Πλάκα σπάει η Ισπανία… Κρίμα για την Ιταλία και κυρίως για τον Πίρλο…
όσο και να μην τους χωνεύω είναι σαφώς ανώτεροι σήμερα…
Πλάκα σπάει η Ισπανία… Κρίμα για την Ιταλία και κυρίως για τον Πίρλο…
όσο και να μην τους χωνεύω είναι σαφώς ανώτεροι σήμερα…
Τελικα πρεπει να ειναι το χειροτερο euro
Γιατί; Τώρα σου ήρθε αυτό; Μετά το 3-0;
Καλώς ή κακώς, αναλόγως και τα γούστα, για διάφορους λόγους τα παιχνίδια της Ισπανίας δεν βλέπονται.
Ή μετά το 4-0;
Δηλαδή τι πρέπει να κάνει η Ισπανία για να παραδεχτεί κάποιος ότι έπαιξε μπάλα;
Τέσπα ο τελικός ήταν δικός της με τεράστια άνεση. Ωραίο παιχνίδι για μένα το χάλασε μόνο ο προπονητής της Ιταλίας με την έμπνευση του να κάνει όλες τις αλλαγές από το 55’ περίπου.
Aς χαρούν οι φίλοι της Ισπανίας, απλά δεν μας τα είχαν δείξει μέχρι τώρα αυτά οι Ισπανοί.
Άχαρο πάντως κατήντησε το παιχνίδι μετά την αποβολή.
Πάντως δεν κέρδισαν απέναντι σε μια κακή Ιταλία…οι Ιταλοί πήγαν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και υποτάχθηκαν. Κρίμα για τους Ιταλούς γιατί έδειξαν την πιο αξιοθαύμαστη συνέπεια μέχρι τώρα και έπαιξαν και ωραίο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πνίγηκαν στα βαθιά σήμερα.
Του χρόνου Τόρες 30 γκολ.Θυμηθείτε που το διαβάστε.
Όποιος δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι αυτή η ομάδα είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ τα τελευταία 30 χρόνια, ας το κόψει τώρα…
Βαθιά υπόκλιση και στον ταβερνιάρη προπονητή και σε παίκτες 3 διαφορετικών εθνικοτήτων.
Όντως δεν έχουν κάτι περισσότερο να κάνουν.
Δεν το λεω μονο για την ισπανια αλλα για το οτι το μονο παιχνιδι που ειχε ενδιαφερον μετα τους ομιλους ηταν αγγλια-ιταλια
Μαλάκες ο Buffon είχε θήκη στο μανίκι για τα τσιμπιδάκια?!?!?
Πόσους αιώνες μπροστά σε τέτοια ζητήματα αυτήν η χώρα…
Μήπως τα είχε πιασμένα στο περιβραχιόνιο;
Ότι ανταγωνιστικότερο σίγουρα. Δεν νομίζω να λέει κάποιος ότι δεν αξίζουν τους τίτλους τους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω τα παιχνίδια τους. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που έχουν master the game ας πούμε. Δεν μου αρέσει να βλέπω μέσο όρο 700 κοντινές πάσες. Συγχαρητήρια το κάνουν τέλεια, αλλά πέρα του ότι δεν μου αρέσει στο μάτι, το ότι το κάνουν τέλεια έχει και ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει και κανένας ανταγωνισμός και ενδιαφέρον για την κατάληξη και την εξέλιξη του αγώνα.
Κρίμα πάντως που η Γερμανία έκανε το χειρότερο παιχνίδι της με την Ιταλία γιατί στην καλή της μέρα θα μπορούσε να κοντράρει πολύ περισσότερο την Ισπανία από ότι η Ιταλία.
Δεν είδα καλά. Παίζει και αυτό. Αν και δεν θα εκπλησσόμουν αν το περιβραχιόνιο είχε σχεδιαστεί μ αυτόν το σκοπό
To anti tiki taka movement einai mia hipsterikh hlithiothta.Den eimai kan Barca h Ispania alla oi tipoi skeftodai ena xrono pio brosta,pws na to kanoume.To oti den ta xe deiksei afta sta prohgoumena mats pou anaferthike de leei apolitws tipota,h Italia twn omilwn ti akrivws eixe deiksei dhladh,o Pirlo na nai kala.Tespa,otan kerdizeis to shmadikotero pragma einai na kratas bala oso perissotero boreis kai oi Ispanoi se afto einai manoules opws oloi kseroume opote proswpika perimena an skorarei prwth,efkola h diskola na to parei.
Yeah
Tο πηρε αυτος που επαιξε καλυτερα στον Τελικο,οχι στο Εuro ολοκληρο.
Τουλαχιστον ετσι πιστευω.
Ο Τορρες λεει χρυσο παπουτσι…
Παιζει να εχει βγει ποτε αλλος πρωτος σκορερ με 3 γκολ?
Τραγικο…
μαλιστα.επαιξε η ισπανια μπαλα σ ΕΝΑΝ αγωνα,και αποθεωνουν ολα τα μεσα τη μεγαλη ισπανια.ξενερα η ιταλια η οποια ηταν ανυπαρκτη.παναδικαιη νικη,αδικη κατακτηση γιουρο.κριμα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο δυστυχως η ευτυχως.πρωτος σκορες τορρες:lol:
καλα το ειχα ξεχασει οτι ηταν σημερα ο τελικος
νομιζω οτι ο Τορες με το σημερινο εφτασε τα 4 γκολ
γιαυτο και ειναι πρωτος σκορερ
με 3 γκολ ειναι κι αλλοι παιχτες
εγινε τουλαχιστον καλο ματς?