Ο Μπράμος πήρε πολλά σουτ στο τέλος επιθέσεων και υπό κακές προϋποθέσεις επειδή η μπάλα ήταν στα δικά του χέρια. Ξέρει πολύ μπάσκετ αυτός και δουλεύει για τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. (Οφτοπικ: τον θέλω στον Ολυμπιακό να το λογικέψουμε λίγο το μπάσκετ μας. Με Howard θα έδενε πολύ και τώρα.)
Σε λίγο Λιθουανία-Ισπανία και Γερμανία-Σερβία. Πολύ καλό τουρνουά επαναλαμβάνω.
Οι τούρκοι παίζουν με Ισπανία οπότε μάλλον αποχαιρετούν.
όντως ο Ξανθόπουλος φαίνεται ο πιο λίγος… Δεν θυμάμαι σήμερα να πήρε μπάλα στο χέρι και να έκανε κάτι… Ειδικά στη λήξη του 2ου δεκαλέπτου που σούταρε από τη μέση του γηπέδου ενώ είχαμε χρόνο έδειξε ότι τον έχει πάρει πολύ από κάτω… Γενικά δεν ξέρω τι παίκτης είναι αλλά ή είναι θέμα ψυχολογίας ή δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω…
Κατα τ’αλλα πολύ ωραίο παιχνίδι!!! Χαίρομαι που δεν μας πήρε από κάτω το χθεσινό. Αυτά που έλεγε ο Ιωάννου ότι και να περάσουμε θα ήμαστε πληγωμένοι από τη χθεσινή ήττα κλπ είναι μαλακίες. Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε άλλο βάση στο χθεσινό στραβοπάτημα. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως σήμερα!!
Κουφός και Καλάθης απόλαυση!
Μπήκε τρίποντο του Βασιλειάδη! =D>
Μια χαρά ήταν ο Βασιλειάδης! Σηκώθηκε για τρεις 5 φορές κι όχι… 25, και το ριξε μέσα τις 3. Καθόλου άσχημα. Σήμερα θύμιζε όντως αυτό που λέμε σουτέρ.
Να δούμε βέβαια πότε θα σηκωθεί ο Ζήσης από μέση απόσταση χωρίς άμυνα και δε θα σκέφτομαι "τώρα θα μπει, δε θα μπει…"
Αν και αυτός ο παίκτης έχω την εντύπωση ότι πληρώνει το πλήγμα του 2006, όπως βέβαια και την πίεση του να είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.
Τέλος, δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Ξανθόπουλου. Το παλικάρι είναι φανερό ότι δεν ήταν έτοιμο να παίξει στην Ανδρών και η πίεση είναι και γι’ αυτόν τεράστια.
Πάντως δεν είναι κανένα παιδαρέλι. 27 ετών είναι. Απλά ο Ζούρος έκανε λάθος επιλογή στον αναπληρωματικό άσο και πήρε έναν ακίνδυνο νεροκουβαλητή σε διοργάνωση υψηλού επιπέδου.
συμφωνω για κουφο. περιττο οτι τον ηθελα σε μας ε? οχι εκεινο το ταγαρι το αλζο. τεσπα. η 3η περιοδος σημερα εδωσε τη νικη. πολυ καλη αμυνα και παιξανε με ψυχη. ετσι να παιζανε και χτες θα χαμε καλυτερη τυχη μαλλον. ποσες ομαδες πανε ολυμπιακους? παλια ηταν 5 απο ευρωπη. αν βγουμε τουλαχιστον πεμπτοι για να παμε ολυμπιακους να γουσταρουμε.
κακη ομαδα δεν εχουμε, αλλα με σπανουλη αντι μπραμου, διαμαντιδη αντι ξανθοπουλου και σχορτσιανιτη αντι μαυροειδη πηγαιναμε μεχρι και τελικο.
Αν δεν κάνω λάθος στην Ολυμπιάδα περνάνε οι πρώτοι 6. Αν ισχύει αυτό είναι πολύ θετικό για μας, γιατί εφ’ όσον περάσουμε στα νοκ άουτ θα αρκεί να πάρουμε ένα παιχνίδι.
Παρ’ όλα αυτά θα πω ότι αν δεν περάσουν Ολυμπιάδα δεν πρέπει να δεχτούν κριτική.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αυτό εννοούσα κι εγώ και γι’ αυτό δε χρησιμοποίησα τον όρο “άπειρος”.
Αν καταφέρει η Λιθουανία να γυρίσει και αυτό το ματς τότε τους βλέπω να το σηκώνουν στο τέλος. Προς το παρόν επική κυριαρχία Ισπανών που όσο περνάνε οι μέρες σοβαρεύουν.
Στο άλλο ματς που είδα και λίγο παραπάνω οι Σέρβοι εύκολα η δύσκολα θα το πάρουν το ματσάκι, άσχημο ξεκίνημα για Ντιρκ αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο ξύπνησε. Οι Σέρβοι πάντως το ελέγχουν πλήρως στο 'α ημίχρονο.
Οι Λιθουανοί δείχνουν να το πιστεύουν αλλά τέτοια διαφορά με τους Ισπανούς δεν γυρνάει ποτέ και ακόμα κι όταν πάνε να την κατεβάσουν κάτω απ’ τους 20 κάνουν παιδιαριώδη λάθη (βλ. φάουλ Σάρας σε Φιρίκι Ρούμπιο)
Ωραίο ματς στο Σερβία - Γερμανία. Στο 4ο δεκάλεπτο γύρισαν διαφορά 16 πόντων οι Γερμανοί με τον Ντιρκ να τα βάζει από παντού αλλά όπως φαίνεται ένας δεν μπορεί να νικήσει τους πολλούς. Οι Σέρβοι έχουν ποιοτική ομάδα και βρίσκουν σκορ από πολλούς παίκτες. 1 λεπτό πριν το τέλος η διαφορά πήγε στους 10 και μάλλον το παρτυ τελειωσε.
Ωστόσο η Κροατία γνωρίζει την συντριβή από τους Βόσνιους και κάνει τον όμιλο μας μπουρδέλο. Ντομερκατ και Τελετοβιτς κάνουν όργια.
Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί τους Ισπανούς σιχαμένους:lol:
Απ’το δευτερο ημίχρονο που είδα πάντως οι Λιθουανοί παίζουν κι αυτοί καλό μπάσκετ είχαν και μερικές πολύ όμορφες συνεργασίες.Είμαι περίεργος να δω απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες πόσο δυνατή θα είναι η Εθνική