Ναι, κι εμένα μούκανε εντύπωση…#-o
Ώρα για θάψιμο , επαίνους και υπερβολές.
Υποκειμενικά πάντα.
Καλύτερες Ομάδες
Πρώτα Ισπανία , ήταν η πιο σταθερή και έπαιζε πάντοτε επιθετικά.
Πολύ καλές και η Ρωσία, Τουρκία.
Καλύτεροι παίκτες
Τέρμα : Κασίγιας
Άμυνα: Ράμος , Κιελίνι , Κολόντιν, Ζιρκόφ
Μέση : Σένα , Τσάβι , Μόντριτς , Αρσάβιν (επίσης Αλντιτόπ , Σναίντερ , Μπάλακ)
Επίθεση : Παβλιτσένκο , Τόρες (επίσης Νιχάτ)
Καλύτεροι Προπονητές
Αραγονιές, Φατίχ Τερίμ.
Ο 1ος γιατί κέρδισε βέβαια το τρόπαιο και του βγήκαν όλες οι επιλογές και ο 2ος γιατί παρουσίασε μια ομάδα που δεν δίστασε σε τίποτα , έπαιξε μπάλα και δεν σταμάτησε να εκπλήσει.
Και ο Χίντινγκ (που για μένα είναι ο κορυφαίος) που είχε μια ομάδα που έπαιζε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά έχασε 2 φορές από τον Αραγονιές.
Ευχάριστες Εκπλήξεις
Ρωσία , Τουρκία , Κροατία
Και εδώ αρχίζει το θάψιμο…
Χειρότερες Ομάδες
Αυστρία , Ελλάδα , Πολωνία
Ομάδες που δεν καταλαβαίνω γιατί πάνε στους 16 αφού δεν θα προκριθούν ποτέ
Σουηδία , Ελβετία , Πολωνία
Σιχαμερές Ομάδες - που φέρνουν εμετό
Γαλλία…
Πιο λούζερ ομάδα
Σουηδία…
Ομάδες που περίμενα πολύ περισσότερα…
Ρουμανία , Ελλάδα
Ομάδα που αν δεν βάλει μυαλό να μην ξαναπαίξει σε διοργάνωση
Γαλλία , Σουηδία
Παίκτες που πρέπει να σταματήσουν την δράση τους στην Εθνική της χώρας τους
Όλη η παλιοσειρά της Γαλλίας μαζί με Ανρί.
Δέλλας.
Σειταρίδης.
Μπασινάς.
(Σόρυ δεν μου ρχονται άλλα)
Τεχνικοί που “δεν ξέρω τι μου γίνεται στο ματς”
Ρεχάγκελ , Ντομενέκ , Λάγκερμπακ.
Παίκτες με απάθεια , που “το τελευταίο που με νοιάζει είναι να χάσουμε”
Ιμπραίμοβιτς , Ανρί , Ανελκά , Σειταρίδης , Τόνι , Μούτου (α ρε πρεζάκια!!!)
Αυτά…
Καλά η Τουρκία στο πιο κωλόφαρδη ομάδα πάει άνετα
Κωλόφαρδος είναι αυτός που του έρχονται όλα πρίμα χωρίς να έχει κάνει κάτι για αυτό.
Οι Τούρκοι ήταν τυχεροί γιατί κυνήγησαν την τύχη τους. Για παράδειγμα στο ματς με την Κροατία, τρώνε το γκολ και αντί να πέσουν κάτω αποκαρδιωμένοι, κάνου 3 επιθέσεις και στην 3η σκοράρουν.
Όχι σαν κάτι άλλα κουρασμένα παλικάρια…
Κωλόφαρδος επίσης ειναι αυτός που προσπαθεί με τις πιθανότητες εναντίον του και τα καταφέρνει όλες τις φορές.
Αυτό δε μειώνει την προσπάθειά τους. ¶λλοι (εμείς) δεν προσπάθησαν καν
Εγώ θα έβαζα και Χαριστέα.
Όχι. Το πάλεψε, ίσως νάταν κι ο μόνος.
Το πάλεψε πολύ λιγότερο απ’ τον Καραγκούνη πάντως. Και ok, το παιδί όντως την πονάει την ομάδα και τον συγχαίρω γι’ αυτό, αλλά δεν φτάνει. Σίγουρα χρειαζόμαστε τέτοια παιδιά, αλλά ok, και μενα αν με βάλεις μέσα θα κάνω σαν μουρλός
Κι επειδή το πάλεψε? Σημαίνει κάτι?
3-4 φορές που ΕΠΡΕΠΕ να βάλει τη μπάλα γκολ ούτε καν τη βρήκε ή έκανε κοντρόλ 1,7 ατην κλίμακα Άλβες…
Έκαναν κατι παραπάνω οι Σαλπιγγίδης, Αμανατίδης, Σαμαράς, Γκέκας, Λυμπερόπουλος?
