…ke ena pexti na vazei triponta8)
ξενέρα τελικός. δυστυχώς δε μπήκανε καθόλου στο παιχνίδι γμτ. μου θύμισε τελικό ισπανία - ελλάδα του 2006 το ματς.
Βασικα μπηκαν σε μια φαση.(7 ποντοι)Ε οπως μπηκαν βγηκαν.
Δεν ειμαι προκλητικος ρε.
Απλα, οποιος ξερει και παρακολουθει μπασκετ, εβλεπε απο πριν, οτι αυτη ειναι η διαφορα των δυο ομαδων.
Ε, και δυστυχως επαληθευτηκα.
Ξενέρα τελικός ρε γαμώτο… μηδέν ενδιαφέρον απο το τέλος του 1ου δεκαλέπτου
Πάλι δεν έβγαλαν ενέργεια και διάθεση απο την αρχή…
Πάλι ο κόουτς δεν έπαιρνε timeout να σπάσει το ρυθμό…ο Πασκουάλ, λίγο να γκαζώναμε εμείς, έπαιρνε timeout…δεν ξέρω αν παίζει τόσο ρόλο αυτό το πράγμα στο σύγχρονο μπασκετ, αλλά μου προκαλεί εντύπωση…
Έλεος με τα 3ποντα-θανατος απο τα 8 μέτρα και στο 1 sec…πολύ σπαστικό να τα τρως
Είμαστε κοντά…η ομάδα έχει επιστρέψει για τα κάλα στην elite και είναι θέμα χρόνου πλέον να πάρουμε ευρωκούπα…η Μπάρτσα το παλεύει χρόνια και της έκατσε φέτος
ϊδιος κόουτς και 2-3 καλές προσθαφαιρέσεις παικτών και είμαστε μπόμπα
@Ναιτ:Καλα και πριν τον ημιτελικο(αν σκεφτομασταν με βαση τη ποιοτητα)θεωρητικα επρεπε να νικησουμε ψιλοανετα 10-12 ποντους τους Σερβους και φτυσαμε αιμα για να τους παρουμε γιατι ηταν μαγκες.Ειναι τελικος και η ψυχολογια παιζει τρελο ρολο,αμα κυνηγας διψηφιο απ’το πρωτο δεκαλεπτο καλα κρασα…(και αν επισης δε ξες να διαχειριστεις οποια ανακαμψη κανεις…καλα αυτο ειναι χαρακτηριστικο ολη τη χρονια)
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα του προπονητη, ο Γιαννάκης είναι καλός κόουτς αλλά με λάθος παικτες και σε λάθος ομάδα. Δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, βασικά δεν έχει καν τρόπο παιχνιδιού αυτη η ομάδα. Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλο ταλέντο κάποιων παικτων. Αυτό τον κράτησε μέσα στο παιχνιδι και δεν έφαγε όχι 18 αλλα 28 πόντους διαφορά. Ούτε η Μπαρτσα βέβαια είναι ακριβώς ομάδα προπονητη αλλα σαφώς η υπογραφή του Πασκουλ είναι πιο εμφανής σε αυτη την περίπτωση.
Ο αγωνας ήταν μονόλογος ουσιαστικά. Κάποια ξεσπασματα κάποιων παικτων του Ολυμπιακου κρατούσαν κάπως το ενδιαφέρον αλλά ήταν φανερό πως η μπαρτσα αργα η γρηγορα θα το καθάριζε το ματς. Και το έκανε μάλλον ευκολα.
Ελπιζω να μην συνεχίζεται να πιστεύετε μετά και το σημερινό πως ο Κλειζα είναι 4αρι. Ξαφνικά κληθηκε να παίξει με πλάτη στο καλάθι μιας και έκλεισαν όλοι οι διαδρομοι προς τα μεσα και τι έγινε; άφαντος ο Λιθουανός. Η μάλλον όχι άφαντος αφού στάθηκε αρνητικός. Αυτά είναι τα άσχημα όταν μια ομαδα βασίζεται στην απόδοση και τα κεφια λίγων παίκτων. Δεν το πληρωσε με την Παρτιζαν (που έχει σαφως κατώτερο υλικο) αλλα δεν θα μπορούσε να το αποφύγει σήμερα.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να γινει η ομάδα του προπονητή για να έχει μέλλον. Συνεχίζω να πιστεύω πως οι επιλογες των παικτών δεν ειναι του Γιαννάκη (δεν ξέρω τι λέγετε και δεν λέγετε απλά μου είναι αδύνατον να το πιστέψω), Ειναι υπευθυνος φυσικά για το ότι το δέχεται όλο αυτό. Αν οι Αγγελόπουλοι του παραδώσουν τα κλειδια της ομάδας και την αποκλειστηκότητα στις επιλογές των παικτών πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν όχι απλά θα προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί με υλικό στο οποιο δεν μπορέι να περάσει την φιλοσοφία του. Αυτο το τελευταίο βγαζει μάτι πλέον.
εμ, αυτο λεμε…
παμε στα τυφλα και αγιος ο θεος…
Βασικά οι διαφορές Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα είναι δύο:
-
Ο Ναβάρο. Μπορεί να σας είναι αντιπαθής, να έχει ενοχλητικό στυλάκι, να είναι θεατρίνος και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Αλλά είναι παιχταράς. Τέτοιον ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα, πιθανότατα θα γίνει ο Μίλος.
