Φανταζομαι οπου θα κρυφτουν μετα το βραδυ της Κυριακης και οσοι ψηφισαν Παναθηναϊκο…
Δεν κανεις καλυτερα εσυ ενα μπαν στον εαυτο σου ???
ChrisP εδω θα ειμαστε την Κυριακη και θα αναλυουμε το αποτελεσμα οποιο και να ειναι.
Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…ας θυμηθούμε κλασσικές στιγμές έναν από τους συγκλονιστικότερους τελικούς ever…
Αυτό είναι από έναν άλλο τελικό αλλά όχι Ευρωλίγκας.
Δείτε στο 2:53 το κορυφαίο καλάθι όλων των εποχών.
Μπάρτσα-ΠΑΟ 1996 και το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πήρε ελληνική ομάδα:
Μπινελίκια Ιωαννίδη σε time-out:
http://youtube.com/watch?v=PeTmK_bQyuY :lol:
To βίντεο του ΘΕΟΥ Γκάλη όλα τα λεφτά! Ο μεγαλύτερος ευρωπαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών… Και από τους αθλητές με το μεγαλύτερο ήθος!
(και αριανάρα)
Αυριο η μεγαλη μερα!!!
Ο Τονυ Ντελκ θα ειναι το κρυφο χαρτι του Ομπραντοβιτς αυριο, μην εκπλαγητε αν παρει πολλα λεπτα συμμετοχης και εχει και πολυ καλη αποδωση αυριο. Τα σεναρια για αποδεσμευση ηταν μουφες που εβγαλε η ιδια η ΚΑΕ, απο καιρο ο Ζοτς τον προοριζε για το Final Four!!!
FORZA ΠΑΟ !!!
Δες τον ημιτελικο Αμερικη-Κροατια του 92 και θ’αλλαξεις στο 10λεπτο αποψη.
Για drazen λες??
Μπα, Nick the Greek ρε!!!
Κανονικα στην αποστολη ο Τσαρτσαρης αυριο, ευτυχως ξεπερασε το προβλημα του και θα παιξει κανονικα. Ευτυχως!!!
Πάμε γερά…ξεκινάει η γιορτή αύριο:D
Νομίζω πως όπως στο ποδόσφαιρο λέμε Μαραντόνα ή Πελέ, στο μπάσκετ το αντίστοιχο ερώτημα είναι Πέτροβιτς ή Τζόρνταν. Ο Γκάλης είναι κάτι σαν τον Κρόιφ…
Οn topic: Πιστεύω πως Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ είναι ήδη στον τελικό. Τώρα ποιος από τους δυο θα το πάρει δεν μπορώ να το πω. Είναι σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Τα πάντα θα κριθούν στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Σημερα το μεγαλο παιχνιδι ασε που με εχει πιασει το αγχος απο το πρωι(τα καιμενα τα νυχακια μου θα μαρτυρησουν σημερα…να δω πως θα παιζω κιθαρα μεχρι να μεγαλωσουν παλι )
ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΞΑΝΑ!!!
Έχω δει λίγο Πέτροβιτς, πολύ Γκάλη και πολύ Νοβίτσκι. Νομίζω ότι ο Νοβίτσκι πρέπει να μπορεί άνετα να συγκριθεί με τον Ντράζεν. Δεν αποκλείω να τον έχει ήδη ξεπεράσει.
Βασικά, ο Ντιρκ είναι το θαύμα της φύσης. ξέρει το μπάσκετ του guard και έχει το σώμα του center!!!8O 8O
+1 !!! Μαλλον οταν θα βλεπω το ματς θα κανω κανα πακετο τσιγαρα!!! Αν βρω και κανα κομπολοΐ θα ειναι ακομα καλυτερα, απο τωρα αγχωνομαι!!
Kαλή επιτυχία στον ΠΑΟ.Αν και ΑΕΚτζης σήμερα θα είμαι τρελαμένος βάζελος!Αύριο όμως θα είμαι με τη Λάρισα!
χωρίς άγχος ρε Ryche!!!γιορτή είπαμε είναι!μήπως δεν το αξίζει η ΤΣΣΚΑ το τρόπαιο??
ο καλύτερος Αλβέρτης ας το σηκώσει:p
derby πάει το άλλο ματσάκι ω ρε
το πήρε ο Έκτορας και ο Τεό το ματσάκι
[SIZE=“6”]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΕΤΑ[/SIZE]
Mexri twra kentate… kalh epityxia. Avrio omws elpizw na to shkwsei h AELARA na dei titlo kai h eparxia…