Euroleague 2006-07

ΤΣΣΚΑ-Μαλαγα 62-50
Παναθηναικος-Ταου Κεραμικα 67-53

Γενικα δεν ειδαμε ωραιο μπασκετ, ειδικα στο 1ο ματς. Η ΤΣΣΚΑ καθαρισε στο τελος, κορυφαιος ο Αντερσεν.

Ο Παναθηναικος επαιξε τρομερη αμυνα, αλλα δεν ηταν τοσο καλος και στην επιθεση, ενω εβγεναν σωστα τα συστηματα του Ζοτς ή τα σουτ δεν ηταν καλα ή μπαινανε και βγαινανε!:?

Τεσπα, την Κυριακη ο τελικος, ο 5ος στην ιστορια μας, τοι ματς θα ειναι αμφιροπο, ανυπομονουμε.

[SIZE=“4”]FORZA ΠΑΟ[/SIZE]

Eγω ειμαι της γνωμης οτι ο ΠΑΟ σταθηκε πολυ τυχερος σημερα.Ηταν πολυ μετριος και βασιστηκε κατα πολυ στα σουτ 3 ποντων(6/8 στο 1ο ημιχρονο αν δεν κανω λαθος…).Με απογοητευσε πληρως η εικονα του σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι.
Η Ταου απο την αλλη δεν ξερω πως και γιατι,αλλα στις περισσοτερες επιθεσεις εδειχνε να μην εχει συστηματα.Ο καθε παικτης επαιρνε την μπαλα και εκανε ατομικες προσπαθειες,κατι που ομως εκανε κ ο ΠΑΟ,ειδικα στο 4ο δεκαλεπτο.
Αλλα παρ’ολα αυτα η Ταου ηταν μεσα στο παιχνιδι.Και αν δεν ηταν σε τοσο τραγικη(χειροτερη δεν γινεται νομιζω) μερα οι βασικοι της σκορερ(0/11 σουτ ο Χαουζ με 2 ερμπολ??6 ποντους ο Σκολα?4 ποντους ο Ρακοσεβιτς???) θα ειχαμε την επαναληψη της περσινης κηδειας.
Τελοσπαντων,ευτυχως ολα πηγαν καλα και ο ΠΑΟ περασε στον τελικο.
Αλλα με τετοια εμφανιση ο ΠΑΟ απεναντι στην CSKA (η οποια επισης ηταν απογοητευτικη στα 3 πρωτα 10λεπτα,στο 4ο κατι εκανε) δεν νομιζω να εχει την ιδια τυχη…

συγκινούμαι σε κάθε final four ελληνικής ομάδας…μακάρι να έφταναν κι άλλες,και πιο συχνά.
είναι γιορτή.Πόσο μάλλον όταν νικάει ο ΠΑΟ και με παίκτες που γυάλιζε το μάτι τους…Γερά παιδιά να το σηκώσετε…

η απάντηση είναι μία αγαπητέ…“άμυνα”…:wink:

Απλα τα σουτ δεν ηταν καλα πιστευω, επισης επαναληψη της περδσινης κηδειας δεν θα ειχαμε καθως η αμυνα μας ηταν αριστη!!!
Την Ταου ξαναεβαλε στο παιχνιδι η εισοδος του Ντελκ στο παρκε ο οποιος ευτυχως δεν ηταν το κρυφο χαρτι του Ζοτς οπως ακουγοταν.

Αποκλειεται να παει ετσι το ματς στον τελικο. Μην λεμε μονο για την εμφανιση του ΠΑΟ αλλα και για της ΤΣΣΚΑ η οποια ηταν αθλια!!! Ο Αντερσεν στο τελος καθαρισε.

MVP o Μπετσιροβιτς. Ο Γιαφτοκας παροτι επιθετικα ηταν παλι κακος βοηθησε στη αμυνα πολυ (οσο επαιξε) και εκανε δυο κοψιματα που ηταν πολυ συμαντικα.

