Euro 2020

Παρατήρησα πως κοντεύει Ιούνιος και δεν έχει γίνει ακόμα τόπικ για το Euro (Έτσι λίγο που έψαξα αν υπάρχει ας ενημερώσει κάποιος :wink:).

Τεσπα τα ρόστερ σιγά σιγά αποκαλύπτονται, κόσμο θα έχει στις εξέδρες, όσον έχει τέλοσπάντων, και όλοι οι ποδοσφαιρικοί νομίζω έχουμε μια αύρα μεγάλης καλοκαιρινής διοργάνωσης μετά από χρόνια.

Ρίχτε τα όλα όπως πχ γνώμες που γίνεται σε πολλές χώρες, ποιος θα το πάρει, ποιος θέλετε να το πάρει, 1ος σκορερ και προβλέψεις γενικότερα. Συνηθισμένες γραφικότιτες όπως οι Άγγλοι δεν το παίρνουν ποτέ ή δεν γουστάρω την τάδε ομάδα ή παίχτη και δεν θέλω να το πάρει κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες γιατί μου έχουν λείψει :joy: :joy:.

Πάμε λίγο Euro 2020 (ή 21 whatever)

3 Likes

Νταξει αν σκεφτεις οτι κανουμε τοπικ για το Euro 2020 τον Μαιο του 2021, καλα ειναι :stuck_out_tongue:

On topic:

  • Διαφωνω με τον τροπο διεξαγωγης του τουρνουα γενικα, ηλιθιο και αδικο μου φαινεται
  • Η νικη της Πορτογαλιας το 2016 μου ειχε αφησει εντονη αισθηση αηδιας, ετσι οπως συνεβη
  • Ειμαστε τραγικοι που δεν προκριθηκαμε
  • Μονο εγω νιωθω οτι εχει χασει την αιγλη του λογω της μαλακιας Nations Cup?

Προβλεψεις για ομαδες που θα περασουν απο καθε γκρουπ:

Α : Ιταλια + Τουρκια + Ελβετια
Β : Βελγιο + Δανια
C : Ολλανδια + Βορεια Μακεδονια + Ουκρανια
D : Κροατια + Αγγλια
E: Πολωνια + Ισπανια + Σουηδια
F : Γαλλια + Γερμανια + Πορτογαλια

2 Likes

Η γραφικοτητα νομιζω ειναι το “φετος ηρθε η ωρα των Αγγλων” :joy:

5 Likes

Αυτό ναι :rofl:

Πολύ κοντά στο πως βλέπω και εγώ φέτος το τουρνουά. Δεν μου αρέσει που γίνεται σε 11 (!) πόλεις, χάνει το χρώμα που του δίνει η διεξαγωγή σε μία μόνο χώρα. Και ναι, θα έπρεπε να καταργηθεί η παπαριά το Nations League, ημιαδιάφορα ματς που τρώνε χρόνο από τα πρωταθλήματα είναι, ας έμεναν τα προκριματικά ως είχαν και συμφωνώ πως εν μέρει φταίνε που εξαιτίας του έχει χαθεί η αίγλη του Euro.

2 Likes

Αυτό που παίζουν σε πολλές χώρες είναι η μεγαλύτερη παπαρια που σκέφτηκε η ΟΥΕΦΑ μαζι με το nations league φυσικά.
Η δική μου πρόβλεψη για ομίλους:

A: Ιταλία, Ελβετία
B: Βέλγιο, Δανία
C: Ολλανδία, Ουκρανία
D: Αγγλία, Κροατία
Ε: Ισπανία, Πολωνία
F: Γαλλία, Γερμανία

Καλύτεροι τρίτοι
Πορτογαλία, Σουηδία, Σκωτία, Τουρκία

Βλέπω να το παίρνει η Γαλλία. Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία έχουν και αυτές τις πιθανότητες τους και δυνατό αουτσάιντερ Βελγίο που είναι απ τις τελευταίες του ευκαιρίες να πάρει κάτι με την Χρυσή γενιά παιχτών από το Μουντιάλ του 14 και μετά. Ισπανία και Ολλανδία πιστεύω θα πληρώσουν την έλλειψη ηγέτη και τέλος η Πορτογαλία αν και στα μάτια μου έχει καλύτερη ομάδα από το 16 θεωρώ απίθανο να το πάρει 2η σερί.

1 Like

Δε νομίζω ότι το Euro έχει χάσει αίγλη λόγω Nations League (το οποίο όντως είναι ψιλομαλακία). Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε, προσωπικά έχω να παρακολουθήσω εθνικές από το μουντιάλ οπότε δεν έχω ιδέα από ρόστερ κτλ, αλλά είναι κρίμα να μη σηκώσει κάτι αυτή η φουρνιά του Βελγίου.

