω σε αναλογο του 2006.Και οι Ιταλοι δεν ειναι κακοι σαν ομαδα,οποτε πιστευω οτι το σημερινο ματς δε θα εχει σχεση με το χθεσινο εκτρωμα.

Παντως μη συγχεουμε τη φετινη Ισπανια με εκεινη των δυο προηγουμενων διοργανωσεων,γιατι καποιος εγραψε οτι θα ειναι ποδοσφαρικη απατη να εχει παρει αυτη η Ισπανια και τις τρεις διοργανωσεις.Η ομαδα του 2008 επαιξε αδιαμφισβητητα μπαλαρα και του 2010 μπορει να ηταν κατωτερη,αλλα ηταν και η καλυτερη του τουρνουα εμφανως.

Ποιοι είναι οι “παικταράδες” της Γερμανίας ρε παιδιά?

Ο Οζίλ είναι ένας καλός κουμανταδόρος, ο Γκόμεζ ένας καλός εκτελεστής και για τους υπόλοιπους μπορείς πάντα να πεις καλά λόγια αλλά ό,τι κάνει το κάνει επειδή λειτουργεί άριστα ως ομάδα.

Θα έλεγα δε ότι στο φετινό τουρνουά είχαμε φρικτή έλλειψη από πραγματικά μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Κι εγώ αποκοιμήθηκα στο 2ο ημίχρονο (το κακό όταν βλέπεις ματς κουρασμένος και ξάπλα :stuck_out_tongue: ). Ξύπνησα στο 90’ και είδα μια βαρετή παράταση. Τα πέναλντι όμως απόλαυση (σε σχέση με τον υπόλοιπο αγώνα δηλαδή).
Από όσο είδα, η Ισπανία έπαιξε αρκετά καλύτερα από Πορτογαλία, και ήταν ο μόνος λόγος που στο τέλος ευχόμουν να περάσουν αυτοί.
Η φάτσα του Ρονάλντο στο τέλος που δεν πρόλαβε να βαρέσει πέναλντι, ήταν όλα τα λεφτά :lol:

Απόψε η Ιταλία γερά, να κάνει το καθήκον της, αποκλείοντας την πολυεθνική Γερμανία 8)

[B][I]Νέος χορηγός για Κριστιάνο. Θα διαφημίζει χαρτομάντιλα…[/I][/B]

:stuck_out_tongue:

Αν η Ιταλια σημερα παιξει χωρις τον [B]Piou[/B] εχει πιθανοτητες να κανει κατι!

εγω το ειπα.στο μουντιαλ κατα τη γνωμη μου ολλανδια και γερμανια ειχαν καλυτερη παρουσια χαλαρα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μιλαω κλυριως για Σουρλε,Γκετζε και Ρους,οι οποιοι ξερουν πολλα κιλα μπαλα και ελπιζω να τους βαλει ο Λεβ αντι του Ποντολσκι και του λιγου Μιλερ.Ο Οζιλ κατ’εμε ειναι μεσα στους τρεις καλυτερους στη θεση του και ο Γκομεζ ειναι ο Ιντζαγκι του σημερα,ε αυτο ακριβως που θελει μια ομαδα με αυτους απο πισω.Επισης,το κεντρο με Σβαινσταιγκερ και Κεντιρα δεν το λες ασχημο.Παρολα αυτα σημερα στηριζουμε τιμια Ιταλια!

Αντε μωρε με τον ηλιθιο που εγινε και παικταρας.Γκολ με τα καλαμια και μηδεν στη δημιουργια.Ευτυχως εχω ακουσει οτι τον στελνει ο Μουρινιο.Το τραγι…

Eνταξει τραγι δεν τον λες,αν και ουτε εμενα με ξετρελαινει,ομως θεωρω πως τη δουλεια του την κανει καλα στην Εθνικη.Ομως μιας και ανεφερες τη Ρεαλ,θεωρεις οτι εχετε καποιον καλυτερο του πλην του Αλονσο στα χαφ?Τον Λασανα και τον Μαχαμαντου παντως τους εφαγε ο Μουρινιο…

Τωρα οχι δεν εχουμε.Μαλλον ομως εχει κλεισει Μοντριτς ή τουλαχιστον ετσι ακουγεται!

χαχαχα μαλάκα κρίμσον δεν κατάλαβα πότε με πήρε ο ύπνος,νομίζω στο τέλος της παράτασης κ ξύπνησα στις διαφημίσεις,όπου περίμενα να ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλντι(όπου φυσικά είχαν τελειώσει κ αυτά).Μετά από κανά τέταρτο κατάλαβα τι έγινε#-o

Mα ο Μοντριτς δεν ειναι τετοιου ειδους χαφ,ειναι περισσοτερο στο στυλ του Οζιλ!

σημερα θα γινει χαμος στο τορινο :stuck_out_tongue:

…φόρτσα Ιταλία:):!:

Στα μεταξύ τους παιχνίδια οι Γερμανοί πάλεψαν σα σκυλιά μεν αλλά κατά βάση δε μπορούσαν να περάσουν το κέντρο ενώ οι Ολλανδοί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν είναι να πάνε το ματς στο ξύλο.

Μα κι εγώ είπα ότι όλοι τους είναι καλοί παίκτες (οι πιτσιρικάδες μένει και να το αποδείξουν κάπως -το τι κάνουν στο γερμανικό πρωτάθλημα δε μετράει και ιδιαίτερα) αλλά κανένας τους δεν είναι παικταράς. Για να πεις κάποιον παικταρά πρέπει να έχει πετύχει πράγματα στην καριέρα του και να έχει συνέχεια, οπότε μόνο για τον Σβαινστάιγκερ μπορώ να πω ότι προσεγγίζει τον χαρακτηρισμό.

Και γενικά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα εναπομείναντα 2 ματς, δε θα μπορεί κανείς να πει ότι αυτό ήταν το “Euro του/των τάδε”.

Ας το κρατήσουμε όλοι αυτό. Αν το πάρει η Ισπανία ειδικά θα είναι το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία.

MΠΑΛΟΤΕΛΕΙΟΣ :lol::lol::lol:

Το καρφωσε ο ψυχοπαθης!!!Μπραβο ρε Ιταλια

Ρε τον Piou,το εβαλε ρε!!!