Highlights μια ταπα του Μπατιστ και ενα τρομερο του καρφωμα στο τελος μπροστα στα μουτρα των Βασκων!!!

Η αμυνα του ΠΑΟ ηταν οντως πολυ καλη,αλλα εγω αλλο λεω.Η Ταου ΔΕΝ ειχε ποντους απο την περιφερεια και απο τους βασικους της σκορερ σημερα.Μονο ο Ερντογαν εκανε κατι στο τελος.
Τελοσπαντων,εμενα με απογοητευσε ο ΠΑΟ,περιμενα πολυ περισσοτερα απο αυτη την ομαδα κ αυτους τους παικτες.Ελπιζω επιτελους να δειξει αυτο που μπορει και να το σηκωσει πανηγυρικα.

Ο Ντελκ οντως ηταν αρνητικος,μεγαλη απογοητευση και αυτος…Ο Γιαβτοκας αμυντικα ειναι βραχος,αλλα επιθετικα ποτε δεν ηταν ο παικτης πανω στον οποιο μπορουσε να βασιστει μια ομαδα.Δεν καταλαβαινω προς τι η γκρινια προς το προσωπο του φετος,αυτο εκανε παντα και αυτο συνεχιζει να κανει.Ειναι παικτης των 5-10 ποντων,των 10+ ριμπαουν και των 2-3 κοψιματων…Τι αλλο περιμενει κανεις απο ενα 5αρι??Εξαλλου ποτε δεν βασιζοταν σε ψηλους ο Ομπραντοβιτς,γιατι να το κανει τωρα?

φίλε μου,ημιτελικός είναι και μοναδικός στόχος είναι να περάσεις στον τελικό…
τι να το έκανα το σύνηθες διαστημικό μπάσκετ αν οργίαζε ο Σκόλα?
άμυνα και μυαλό ήθελε…:wink:

Λοιπόν, ο ΠΑΟ νίκησε την Ταού και πιστεύω ότι πέρασε τη δύσκολη αποστολή του. Η Ταου είχε τρόπο παιχνιδιού παρόμοιο με τον ΠΑΟ και αυτό με φόβιζε… Όμως ο εκπληκτικός Ομπράντοβιτς με τον παθιασμένο Μπατίστ να είναι κορυφαίος και με την υπόλοιπη παρέα κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει!!! Η ΤΣΣΚΑ πιστεύω και είναι προσωπική μου εκτίμηση ότι θα χάσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο… Ο τρόπος παιχνιδιού της ταιριάζει με αυτόν του ΠΑΟ… Επίσης προβλέπω μεγάλο σκορ, σε αντίθεση με τα δύο σημερινά παιχνίδια!
Αυτά… Μάκαρι να το σηκώσετε βαζελάκια:D

Μπράβο στον βάζελο…Επαιξε άμυνα για σεμινάριο και έτσι εγκλώβισε τους Ισπανούς οι οποιοι κυριολεκτικά βραχυκύκλωσαν…Μεγάλη αλεπού ο Ομπράντοβιτς τελικά…:lol: Με την CSSKA ωστόσο πιστεύω οτι θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και ότι θα γίνει ένα επιθετικό και ανοιχτό ματς…

ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΑ και παλι ΑΝΕΤΑ…

Λοιπον, παιξτε το στοιχημα, τελικο σκορ 72-59. Δεν ξερω ποιος θα κερδισει αλλα τοσο θα ρθει.-

Ξέρω που μένεις…Φυλάξου…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

An pai3ei kai ston teliko etsi o PAO pistevw 8a thn parei thn koypa.

