Eurobasket 2011

Αρχιζει σημερα με ολες τις ομαδες πανοπλες-πλην ελλαδας-.Περιμενω να ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα και οσο για τη δικη μας εθνικη,αποντως των αστεριων περιμενω πιο ορθολογικο μπασκετ και ελπιζω σε μια καλη πορεια γιατι υπαρχει ταλεντο.
Απο τις αλλες στηριζω με τρελα Σερβια και Μιλος!

Τους Σέρβους δεν τους πήγα ποτέ μου.

Τώρα η ασφαλής πρόβλεψη λέει Ισπανία, αλλά η Λιθουανοί έστω και χωρίς Κλέιζα μπορούν να το σηκώσουν μέσα στο σπίτι τους. Εκτός απροόπτου θα έχουν και λίγο σπρώξιμο όπως κάθε οικοδεσπότης.

Όσο για εμάς ελπίζω να βγούμε 8αδα και από εκεί και πέρα μια θέση για τα προκριματικά της Ολυμπιάδας (οι 7 πρώτοι δεν πάνε η κάνω λάθος; )

JΤΝ τι είδους όνειρο είδες και έβαλες Τουρκία; :p:lol:

εχουμε κανα προγραμμα κατι;

εχει χαλασει το γκουγκλ μου.

http://www.eurobasket2011.com/en/default.asp

Στο επίσημο σαιτ και πρόγραμμα και όλα. Οι ώρες είναι ίδιες

Τώρα τσέκαρα πρώτη φορά ομίλους και πρόγραμμα στα γρήγορα.

Νομίζω ότι για 8άδα είναι ανεπίτρεπτο να μην περάσουμε, ασχέτως ρόστερ. Στον όμιλό μας μόνος αξιόλογος αντίπαλος είναι η Κροατία και σε αυτόν που σταυρώνει με τον δικό μας, υπάρχουν Ρώσοι και Σλοβένοι. Πλην των Ρώσων δεν νομίζω ότι κάποια άλλη ομάδα είναι καλύτερη από μας.

Από κει και πέρα στα προημιτελικά θα γίνει ο κακός χαμός καθότι απ’ την άλλη μεριά έχουν μαζευτεί Ισπανοί, Λιθουανοί, Ιταλοί, Σέρβοι, Γάλλοι, Τούρκοι ακόμα και το Ισραήλ. Πάντως αν αποφύγουμε Ισπανούς και Λιθουανούς (αλλά όχι να κάτσουμε να χάσουμε όπως στο Μουντομπάσκετ) έχουμε τύχη ακόμα και για τετράδα.

Εκτιμώ πολύ τον Ζούρο (ήδη από τότε που ήταν μαθητευόμενος προπονητής στον Ολυμπιακό κι ας απέτυχε) και μου φαίνεται καλό το κλίμα στην ομάδα. Οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά μαζί τους απουσιάζουν και πολλά “εγώ”. Μπορούμε να χτίσουμε μια νέα μεγάλη εθνική.

Παίζει να το πάρει άλλος πλην των Ισπανών?? Το εύχομαι αλλά φαντάζει δύσκολο! Απο κει και πέρα όλα είναι πιθανά και πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι οι γνωστές δυνάμεις. Γιατί όχι κι Τουρκία. Εγώ βάζω Λιθουανία λόγω έδρας και επειδή ούτε με πιστόλι στον κρόταφο δεν θα ψήφιζα τους σιχαμένους Ισπανούς:)

Δίνω τύχη στη Λιθουανία, αφενός λόγω έδρας και αφετέρου από κεκτημένη ταχύτητα από το περσυνό μουντομπάσκετ, που αν θυμάμαι καλά μπήκε και τετράδα. Τώρα η Τουρκία είναι ερωτηματικό, οι μόνες δύο επιτυχίες που έχει κάνει είναι στην έδρα της και από κει και πέρα πάντα πήγαινε άπατη.
Εύχομαι πάντως και γω ότι χειρότερο στους αχώνευτους Ισπανούς.
Επίσης, ο Σπανούλης -κακά τα ψέματα- είναι απουσία, αλλά πολλές φορές την ομάδα την κρεμούσε με τον απαράδεκτο τρόπο παιχνιδιού του. Για μένα αν περάσει 6αδα, καλό θα είναι.
Και ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα περσυνά ρεζιλίκια με τη Ρωσία…

Ετσι για το γουρι ριχνω ψηφο στην Ελλαδα.
Μακαρι να παρακολουθησουμε ενα συναρπαστικο τουρνουα με παιχνιδια να κρινονται στον ποντο κτλ !

