Euroleague 2010/11

[…]
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν και πάλι συγκλονιστικός, έχοντας πετύχει 15 πόντους με 5/6 βολές και 5/8 δίποντα μόλις σε 15 λεπτά συμμετοχής. Συνεπώς, είναι δεδομένο ότι κάποιος τον μάτιασε…
[…]

[SPOILER]

[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Μακάρι να προλάβει ο Σκλαβενίτης το Φ4 θα είναι κρίμα… και το λέω δίχως δόση δόλου ή ειρωνίας αυτό…

κρίμα θα πάνε τόσες σακούλες

Με τέτοιο ταυματισμό, δύσκολο είναι, αλλά άμα δουλεύει όπως αυτή την χρονιά, το μέλλον είναι μπροστά του:):!:

Ποιο είναι δύσκολο?

…να παίξει στο φάηναλ-φορ:):!:

Μια βδομάδα θα μείνει εκτός δράσης:):!:

Αααα αυτό είναι πολύ καλό νέο…δικό μου λάθος, νόμιζα πως έπαθε ζημιά…ευτυχώς όλα καλά:):!:

σκέφτονται αλλαγές για του χρόνου…

[B]Δύο Final-8 στην προκριματική φάση[/B]

Πατέρας του Βαλβέρδε ο τύπος της φωτογραφίας; :stuck_out_tongue:

χαχαχα…τι παρατήρησε ο άλλος…

Στις 11.15 ώρα Ελλάδας η Τριφυλλάρα προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Εδώ http://www.euroleague.net/final-four/barcelona-2011/main-page/i/83797/5444/item μπορείτε να βρείτε συνοπτικά την ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών / Ευρωλίγκας σε αριθμούς. Νικήτριες ομάδες με τίτλους ανά τελικούς και (μετά το 1987) τίτλους ανά final four. Eπίσης πολυνίκες παίκτες και κόουτς.

Στην κορυφή φιγουράρει η[B] Ρεάλ Μαδρίτης[/B] με με 8 τίτλους σε 14 συμμετοχές. Το φοβερό ρεκόρ όμως - κατά τη γνώμη μου - το έχει η μεγάλη B ΒΑΡΕΖΕ[/B] όπου έπαιξε σε όλους τους τελικούς της δεκαετίας του '70 και πήρε 5 τίτλους. Αν δεν έχετε διαβάσει για αυτήν την ομάδα, ψάξτε τη!

Φυσικά στην εποχή των φάιναλ φορ πολυνίκης είναι η [B]Τριφυλλάρα[/B]!

Μαγκες η ωρα εφτασε τζαμπολ αυριο στης 7 παναθηναικος-σιενα και στης 10 μακαμπι-ρεαλ για να ακουσω προγνωστικα τι βλεπετε;;Εγω βλεπω η ομαδα μου να περναει ευκολα η δυσκολα την σιενα και στο αλλο ζευγαρι βλεπω να περναει η μακαμπι

Η λογική λεει Παο - Μακαμπι τελικό και εκεί μάλλον Παο.

Από Παο το μόνο που φοβάμαι κυρίως είναι ο πάγκος του που σε πολλά παιχνίδια τον έχει προδώσει.

συμφωνω με τον απο πανω.

και επισης ας προσευχηθουμε να ειναι καλα ο διαμαντιδης γιατι ειχε γαστρεντεριτιδα και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι τελειως κομπλε αυριο

παντα κατι εχει το αστερι της ομαδας σας παραμονες του αγωνα… οποτε μην αγχωνεσαι…:slight_smile:

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Η Βαρέζε αποτελεί ομάδα μύθο για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Εκείνη την εποχή, “έπαιζε” αρκετά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Από τη μια οι ομάδες δημιούργημα του καπιταλισμού (οι Ιταλικές, που έφερναν όποιον αμερικάνο ήθελαν) και από την άλλη του υπαρκτού σοσιαλισμού!

Μακαρι να εχεις δικιο:D παντως το δικο μας παιχνιδι το βλεπω ποιο ντερμπι απο το αλλο.Η μακαμπι κατα την γνωμη μου θα την καθαρισει ευκολα την ρεαλ

ενα ματς μια και εξω ειναι, ποτε δεν ξερεις. το δικο σας ειναι οντως σιγουρα πιο ντερμπυ παντως.