[SIZE=“5”][COLOR=“Green”]Παναθηναικος-ΤΣΣΚΑ 93-91

ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ 4ο !!![/COLOR][/SIZE]

Φανηκε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη!!!

etsi!!!pirame to tetarto eimaste theoi eimaste uperdunaki eimaste anikitoi…bravo se olus!!!panathaaaaaaaaaa!!!to sikosame!!!

upoklinomai ston papalouka

Μπράβο, μπράβο! Άξιος! Το ελληνικό μπάσκετ είναι και πάλι εδώ. Ένα όνειρο έχω τώρα: Να βρούμε στο ερχόμενο ευρωπαϊκό τους Ισπανούς στον τελικό και να τους…διδάξουμε έρωτα.
Είναι φοβερό το ότι καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη είναι αυτή τη στιγμή Έλληνες, όπως και το ότι όλος ο κόσμος βλέπει μία ελληνική ομάδα στο μπάσκετ όπως βλέπουμε εμείς στο ποδόσφαιρο τη Real.
Άντε να ανέβει και ο Θρύλος και να ξαναζήσουμε τις φοβερές στιγμές της προηγούμενης δεκαετίας.

είμαι πραγματικά συγκινημένος…για όλους…μπράβο σε όλους…και στον Τεό…
σήμερα ήταν ημέρα δόξας για το ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ…

Moυ αρέσει να δικαιώνομαι!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Μπράβο στην πανάθα, μπράβο και στο Θοδωρή!!!

Με Παπαλουκά-Διαμαντίδη στην εθνική, πιστεύω θα πάρουμε εκδίκηση από την Ισπανία μέσα στο σπίτι της στο euro!!!

:bounce: :bounce: :bow2: :bow2: :yahoo: :yahoo: :yahoo: =D> =D> :respect:

Πολυ μεγαλο ματς,παναξιος πρωταθλητης ο ΠΑΟ,παναξια φιναλιστ η CSKA.Περα απο το 3ο δεκαλεπτο που σκοραρε σχεδον μονο με βολες,ο ΠΑΟ επαιξε πολυ καλο μπασκετ και δικαια το σηκωσε.
Ο Παπαλουκας εκανε φοβερο παιχνιδι και με τον Σμοντις και τα 3ποντα του Λανγκτον στο τελος πηγαν να κλεψουν το κυπελλο,αλλα ευτυχως ηταν ευστοχοι στις βολες οι παικτες του ΠΑΟ.

Το μονο που με εκνευρισε απιστευτα ηταν ο ΑΘΛΙΟΣ λαος που ειχε σημερα ο ΠΑΟ.Παιζει να ηταν ο πιο φλωρικος λαος που εχει παρευρεθει ποτε σε τελικο.Ακομα και οταν η CSKA μειωσε στον ποντο και περασε μπροστα,ελαχιστοι ηταν αυτοι που φωναζαν.Απ’οτι καταλαβα τα εισιτηριια δεν πηγαν σε αυτους που επρεπε να πανε(γεματο γκομενες,παππουδες και παιδακια πρεπει να ηταν το γηπεδο).Και το αποκορυφωμα,εκει που δεν φωναζαν σε ολη τη διαρκεια του ματς,στο τελος αρχισαν να βριζουν τον κορυφαιο Ευρωπαιο παικτη.Γιατι?Ε
πειδη επαιξε με παθος για να κερδισει και στενοχωρεθηκε που εχασε η ομαδα του.
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΙΣΤΟΙ.ΕΛΕΟΣ!

Αν αυτον τον κοσμο ηθελε σημερα η ΚΑΕ ΠΑΟ στο γηπεδο εγω τι να πω…

Σκεφτειτε να ηταν τουλαχιστον 3-4 χιλιαδες απο τους συνδεσμιτες του ΠΑΟ εκει μεσα.Θα γινοταν της π**τανας.Και ετσι θα επρεπε να ειναι σε εναν τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος.Κ εγω που ειμαι Αριανος να πηγαινα περισσοτερο απο το 90% που ηταν εκει μεσα θα φωναζα.
Τελοσπαντων,σημασια εχει οτι ο ΠΑΟ επιτελους το σηκωσε.Μπραβο και παλι στην Παναθα.