Προσωπική άποψη για κάποιους παίχτες και πάντα ως τα τώρα ματς.
Ο V-Span είναι η ευλογία και η κατάρα της ομάδας, από την άποψη ότι εκτίθεται πιο πολύ από όλους και μοιραία τα λάθη του είναι και περισσότερα και φαίνονται και πιο πολύ. Δεν μπορώ όμως να μην παραδεχθώ ότι σηκώνει το βάρος της ομάδας επάξια. Άλλος ένας που με εκπλήσσει ευχάριστα είναι ο Σόφο. Και δεν το λέω ότι βγάζει μάτια ή τα σπάει. Είναι ότι έχει μία σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αποδεικνύοντας πέρα από την αξία του, ότι θέλει μία ειδική μεταχείριση και να του δείχνουν εμπιστοσύνη. Και αυτό ο Λιθουανός με το Σφαιρόπουλο και τον Ελληνιάδη του το παρέχουν.
Απογοητεύομαι από τους Μπουρούση και Φώτση. Ο Μπου ξεκίνησε καλά αλλά αν δεν του πάει ένα ματς από την αρχή δεν του πηγαίνει ποτέ. Ο Φώτσης είναι μέτριος. Πολύ. Ούτε κακός, αλλά ούτε και καλός. Μου βγάζει soft style, που μου δίνει στα νεύρα. H μεγάλη μου, όμως, απογοήτευση είναι ο Ζήσης. Δεν έχω λογια και δυστυχώς με επιβεβαιώνει. Sorry παιδιά, δεν τον πίστευα ποτέ. Μακάρι να με διαψεύσει…
Ιn o Περπέρογλου. Το παλεύει. Out o Πρίντεζης. Δείχνει έξω από τα νερά του. Δεν παίζει και στη θέση του.
Για τους ρούκηδες δεν έχω πολλά παράπονα. Και ο Καλαμπόκης και ο Καϊμακόγλου προσπαθούν και δείχνουν ότι άξιζαν να είναι στη δωδεκάδα. Τα αμερικανάκια δεν τα κατηγορώ. Νέοι, άπειροι από Ευρώπη και από τέτοιου επιπέδου διοργάνωση δε μπορούν, παρά να κριθούν με επιείκεια.
ΥΓ. Με τρεις νίκες ή τρεις ήττες στα υπόλοιπα ματς, όλα αυτά θα είναι μλκίες…
Τελικά Σλοβενία ή Τουρκία (με απίθανο σενάριο Ισπανια). Ζόρικα τα πράγματα. Οι Τουρκοι πιστεύω οτι θα κερδίσουν τους Σλοβένους σήμερα. Τεσπα, το βράδυ θα ξέρουμε. Ευτυχώς το ματς ξεκινάει στις 22:00 και θα έχουμε κάτι της προκοπής να βλέπουμε γιατί στο Καραϊσκάκη προβλέπονται ροχαλητά.
Για τους παίκτες που λέτε, συμφωνώ με τοξικό. Απελπιστικά μόνος στα γκαρντ ο Σπανούλης. Ειναι επιρρεπής στα λάθη έτσι κ αλλιώς και ειδικά τώρα που είναι μόνος, τα λάθη του φαίνονται και στοιχίζουν περισσότερο. Ο Ζήσης είναι απλά… ένα καλό παιδί. Πίσω από ΔΔ και Παπαλουκά είναι οτι πρέπει. Τώρα που χρειάστηκε να πάρει ηγετικό ρόλο δείχνει οτι δεν μπορεί.
Ο Μπουρούσης ελπίζω να φορτσάρει τώρα που χρειάζεται. Δεν είναι δυνατόν ο πιό αξιόπιστος ψηλός μας να είναι ο Σόφο. Ο οποίος Σόφο κάνει εξαιρετικό τουρνουα αλλά θέλει βοήθεια. Οταν είναι μέσα είμαστε αρκετά προβλεψιμοι. Γυρώ γύρω όλοι και η μπάλα στο Σόφο. Μαζί με Φώτση πρέπει να ανέβουν τώρα.