Εγώ ποντάρω σε Βέλγιο και Γαλλία για κούπα. Η Ιταλία επίσης έχει γεμάτη ομάδα και μου αρέσουν οι παίχτες της, θεωρώ πως στην φετινή διοργάνωση μπορεί να φτάσει ψηλά. Άγγλοι=λολ, Γερμανοί δεν μου γεμίζουν το μάτι. Ισπανοί πάντα υπολογίσιμοι αλλά δεν έχουν την ομάδα φόβητρο πια, ενώ οι αγαπημένοι μου Οράνιε μάλλον θα πάνε για τουρισμό. Μακάρι να δούμε ωραία μπάλα.

2 Likes

Μηδενικό σχεδόν ενδιαφέρον για το Εuro όπως και για το Mundial και σχεδόν για κάθε εθνική διοργάνωση τα τελευταία 10+ χρόνια, με μοναδικά συν για εμένα ότι θα μπορώ κλασσικά να σταμπάρω μερικούς νεαρούς παίκτες ή κάποιους που δεν έχω δει ιδιαίτερα γιατί μπορεί να παίζουν πχ σε Ιταλία, οι οποίοι ίσως συνδεθούν με τίποτα ομάδες που παρακολουθώ για μεταγραφή στο μέλλον, όπως και επίσης ότι θα μπορώ να αφήνω την tv ανοικτή όλο το απόγευμα και να παίζει μπάλα αντί ότι άλλη μαλακία έχουν τα ιδιωτικά κανάλια!

Αν ήθελα να ‘‘υποστηρίξω’’ κάποια ομάδα, το Βέλγιο είχε μια πολύ καλή φουρνιά τα τελευταία χρόνια και θα προτιμούσα να διακριθεί με κάποιο τρόπο… αλλά ιδανικά, μακάρι να προκύψει κάποιο αουτσάιντερ αλα Δανία ή Ελλάδα στο παρελθόν…

Αυτό θα ήτανε πολύ καλό να γίνει. Μακάρι να την κάνει η Σκωτία μόνο κ μόνο για τον κόσμο τους (Θα αναλάβουν τα αστεία σκηνικά εκτός γηπέδου τώρα που λείπουν οι Ιρλανδοι :joy:)

Είναι αλήθεια πως και γω έχω κάποια χρόνια να πορωθώ με διοργάνωση αλλά όπως είπες θα έχει η τβ μπάλα και όχι τις γνωστές μπούρδες

1 Like

Είδα πριν λίγο Τουρκία - Ιταλία την Παρασκευή στις 22:00 στην πρεμιέρα του Euro.

Τι προβλέπετε εσείς; Εγώ δεν ασχοληθεί, δεν ξέρω. Πολύ ενδιαφέρον ματς για πρεμιέρα μου φαίνεται. Εννοείται θα κάτσω σπίτι να το δω.

Έχουν τρελαθεί φιλαράκια μου με την Τουρκία σε σημείο να σκέφτονται να την ρίξουν για νικήτρια του Euro. Καλή ομάδα είπαμε αλλά όχι κ έτσι.

Βλέπω Ιταλία αλλά δύσκολα λόγω άγχους πρεμιέρας. Η 2-1 με ανατροπή ή αγχώδες 1-0. Το πήγα μακριά όμως σταματάω :joy:

1 Like
2 Likes

Πρεμιέρα Euro και οι άλλοι δείχνουν όλο το ματς χωρίς καρτέλα για ομάδες σκορ και χρόνο, αντ1 εγγύηση :joy:

8 Likes

Πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν η Ιταλία πολύ λίγη η Τουρκία σήμερα.

2 Likes

Οι Τουρκοι εκαναν 3 σουτ ολα εκτος εστιας. Οι Ιταλοι 24. Υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας.

2 Likes

Πιεση απο την αρχη μεχρι το τελος
Αναμενομενο αποτελεσμα

3 Likes

Ρε μλκες εγώ νόμιζα ότι είχαν τεχνικό πρόβλημα ορ σμθ και δεν το έλυσαν για όλο το ματς επειδή είναι εντελώς άχρηστοι.

Τώρα διαβάζω:

Απλά πεθαίνω οκ, δεν είναι άχρηστοι, είναι είδωλα

11 Likes

Δεν υπάρχουν οι τύποι…δεν γίνονται αυτά.

Ξέρουμε σκορ και χρόνο μάγκες πρόοδος :sweat_smile: :sweat_smile:

8 Likes