Euro2008

Η πιο ωραία διεθνής διοργάνωση της τελευταίας 20ετίας είχε το τέλος που της άξιζε.
Το πήρε η καλύτερη ομάδα.

Η Ισπανία μπορούσε άλλα 3 γκολ τουλάχιστον…

Δλδ που να επαιζε και ο βιγια,παρτι θα εκαναν οι ισπανοι στην αμυνα της γερμανιας.

Η Ισπανία ήταν καλύτερη ομάδα (και σήμερα). Η Γερμανία δεν υπήρχε, οι παίκτες της ήταν όλοι χάλια και φάνηκε πόσο μικρή ήταν και αυτή η εθνική Γερμανίας. Δε μπορούσαν να προχωρήσουν τη μπάλα με το πρέσινγκ των Ισπανών.Βασικά ακόμα και ένας Ισπανός να πίεζε, ήταν τόσο άχρηστοι που έχαναν τη μπάλα.

ΥΓ. Η διαιτησία εμένα μου φάνηκε κάκιστη και με αβάντα σε Ισπανία. Οι Γερμανοί που βιάζονταν έφαγαν τόσο ξύλο που ήταν συνέχεια κάτω και ο διαιτητής το μόνο που έκανε, ήταν να κόψει αντεπίθεση τους ενώ ήταν οι Γερμανοί σε πλεονέκτημα, για ένα αμφισβητούμενο και ανούσιο φάουλ που με βάση του τι σφύφιζε σήμερα, δε θα το έδινε καν… Επίσης δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη τελευταία φάση των Γερμανών. Στον Βερνίκο φάνηκε άψογη. Δεν πειράζει.

Δεν είχα ψηφίσει και ψήφισα Ισπανία :stuck_out_tongue:

Eμένα μου φάνηκε μια χαρά η διαιτησία πάντως, αλλά αν αυτό σημαίνει ταυτιση απόψεων με τον Βερνίκο, τότε να αλλάξω γνώμη αμέσως :stuck_out_tongue:

Μπράβο στην Ισπανία!! Πανάξια το πήρε. Και πολλά μπράβο στον Αραγονιές.

Και vedder έχε χάρη που έβαλα να κλεισει σε λίγες ώρες το poll :stuck_out_tongue: Εγώ είχα ψηφίσει πάντως Ισπανία εξαρχής. :stuck_out_tongue:

Oντως η διαιτησια ηταν καπως περιεργη,αυτος ο ροζετι ειχε παιξει κ εμας και ειχε κανει πολλα λαθη,δεν νομιζω ομως οτι οι γερμανοι δικαιουνται να διαμαρτυρηθουν για την διαιτησια με την σημερινη εμφανιση τους.

Καλύτερη η Ισπανία το κέρδισε με το σπαθί της και μπράβο της
Προσπάθησε η Γερμανία τα έδωσε όλα αλλά δυστυχώς δεν…
και εις άλλα με υγεία παιδιά να μαστε καλά να βλέπουμε τέτοιες διοργανώσεις

οσα χρονια θυμαμαι να βλεπω euro και μουντιαλ(απο το μουντιαλ του 94 θα λεγα) αυτη η ισπανια ειναι ισως η καλυτερη ομαδα γενικα απο οσες εθνικες εχω δει(ισως μαζι με την ολλανδια του χιντινγκ μουντιαλ του 98 που αποκλειστικε απο βραζιλια στα πεναλντι στον ημιτελικο)…πληρης σε ολες τις γραμμες,με φοβερη τεχνικη,δεμενη ομαδα,πολλες ευκαιριες…ολα τα παιχνιδια τα πηρε δικαιωτατα και ανετα(εκτος απο ιταλια που οι ιταλοι ειχαν κλειστει πισω και δεν τρωγανε γκολ ουτε σε 90 λεπτα)…μπραβο τους…

Το συζητούσα κατά την διάρκεια του τελικού και νομίζω πως δεν έχει γραφτεί ή ειπωθεί πουθενά. Σε όσα Euro έχει συμμετάσχει η Ελλάδα, η ομάδα που κατακτά το τρόπαιο προέρχεται από τον “ελληνικό” όμιλο. Στο Εuro του 1980 ο “ελληνικός” όμιλος αποτελούταν από Ελλάδα, Γερμανία, Τσεχοσλοβακία και Ολλανδία. Η Γερμανία κατέκτησε το τρόπαιο. Το 2004 όλοι ξέρουμε τι έγινε, φέτος η Ισπανία ήταν αντίπαλός μας.