-
Αν το παρατηρήσατε όποιος παίκτης της Μπαρτσελόνα πάτησε παρκέ σε ημιτελικό και τελικό κάτι προσέφερε. Μα 1,2 καλάθια, 1 τρίποντο, δυο ριμπάουντ, μια τάπα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έβγαλε δυο ματς με 6 παίκτες μόνο. Ο Μαυροκεφαλίδης πουθενά, ο Πεν πουθενά, για τον Μπέβερλι δεν σχολιάζω, στην επίθεση είναι ανέκδοτο. Και από τον Φλεβάρη και μετά έχουν εξαφανιστεί εντελώς οι Βούισιτς, Χαλπερίν, Βασιλόπουλος. Ε με 6 παίκτες όσο καλοί και νάναι στο σύγχρονο μπάσκετ κορυφή δεν πιάνεις.
Συνεπώς αν θέλουμε να δούμε τι φταίει αυτό τελικά και προς έκπληξη όλων θα έλεγα είναι το ρόστερ που θα πρέπει να γεμίσει με 3 τουλάχιστον παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς.
Eγω νομιζω οτι εφταιγε η διαιτησια κι ο μπερτομεου σημερα που εχασαν οι atitlanta hawks.
Εξυπακουεται οτι θελουμε προσθηκες καλων παικτων το καλοκαιρι και παικτων με cojones, να τα βαζουν οταν η μπαλα καιει… Παικτων με εμπειρια, ψημενους στα μεγαλα ματς… Και εγω θεωρω οτι το βαθος παγκου εκανε την Μπαρτσελονα να επικρατησει κατα κρατος… Και ο Ναβαρο ειναι παικταρας, τι να λεμε τωρα…
Πάρτε προπονητή. Τώρα.
Εκτός αν το δέχεστε που η ομάδα σας έστησε το πρώτο pick n roll του ημιτελικού με την Παρτιζάν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου-στον τελικό δε θυμάμαι ούτε ένα. Όχι να στήθηκε και να κόπηκε, απλά να πήγε να στηθεί. Με σκέτα drive ή/και τέσσερις ακροβολισμένους για να τη σπάει ο χοντρός όταν τον κλείνουν, μπάσκετ δεν το λες.
Δεν είμαι φαν του Γιαννάκη αλλά δεν φταίει αυτός που χάσαμε. Χτες ήταν σαν να έβλεπα το Ρεάλ-Ολυμπιακός ( επί Σαμπόνις)…Σαφώς ανώτερη και πληρέστερη ομάδα η Μπαρτσελόνα. Είχαν στον πάγκο Μπαζίλε και Λάκοβιτς και εμείς είχαμε Χαλπερίν και Μπέβερλι. Εκτός αυτού όταν Τεόντοσιτς και Κλέιζα είναι εκτός παιχνιδιού δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσεις κούπα.
Δεν πειράζει. Το σημαντικό είναι ότι ξαναμπαίνουμε στον χάρτη σαν ομάδα. Αν το καλοκαίρι αντικαταστήσουμε Βούισιτς, Χαλπερίν, Μπέβερλι , Πεν με ανώτερους παίχτες τότε θα ανέβουμε λέβελ. Μας λείπει ένας κλασσικός σουτέρ .
Τέλος μόνο σε εμένα λείπει ο καλός Μπουρούσης?
Από τους καλύτερους ήταν ο Μπουρούσης και στα 2 ματς. Γενικά το ρόστερ αποδείχτηκε φούσκα. Μπορεί να φταίει και η διαχείρισή του από τον Γιαννάκη αλλά και πάλι βλέποντας ψύχραιμα τα πράγματα, πουθενά στη διάρκεια της σεζόν δεν φάνηκε ότι Βούισιτς, Χαλπερίν, Βασιλόπουλος μπορούσαν να βοηθήσουν. Βάλτε και την επιθετική ανυπαρξία Πεν, Μπέβερλι και να η διαφορά.
Σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, στο φάηναλ φορ σκόραραν 148 πόντους οι Κλέιζα, Τσίλντρες, Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς, Μπουρούσης, Σόφο και άλλους 3 οι Βούισιτς, Μαυροκεφαλίδης. Αν ήμασταν στο 1993 θα ήταν λογικό, στο 2010 όμως είναι εμφανές μειονέκτημα.
οταν για 12(μετρημενες) φορες ψιλος του ολυμπιακου ειναι στην ρακετα και ερχονται αλλοι 2 για βοηθεια στο μαρκαρισμα εκτος αυτου που τον εχει ,και η μπαλα δεν σπαει ουτε μια φορα εξω, μαλλον ο γιαννακης κοιμαται…
εκτος αν εδωσε οδηγειες για αυτο το πραγμα και οι παιχτες καναν τα δικα τους…
αυτα…
Στο μόνο που διαφωνώ είναι στον Βασιλόπουλο, που όμως έχει να κάνει κιαυτός με την κακή διαχείρηση υλικού απ’τον Γιαννάκη, και θα μπορούσε να προσφέρει, μετά τον τραυματισμό του, και επιθετικά και αμυντικά στην ομάδα:):!:
Thank you sir.
Ο Γιαννακης κανει πολλα λαθη, ξεχναει παικτες στον παγκο, αλλα στην περιπτωση του Βασιλοπουλου, η ευθυνη ειναι του παικτη… Εχει να κανει καλο ματς, δεν ξερω και εγω απο ποτε, καμμια απολυτως εξελιξη…