Euro 2024



Με Πoρτoγαλια, Τoυρκια κ Τσεχια αν περασoυμε

3 Likes

Καλά αφήστε την Ελλάδα για την ώρα. Ας πούμε καλύτερα για το πόσο ΟΜΙΛΑΡΑ είναι ο δεύτερος. Ισπανία, Ιταλία, Κροατία μαζί; Όλεθρος. Επίσης θα τολμήσω να δώσω πιθανότητες πρόκρισης στη Σκωτία, που ούτως ή άλλως έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια (επιτέλους) μια πολύ καλή φουρνιά παικτών και της έτυχε και σχετικά καλός όμιλος: Ουγγαρία και Ελβετία δεν τρομάζουν (παρά τη συνέπεια της δεύτερης στις διεθνείς διοργανώσεις), ούτε καν η Γερμανία με τα χάλια που έχει τα τελευταία χρόνια - αν και η αλήθεια είναι ότι όταν παίζουν εντός έδρας οι Γερμαναράδες συνήθως το αξιοποιούν… Ίδωμεν.

1 Like

Η Γερμανια επαιζε τo τελευταιo ματς με Χαβερτζ δεξι μπακ. Γενικά εχει θεματα πoλλα. Μια χαρά oμιλoι ισορροπημένοι βγήκαν.

Χάβερτς δεξί μπακ;;;;;;;; Μάλιστα…

Καλα αυτοι εκαναν την κληρωση για τους ομιλους πριν παιχτουν τα playoffs τον Μαρτιο, κλαιω.

Βλεποντας το seeding για την κληρωση, δεν καταλαβαινω γιατι οι ομαδες απο το Playoff Path A μπηκαν στο ιδιο seeding με τα αλλα μονοπατια (δηλαδη με τις αδυναμες καθε ομιλου), αλλα οκ. Αυτο σημαινει οτι Πολωνια ή Ουαλια αν περασει καποια απο τις δυο, θα μπει στον ομιλο με Ολλανδια, Γαλλια και Αυστρια.

Πολυ καλη η κληρωση για Ελλαδαα αν καταφερει και περασει. Πηρε Πορτογαλια απο τις ισχυρες, ενω απεφυγε Γερμανια, Γαλλια, Αγγλια και Ισπανια. Βεβαια η Πορτογαλια ειχε 10 νικες σε 10 ματς στα προκριματικα και δεχθηκε μολις 2 γκολ (στον ιδιο αγωνα, 9 αγωνες με clean sheet :sweat_smile: ) οποτε μπορει να αποδειχθει και η χειροτερη κληρωση :smiling_face_with_tear:

Η Ιταλια στο 4ο γκρουπ seeding λογω συνεχομενων αποτυχιων να προκριθει στο μουντιαλ μας εδωσε εναν ομιλο θανατου μαζι με Κροατια και Ισπανια. Καλη τυχη στην Αλβανια :skull:

Βελγιο, Σλοβακια, Ρουμανια weak.

Αλχημεια τoυ Ναιγκελσμαν τρεχα γυρευε

1 Like

Δε θα διαφωνησω στο οτι εχει ελπιδες προκρισης μιας και Ουγγαρια και Ελβετια δεν ειναι και μεγαθηρια, αλλα το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι οριακα καλυτερο θεαμα απο οξυ στα ματια :stuck_out_tongue:

Ε, ντάξει, σκληρός. Υπάρχουν και (πολύ) χειρότερα.

Γενικα, ναι. Σε αυτο το Euro, δεν ειμαι και πολυ σιγουρος :stuck_out_tongue:

Είπαμε, θα τα δούμε στην πράξη αυτά, υπομονή.

Επισης για λιγo δεν πηγε η Σερβια στoν 2o αντι της Ιταλιας να ξεκινησει o 3oς παγκoσμιoς απo κει :stuck_out_tongue:

1 Like

It would only be fitting να ξεκινησει στην Γερμανια ο τριτος παγκοσμιος :stuck_out_tongue:

Δεν μπορω καν να φανταστω ποσο επικο (και ταυτοχρονα αισχρο) θα ηταν να δουμε Σερβια, Κροατια και Αλβανια στον ιδιο ομιλο.

1 Like

Τα βογκητα που παίζανε από πίσω τι φάση;

Μην αυταπατάστε, ακόμα κι αν γινόταν θεωρητικά η UEFA δεν θα άφηνε με τίποτα να προκύψει όμιλος με Σερβία, Κροατία και Αλβανία.

Έπρεπε να ήμασταν οι τέταρτοι εμείς.

1 Like

Θα γάμαγε

Όλοι εναντίον όλων, εκτός ίσως από Ελλάδα - Σερβία (- ορθο-δο-ξία)

Κροατες και Αλβανοι εχουν βασικα πολυ καλες σχεσεις.
Πολυ πιο καλες απο Ελλαδα με Σερβια.

Καλα, τιποτα δε θα μπορουσε να κανει αν επεφτε αλλου η μπιλια, αλλα οκ. Και τι εννοεις αν γινοταν θεωρητικα? Γινοταν. Αφου επεσε η Ιταλια αντι της Σερβιας στον ομιλο, και οι δυο στο τεταρτο γκρουπ δυναμικοτητας ηταν.

Βρε μια χαρά θα τα μαγείρευε σου λέωωωω

Α ναι, ξεχασα οτι υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι οι κληρωσεις ή και το ποιος θα παρει το Μουντιαλ εινααι στημενα :stuck_out_tongue:

Ε ναι

Λέγεται “μη αφελής κόσμος”