Να χάνεις…να κρίνεται η κούπα…κ να μην μπορείς να πρεσάρεις, να πιέσεις, να βγείς μπροστά, να κρατήσεις μπάλα…και να κινδυνεύεις να φας κ άλλο…κ αλλα!δεν υπήρχε άλλη ομάδα…τα έλεγα!

και ελεγα να το παιξω στοιχημα απο την αρχη…
τεσπα

καλο ματσακι απο τη μερια των ισπανων, ανετα περισσοτερα γκολ./.
η διαιτησια ηταν λιγο οτι ναναι…την καρτα του Κασιγιας του την εδωσε γιατι ταιριαζε με τα ματια του?

και επισης οι γερμανοι χασανε λογο στατιστικης, δεν σκοραρε ο Klose οποτε ηταν αδυνατον να νικησουν…

αα ρε βερνικο #-o :lol:

καλά αυτή η βλακεία με τον Κλόζε που είπαν, με έκανε να σκάσω στα γέλια! Δηλαδή πριν γεννηθεί ο Κλόζε, η Εθνική Γερμανίας δεν κέρδιζε? Τα στατιστικά ήταν πάλι εναντίον της? :stuck_out_tongue:

Όποιος προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις μεταδόσεις της ΕΡΤ την τελευταία 6ετία είναι μεγάλος ήρωας.

το πηρε απλα η καλυτερη ομαδα του τουρνουα . αν και οχι ισπανοφιλος αλλα το αξιζε .

Γιατί εκεί που μπέρδεψε ο Βερνίκος τον Κουράνι με τον Γκόμες και άρχισε να λέει για Βραζιλιάνικη καταγωγή;
:lol: :lol: :lol:

Μα έχει Βραζιλιανικη καταγωγη :expressionless:

O Κουράνι έχει Γερμανική, Παναμέζικη και Βραζιλιάνικη υπηκοότητα ενώ έχει ρίζες και στην Ουγγαρία.
O Γκόμες είναι Γερμανοϊσπανός.

Καλα η κορυφαια ατακα ever ειναι το σουτ τηλεφωνημα του μανωλη μαυροματη…:lol: :lol: :lol:

ενα σουτ τηλεφωνημα…το σουτ δηλαδη που ο τερματοφυλακας πρεπει να το περιμενει, γιατι ο παικτης που το κανει, του εχει προηγουμενως τηλεφωνησει… :lol: :lol: #-o #-o

εδω υπαρχει ηχητικο κατεβαστε το!!! http://www.e-view.gr/funnyaudio.php απιστευτο γελιο!!!:lol: :lol: :lol:

Κι εγώ ΕΛΙΩΣΑ όμως! Σε όλο το ματς μετά φώναζα “μπάλα στον Κλόζε!”…
Ο Βερνίκος μας φιλοδώρησε με μια από τις χειρότερες περιγραφές όλων των εποχών…:lol:

Ευτυχώς μάθαμε ότι ο Λέμαν είναι 38 ετών και 232 ημερών! Πώς ζούσα αγνοώντας το!!!

Σοβαρα τώρα, η Ισπανία το πήρε δίκαια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Ballack, η άμυνα κάκιστη… Κρίμα…:frowning:

Τέλειωσε το Euro:(
Κρίμα ρε γαμώτο , τόσα ωραία παιχνίδια είδαμε…
Όσο για σήμερα το πήρε η καλύτερη ομάδα.
Ανύπαρκτοι οι Γερμανοί και δεν το περίμενα να παίξουν έτσι.

Τελείωσε το Euro:(