Euro 2020

#μεΠορτογαλία

(δύσκολος όμιλος όμως)

ματσαρα στο β’ ημίχρονο το Ουαλία Ελβετία

1 Like

τίμια η Ουαλία

1 Like

Όχι ρε…όχι.

μλκ τι βλέπουμε με τον Ερικσεν ;; :worried:

Τα πράγματα φαίνονται να είναι πολύ άσχημα :disappointed_relieved:

Μας διέλυσε την ψυχούλα . Είπαμε να δούμε ένα τουρνουά - γιορτή και κλαίμε ένα τέταρτο

Κράτα παλικάρι μου

6 Likes

Δεν είναι δυνατόν, τι βλεπουμε…
Κρατα γερά ρε παλικάρι.

Αναβολή του παιχνιδιού.

6 Likes

Από εσάς εδώ το διάβασα. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος, τι να πω, είναι συγκλονιστικό ρε πούστη μου.

Ο Έρικσεν έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο

Διαβάζω ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του, είδα και μια φωτό που φαίνεται όντως να τις έχει πάνω στο φορείο.

Στην εντατική σε σταθερή κατάσταση καλά νέα

2 Likes

Αν τυχόν κάποιος σκέφτηκε “σκάστε ρε πουτάνας γιοι” όταν οι σπήκερς έλεγαν ότι η ουέφα δεν έδωσε ρηπλέυ για τη φάση, ας μη βάλει τώρα να ακούσει διάλογο σκατοκαρπετόπουλου με καρδιολόγο που έβγαλαν στον αέρα

4 Likes

Υπάρχουν θετικά νέα από το ροιτερς.
Κυκλοφορεί και η φώτο πιο πάνω.
Μακάρι!

Επίσημα και από την ΟΥΕΦΑ, ότι η κατάσταση του είναι σταθερή.

2 Likes

Ποτέ δεν ακούμε Ερπετόπουλο.

Πω πω, έβλεπα και τους συμπαίχτες του που είχαν κάνει ασπίδα γύρω του, τι να πω.

Θυμήθηκα τον κακομοίρη τον Antonio Puerta γαμώ το ξεσταύρι μου, μακάρι να έχουμε τελικά καλά νέα σύντομα…

Ρομπότ είναι ρε πουτάνα Ουέφα οι αθλητές, πόσα ματς να αντέξουν;!

4 Likes

ευτυχώς

4 Likes

Και τον Φοέ…

1 Like

Πρεπει να μαθουμε να ειμαστε πρωτα απο ολα ανθρωποι… Ελπιζω σε οτι καλυτερο στον ιδιο και στην οικογενεια… Οι παιχτες να κανουν ολοι μαζι ενα τοιχος για να τον προστατευσουν απο τις καμερες… ειναι και αυτο εξισου συγκλονιστικο… τους εχουν σκισει τους αθλητες γενικοτερα και αυτο πρεπει να αλλαξει σε ολα τα αθληματα…

9 Likes