Euro 2024

Ας το γράψω άλλη μια φορά σε αυτό το Euro.

Χαριστέα σκάσε επιτέλους!

Μια χαρά το δεύτερο ημίχρονο, ωραίο ματσάκι.

2 Likes

Μια χαρά ειναι το ματς. Πιστεύω πως απο αυτό το ζευγάρι θα βγει ο νικητής του Euro.

Ο Ισπανός coach εβγαλε εντωμεταξύ ολους τους παιχταράδες μπροστά απο το '70. Αυτοκτονία μου μυρίζει.

4 Likes

Τι κεφαλιά έπιασε…γκολάρα!

Γιατί δεν ήταν πέναλντι υπέρ της Γερμανίας το χέρι? Δεν πήγαινε προς το τέρμα?

Θεωρηθηκε “φυσικη θεση” επειδη ηταν κατεβασμενο ή εκανε κινηση να το κατεβασει και δεν μπορει να το κοψει ας πουμε. Εφαρμογη κανονισμου, μαλλον επελεξε το γραμμα και οχι το πνευμα του νομου.

Τότε δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν οι αμυντικοί και βάζουν τα χέρια πίσω από την πλάτη τους στις φάσεις που θέλουν να κάνουν πιο πιεστικό μαρκάρισμα εντός περιοχής.
Ας το έχουν όλοι σε “φυσική θέση” και να αλλοιώνουν 100% τη φάση τότε, όλα καλά

1 Like

Λογικο αυτο που λες, αλλα δεν ξερω ακριβως τι οδηγιες εχουν οι διαιτητες του Euro. Επισης, οπως εγραψα, υπαρχει το “γραμμα” και το “πνευμα”. Σαν αμυντικος δεν νομιζω οτι αξιζει να παιξεις κορωνα γραμματα σε μια φαση τις διαθεσεις του διαιτητη. Και τελος, μεσα στο ματς ειναι αδυνατον να σκεφτεις να εχεις το χερι σου σε καποια συγκεκριμενη “φυσικη” θεση, μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου απο το σουτ ενος αντιπαλου.

Η φάση πάντως ήταν για γκολ, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό.

Συμφωνω, ημουν κι εγω σιγουρος για πεναλτι, αλλα τι να σου πω τωρα.

Για λύπηση αυτή η Γαλλία.
Μακάρι να αποκλειστεί για το καλό του αθλήματος.

1 Like

Μολις ηρθα για να γραψω ακριβως αυτο. Μπορει και με τις ακριβως ιδιες λεξεις που χρησιμοποιησες. Στο μεταξυ, ειμαι πολυ φιλος της εθνικης Γαλλιας, αλλα πονεσαν τα ματια μου. Ελπιζω να περασει η Πορτογαλια, τουλαχιστον προσπαθει να παιξει μπαλα.

Θυμάμαι όταν ήμασταν μικροί και χωριζόμασταν πάντα ένας έλεγε “εγώ τα πέναλτυ”, ο τελευταίος ο καημένος ίσως προλάβαινε τα κόρνερ αλλά ο πιο έξυπνος ήταν ο “ΕΓΩ ΤΑ ΦΑΟΥΛ”, πόσα πέναλτυ να παίρναμε σε ένα ματς, ενώ φάουλ συνέχεια, Κριστιάνο φτάνει ρε μλκ, για όνομα

Φιλο-γαλλος κι εγώ και έχω απηυδήσει… Πραγματικά τραγικό παιχνίδι. Βέβαια ιδανικά θα θελα να αποκλειστούν και οι δύο με κάποιο μαγικό τρόπο

Ρε οι Γαλλοι σε καθε φαση καλή πολυ ατομικά δεν παίζουν ή ιδέα μου;

Ακόμα η Γαλλία ειναι χωρίς (κανονικό) γκολ;

1 Like

Η Πορτογαλία και ο προπονητής της θέλησαν να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αθλήματος που θα πήγαιναν τελικό παίζοντας με 10 παίκτες σε όλο το τουρνουά…
Καλά να πάθουν. Για αυτό ο Σάντος είναι μεγάλος προπονητής και προσωπικότητα

Θλιβερή πριμαντόνα, ένας τελειωμένος να περιφέρεται στο γήπεδο σε όλα τα ματς για 90 ή 120 λεπτά με το έτσι θέλω.

2 Likes

Μπραβο στην Πορτογαλία που έφτασε ως εδώ παίζοντας σε όλα τα ματς με 10 παίχτες.

Ήθελα να περάσει σήμερα, αλλά από την άλλη χαίρομαι που αυτός ο θλιβερός άνθρωπος αλλά πλέον και θλιβερός παίχτης, θα πάει σπίτι του.

Συγχωρείστε μου τον τόνο αν τον θαυμάζετε/συμπαθείτε αλλά λίγους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο έχω αντιπαθήσει όσο τον Cristiano. Εύχομαι να είναι και η τελευταία διοργάνωση που αναγκάζομαι να τον δω!

ΥΓ Ρε @pao1979 ούτε συνεννοημένοι να είμασταν!

2 Likes

Υπάρχει και ο Πέπε για σιχασιά ρε!

2 Likes

Παντως δεν ξέρω γιατι, με εξαίρεση τον Λεαο που όλο χαμογελάει το παλικάρι, ολοι οι αλλοι Πορτογάλοι, ειναι σκατόφατσες, μουρτζουφληδες, γκρινιάρηδες και αγελαστοι ΜΟΝΙΜΑ! Πως να συμπαθήσεις Μπρουνο, Μπερναρντο, Ροναλντο και Πέπε δηλαδη… Βγαζουν μια αέναη μιρλα και ενα κωλοπαιδαρισμό. Από την αλλη η Γαλλία (μαζί με Αγγλία) ειναι η πιο αθλια ομάδα του τουρνουα. Ανυπαρκτη

2 Likes