:smiley:

Αυτό. Μόνο στην έδρα της έκανε καλές πορείες και αυτές με πολυυυ σπρώξιμο που δεν πρόκειται να έχει εδώ. Ποτέ δεν ήταν καλή ομάδα και ας είχε καλούς παίκτες, τα “εγώ” ήταν πολύ μεγάλα ενώ θυμάμαι ακόμα και επεισόδια μεταξύ παικτών αρκετές φορές. Ο Τάνιεβιτς μόνο κατάφερε να τους συμμαζέψει ολίγον αλλά φέτος χωρίς τον Σέρβο τους βλέπω με το ζόρι να περνάν τον όμιλο (και είναι και όμιλος φωτιά).

Τους Ισπανούς ούτε εγώ τους πάω και προσωπικά πολύ θα ήθελα να δω τους Λιθουανούς να το σηκώνουν. Βασικά όποιος άλλος εκτός από αυτούς τους 2 το πάρει για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Άντε να δούμε!
Ότι γράψω θα είναι ότι βλέπω στα ματς κατά κύριο λόγο,καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να κοιτάξω φιλικά κτλ!

Αλλά εδώ θα είμαστε8)

η λογική λέει ότι μια σοβαρή ισπανία θα το πάρει περπατώντας. ελπίζω να γίνει κάνα θαύμα και να το πάρει άλλος γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τους σιχαμένους να πανηγυρίζουν :stuck_out_tongue:

ειμαι με τα αουτσαιντερ που εχουν προοπτικες

Δεν αποκλείεται να μην το πάρει η Ισπανία, αλλά η μπασκετική λογική αυτό λέει, ακόμα κι αν δεν είχε πάρει υπηκοότητα ο Ibaka, Που προβλέπω να κατεβάζει γενικούς κατά συρροή.

Η Πολωνία πήγε να κάνει κηδεία την πρεμιέρα για τους Ισπανούς. Είδα τα τελευταία 6 λεπτά ενώ παρακολουθούσα το σκορ από το επίσημο σαιτ. Οι Ισπανοί έχασαν διαφορά 15 περίπου πόντων που στο τέλος πήγε μέχρι και τους 2. Πάντως τα τελευταία 4 λεπτά τα περάσαν στις βολές. Οι Πολωνοί έπαιξαν πολύ όμορφο μπασκετ στα τελευταία λεπτά πάντως.

Το ματς που είδα ήταν το Σερβία - Ιταλία που μετά το πρώτο τραγικό δεκάλεπτο ήταν των Σέρβων. Πολύ καλύτεροι με τον Tepic να κάνει πολύ καλό ματς όπως και ο Macvan που τον προτίμησε ο Ιβκοβιτς από τον “πολύ” Krstic στα δύσκολα. Τεπιτς Κεσελ δεν θύμιζαν σε τίποτα τους παίκτες του Ολυμπιακού και ΠΑΟ

Τα υπολοιπα παιχνιδι πλην Εθνικης τα δειχνει το ΣΠΟΡ+;;;

[B]@Dead[/B]
Oι Τεπιτς, Κεσελ θα παιξουν πολυ καλο μπασκετ αν παρουν μεταγραφη.

Χωρις να υπονοω οτι φταινε οι παο, οσφπ …απλα δεν πιασαν εδω, ομως προκειται για καλους παιχτες και γνωστες του αθληματος.

Ο Κέσελ θα παίξει σε μας έτσι κι αλλιώς του χρόνου, δεν πήραμε άλλον στην θέση του.

Μπραβο στην ΕΡΤ που νομιζει πως στο Eurobasket παιζουν μονο η Ελλαδα και οι αντιπαλοι της=D>

Θα παρουν φωτια τα links απ’οτι φαινεται

Και οι 2 ήταν μέσα στα κρίσιμα λεπτά όταν η μπάλα έκαιγε. Πήραν και οι 2 σουτ στα δύσκολα και τα έβαλαν. Ήταν φανερό πως έπαιζαν με άλλη ψυχολογία, σε μια φάση στα 4ο δεκάλεπτο ο Κεσελ κλέβει την μπάλα στην άμυνα διασχίζει όλο το γήπεδο και καρφώνει με τα 2 χέρια πηδώντας μόλις μέσα από την ρακέτα (από τα πλάγια ευνοείται). Ο δε Τέπιτς ήταν απλά καταπληκτικός. Αν και σήμερα ο θαυμασμός μου πάει στον Ματσβαν.

Η ερτ δείχνει μόνο την εθνική και το sport+ ένα ακόμα παιχνίδι από τον δικό μας όμιλο. Εγώ τα βλέπω στο internet που βρήκα καλά link. :slight_smile:

Στείλτε κάνα Link ρε μάγκες,μπλέξαμε με την ΕΡΤ να πούμε,πωπωπωπωπω

Τα καταφέραμε με κλασσικό ελληνικό στυλ. Δύναμη ο Κουφός και ωραίος αθλητικός τύπος ο Μπράμος! Tώρα που έχει πέσει το myp2p.eu παίζει κανένα άλλο? Στείλτε πριβέ κάνα λινκ ρε παιδιά! Υπάρχει κάνα άλλο παρόμοιο συγκεντρωτικό λινκ?