Συμπαθέστατος ο Ναβάρο??:blow:
Άλλη μία χρονία που ξεκινά με την ελπίδα να το πάρει ο Θρύλος.Αν και φέτος δεν έχουμε τα ‘‘αστέρια’’ που είχαμε πέρυσι, πιστεύω πώς μπορεί να το πάρει
Αν η Μπαρτσα πάρει τελικά Φερναντεζ δεν ξέρω ποιος μπορεί να την σταματήσει φέτος.
Ο Παναθηναικός απο την άλλη φέτος δεν τον βλέπω για πολλά, ειδικά αν δεν κάνει άλλη μεταγραφή όπως υποστηρίζει και ο Ζοτς δεν νομίζω να έχουν πολύ μέλλον στην διοργάνωση. Αν δεν γίνει άλλη μεταγραφη γκαρ τελικά το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟ φέτος θα είναι οι Καλάθης και Τεπιτς.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη για μια ακόμα φορά ουσιαστικά χτίζεται από την αρχή, το υλικό που έχει είναι καλό και πιο ισορροπημένο από κάθε άλλη φορά έτσι μπορεί να γίνουν ομάδα πολύ πιο γρήγορα από άλλες χρονιές. Μεγάλο στοίχημα το πως θα τα πάνε Σπανούλης και Τεόντοσιτς μαζί στην ίδια πεντάδα (αναμένεται να παίζουν αρκετή ώρα μαζί στο παρκέ).
WRONGGGGGGGGGGGGGGGGG… φαφαρας ειναι ο τυπος, αλλα μην ξεκινησουμε συζητηση για αυτον, γιατι εχω πολλα να πω. Τωρα, στα δικα μας: Tης Θρυλαρας δηλαδη… Εμενα ο ομιλος ειναι βατος, επομενως με καλο και σοβαρο μπασκετ, μπορουμε να τελειωσουμε την πρωτη φαση χωρις ηττα. Απο εκει και περα βλεπουμε… Α και καποιος να πλακωσει τον Μιλος στις σφαλιαρες, μην κανει καμια μαμακια οπως στο Ελλαδα - Σερβια και τιμωρηθει η ομαδα.
Περιμένω ακόμα πιο δυνατό τον Ολυμπιακό φέτος λόγω προπονητή. Κατά τ’άλλα, ναι, η Μπαρτσελόνα είναι ένα τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά απ’τους υπόλοιπους.
Εμάς δεν μας βλέπω για πολλά φέτος, αλλά ενδεχόμενη μη είσοδος στο φάιναλ φορ συνιστά σίγουρα αποτυχία. Από’κει και πέρα βλέπουμε. Ωστόσο, έτσι όπως βλέπω τις άλλες ομάδες, μόνο αν κάνει μαγικά ο Ζοτς έχουμε ελπίδες να σηκώσουμε ευρωπαϊκό φέτος.
Και ναι, προφανώς φέτος περιμένουμε πολύ περισσότερα από Καλάθη και Τέπιτς.
Ο Σπανούλης θα λείψει πολύ (όπως κι ο Πέκοβιτς) κι όποιος λέει το αντίθετο είναι απλά εμπαθής.
ο θεός δεν μας λυπάται καθόλου…
μετά τον γιωργακη στην εξουσία έχουμε και Euroleague στην ερτ…:?
οι ίδιοι κλασικοί τύποι να λένε για σχεδόν 2 ώρες τις ίδιες κοινοτοπίες και να προσπαθούν να διαψεύσουν την κάμερα σε περίπτωση που μια ελληνική ομάδα κάνει κάποια παράβαση…why god, why??
*το ματς του ολυμπιακού σήμερα είναι πολύ δύσκολο…και ας λέει ο προπονητής της ρεαλ…