Γιατί νομίζω ότι ο Χαριστέας βοήθησε την ομάδα κατά πολύ περισσότερο από αυτούς, ακόμα κι αν ειναι πιο άμπαλος
Εγώ δεν λεώ να διώξουν από την Εθνική τον Χαριστέα.
Λέω ότι είναι εξοργιστικό που ΠΡΕΠΕΙ να παίζει βασικός σε κάθε ματς και μάλιστα σε μια θέση η οποία απαιτεί τεχνική, ταχύτητα και διεισδυτικότητα…
Τι καλά έχει ο Χαριστέας? Κεφάλι και μια κάποια εκτελεστική δεινότητα (όση του έχει απομείνει τέλος πάντων). Ας παίζει λοιπόν ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα είτε βασικός καμια φορά είτε από τον πάγκο ως εναλλακτική λύση αλλά ΜΟΝΟ ως φορ κορυφής…
Ρε Μάνο, άλλαξε άβαταρ!
Όταν έρθει η ώρα θα το κάμω. Πες για γιουρο τώρα
Το πειρατικο ναυαγησε πριν φτασει καν στην αυστρια:lol: :lol: :lol:
το αστειο ηταν οτι πριν ταξιδεψουν συζητουσαν τα πριμ που θα παρουν σε περιπτωση προκρισης,γκολ και τα λοιπα…α ρε φουκαραδες,πηραν τα μυαλα σας αερα γαμωτο.Βαλτε την εθνικη νεων να παιξει στη θεση τους ρε…
Οσο για την ισπανια αξια το πηρε,επεζε ορθολογικο ποδοσφαιρο και εχει και προσωπικοτητες…τι αλλο θες
Τώρα που είπες τη λέξη “πριμ”.
Οι Ισπανοί διεθνής θα πάρουν κάτι πάνω από 200,000€ που πήραν το Euro. Οι δικοί μας διεθνής ζήτησαν 1 εκ.€ για τον καθένα το 2004 και έθεσαν θέμα όταν τους είπαν όχι από την κυβέρνηση. Να βλέπουμε ποιος είναι ο βλάχος ποδοσφαιρικά…
Βάζω και Τσεχία…
Επίσης Τσεχία…
- Τσεχ…Του φορτώνω τον αποκλεισμό της Εθνικής του.
Καλά θα κάνει να αποσυρθεί.
Δεν θυμίζει τίποτα τον τερματοφύλακα της 1ης χρονιάς στην Τσέλσι.
Απαράδεκτος.
Έγινε ένα μαλακιστήρι που νοιάζεται μόνο για λεφτά.
- Τσεχ…
Μα είναι το αγαπημένο παιδί του Όττο.
Θα σκότωνε για αυτόν ο Ρεχάγκελ…
Γι αυτό καλά να πάθουν…Πιο πολύ τους ένοιαζε το πριμ που θα έπαιρναν για να πάνε στην Μύκονο μετά παρά το τι θα κάνουν στο γήπεδο.
Από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτηόλοι είναι φραγκοφονιάδες…
Τόσα πολλά???Είσαι σίγουρος για την Εθνική?
ω ναι… Η ΕΠΟ και ο Γκαγκάτσης τους έδωσε 500,000€ στον καθένα (δηλαδή 23 παίκτες) και η Βουλή τους έδινε όσα δίνουν στους χρυσούς Ολυμπιονίκες (κάτω από 200,000€ σίγουρα) και για αυτό “εξοργίστηκαν” οι παίκτες της Εθνικής και είχε γίνει θέμα. Ιστορία 4 χρόνων αυτή…
Δεν εγινε ετσι μου φαινεται. Οι παικτες ειχαν ζητησει 1 εκατομμυριο ευρω σε περιπτωση κατακτησης πριν το Euro, μπορει και απο χαβαλε:lol: , και η κυβερνηση ειπε ναι, μη μπορωντας να φανταστει αυτο που θα επακολουθουσε…και μετα δεν τα εδωσε. Καλως βεβαια δεν τα εδωσε, αλλα εγινε λιγο ρομπα…
μετά τα ζητησανε. και μαζι θελεανε και αδεια για πρακτορειο οπαπ (να βολεψουν και την οικογενεια δηλαδη) και να γινουν και αξιωματικοι στις ενοπλες δυναμεις (οπως οι ολυμπιονικες). φυσικα δεν πηραν τοσα, αλλα αυτοι περιμενανε να πλουτισουν επειδη κατεκτησανε το euro. Δηλαδη με λιγα λογια στη Γαλλια ο Ζινταν (για 1998 και 2000) θα πρεπε να ειχε γινει απευθειας ταξιαρχος και να παρει 3-4 εκ υρω απο μονος του… :lol:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: ΠΕΘΑΙΝΩ!!!