Ο Πρίντεζης δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Βλάκες είναι οι Αγγελόπουλοι/Γιαννάκης που του είπαν “τόσα” και αν θέλεις? Τον Μπουρούση που τον ήθελαν του τα έσκασαν και τελείωσε η ιστορία. Καϊμακόγλου μέσα να παίρνει και εμπειρίες…
Πολύτιμος και ο Περπέρογλου…ο,τι μπορεί κάνει το παιδί…και αυτός μόνος στο τρία. Ο Καλαμπόκης…ας μην κοροϊδευόμαστε. Μπράβο του που τα δίνει όλα, του βγάζω το καπέλο. Αλλά τον εκθιάζουν απο την tv σαν τον δουλευταρα που επιβραβεύτηκε για τα χρόνια προσπάθειάς του. Σόρυ αλλά αν οι ΔΔ και Τεό ήταν καλά, ουτε στα προπονητικά διπλά δε θα πήγαινε. Επιπλέον του “έκατσε” και ο τραυματισμός του Παπαμακάριου (ποιός νομίζετε οτι θα πήγαινε?) και μπήκε. Κάνει όμως ο,τι μπορεί και αυτός, του το αναγνωρίζω.
Σε καμία περίπτωση… Αυτή είναι η δυναμική μας.
Και η Ρωσία με την Γαλλια είναι ομάδες που μπορούν να σε κερδίσουν ανα πάσα μέρα. Γερμανίες, ΠΓΔΜ κτλ δεν είναι σοβαροί αντίπαλοι. Θέλω να πω οτι δεν ήταν κουλό που χάσαμε αυτά τα 2 ματς.
ναι αυτο ειναι αληθεια.εχουμε μεγαλη αδυναμια στο να καθαριζουμε αστοχα σουτ του αντιπαλου και φανηκε με γαλλια και ρωσσια που εχουν αλτικους παικτες.ελπιζω να το ελαττωσουν στην συνεχεια
Θέμα συνεργασίας είναι τα ριμπάουντ. Π.χ. όταν γίνονται σωστά τα μπλοκ άουτ δεν πάει να πηδάει μέχρι το θεό ο άλλος, το επιθετικό ριμπάουντ δεν το παίρνει.
Θα χουμε πρόβλημα με τον ιλιασοβα.
Χρειαζόμαστε εξαιρετικη περιφερειακη αμυνα,στο καλαθι δεν τους φοβάμαι.
ΑΑΑ δεν βλεπω να τα παει καλα ο σοφο εχουν το καλυτερο νταμπλ τιμ απο ολες τις ομαδες.
Επρεπε νε δεις πως κλειναν γκασολ.
Τουρκια ε ? πιστευω οτι τους εχουμε… αν σοβαρευτουν στα ριμπαουντ και στις βολες, μπορουμε να τους χτυπησουμε… Ε και λιγο να τους πιασει το πατριωτικο τους, καλα θα ειμαστε
προς αποφυγήν παρεξηγήσεων αυτός είναι πιο ψηλός από το κανονικό και όχι εγώ πιο κοντός, α και η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, ε…lol:
εγώ πιστεύω τους έχουμε. φυσικά, κανείς από τους 2 χτες δεν προτιμούσε εμάς για αντίπαλους. Τούρκογλου και Ιλιάσοβα να κλείσουμε και δεν έχουμε πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι ώρα είναι το ματσάκι αύριο;
Να δω που θα με βάλεις να κάτσω στους crippled black phoenix…αν και θα είμαστε οικογενειακά απο ότι καταλαβαίνω…
Οι Τουρκοι είναι σοβαρή ομάδα και έχουν κάνει καλό τουρνουα…περίμενα να κερδίσουν χθες και παραλίγο να γίνει αν έμπαινε το τριίποντο (δεν ήταν καλός τρίποντος (!) φαίνεται). Ίσως μας ταιριάζουν περισσότερο σε σχέση με τους Σλοβένους οι οποίοι είναι τρελοκομείο.
Ο Τουρκογλου δεν κάνει καλά ματς. Ο Ιλιασόβα είναι κίνδυνος-θάνατος (με έναν Βασιλόπουλο ή ΔΔ δε θα είχαμε πρόβλημα). Επίσης δεν έχουν περιφέρεια “φωτιά” και όπως και εμείς έχουν καλους ψηλούς. Θα γίνει γερή κόντρα. Ελπίζω μόνο να μη μας πιάσουν τα Κολοκοτρωνέικά μας.
7:15 παιζει η ελλαδα με την τουρκια.και γω ηθελα πιο πολυ τουρκια γιατι οι σλοβενοι ειναι τρελοκομεια.οι τουρκοι εχουν τον ιλιασοβα και τον τουρκογλου.αν τους κλεισουμε αυτους τους 2 θα παμε καλα.