Πιάσε ένα ρε Λιορίς…
Μεγάλη κηδεία έγινε!
Ξενέρωμα…μεγάλος σεβασμός στην Ελβετία αλλά το EURO θα ήταν καλύτερο στη συνέχεια με την Γαλλία.
Από τη στιγμή που το ματς πήγε στην παράταση, φάνηκε η κούραση των Γάλλων, αυτοί και το Βέλγιο είναι ίσως οι πιο “καμμένες” ομάδες.
Και στα πέναλτι, κλασικά αυτός που εχει το λιγότερο άγχος έχει το πάνω χέρι. Για τους Ελβετούς θα λέγαμε ότι έπεσαν ηρωικά, για τους Γάλλους είναι μεγάλη αποτυχία.
Φυσικά και αποκλείστηκε η Γαλλία αφού την έπαιξα να το πάρει
Εγω στον ΟΠΑΠ που δουλευω ενας επαιξε κατακτηση τροπαιου τη Δανια!
Τι ματσαρες σημερα ρε σεις. Πολυ το χαρηκα για του Ελβετους.
βλέπω live μετάδοση τον Τσάκα (προφανώς το ξανθό είναι φόρος τιμής στον ορίτζιναλ ε) μετά το ματς με απανωτά f-bombs στη συνέντευξη, αφού δεν έδειξε και τα παπάρια του στην κάμερα, πάλι καλά
Και αυτος που βαραει πρωτος
Κι εγω θα ηθελα να μπει η Γαλλια παντως. Αλλα δεν μπηκαν αδικα οι Ελβετοι. Μπορει να πουλησουμε πιο ακριβα και τον Σακιρι
Εχεις μετοχες εσυ Λιβερπουλ? Ελεος…
Ηθελα να περασει η Γαλλια, αλλα δεν μπορεσα να μην χαρω που εχασε το πεναλτι ο χειροτερος παικτης της Γαλλιας σημερα, ο πιο υπερεκτιμημενος παικτης της τελευταιας δεκαετιας, και μοιραιος της παικτης σε καθε σοβαρη διοργανωση.
Κριμα για Γαλλια, πουλο για Μπαπε.
Την Ελβετια την αντιπαθω αρκετα λογω του ροστερ της. Αν παρεις 22 τυχαιους καγκουρες απο το Μικρολιμανο, το Μπουρναζι και τα Πετραλωνα, φτιαχνεις ιδια ομαδα σε εμφανιση και συμπεριφορα.
(δεν εχω θεμα με τις περιοχες καθεαυτες, μην με πουν και τοπικιστη)
Εχει ο Λεμπρον, φαινεται οτι αυτο αρκει.
Αυτη ηταν η δευτερη στην οποια επαιξαν. Την πρωτη στην οποια επαιξε, την κατεκτησαν
Οπου Γαλλια βαλε Παρι Σεν Ζερμεν για αυτο το σκελος
Δεν το ηξερα καν ή μπορει να το ειχες αναφερει και να το ειχα ξεχασει, αλλα το ελεος δεν ειναι για την Θλιβερπουλ, αλλα για το οτι μιλας για αυτην λες και εχεις μετοχες στον συλλογο και εισαι στο board of directors. Ακομα ενας λογος για να την αντιπαθω ομως ο σιχαμενος.
Το μονο board στο οποιο βρισκομαι ειναι το board of shame, και μαλιστα με πολυ μεγαλο αξιωμα.
Δικαιοτατα
Καποια στιγμη πρεπει να παρω φοτος απο τις εφημεριδες/περιοδικα που εχω κρατησει + να ποσταρω και actual φοτος που τραβουσα απο διαφορα μερη (pubs, malls, super markets κτλ), ωστε να κανω ενα καλο βαρβατο ποστ για το πως εζησα το καλοκαιρι του Mundial του 2010 οντας μεταπτυχιακος στο Birmingham, απο την σκοπια των Αγγλων οπαδων… ειδικα αυτο που ζουσαμε λιγες μερες πριν το ματς με την Γερμανια (1-4 η Γερμανια αερα) δεν περιγραφεται ευκολα με λογια
Δε λένε ακόμα για το γκολ του Λάμπαρντ που δε μέτρησε;
Συγκλονιστικό ματς. Αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Να’χα κι άλλα μάτια, να βλέπω…
Καλα η μια ομαδα εχει ιστορια… η αλλη, γελαει ο κοσμος
Πάμε μωρή πουτάνα Αγγλία