Euroleague 2010/11

[B]stef[/B] δεν νομίζω οταν πήρες ευρωπαϊκό να κουτουλούσαν μεταξύ τους οι παίχτες…

Εδώ είχαμε χάσει απ’τον Β.Α.Ο. εκείνη την χρονιά με τον Φασούλα να είναι στην Κορομηλά:):!:

Τι εποχες και αυτες, συγκινηση.

μετα τον εφιαλτη του πρωτου ημιχρονου (γιατι για εφιαλτη προκειται να σκοραρουν στην ουσια μονο 2 παιχτες - πηγα να πιστεψω πως θα χουμε παλι τα περσινα-ιδιες συνθηκες περιπου γαρ), η ομαδα εδειξε μεταμορφωμενη στη συνεχεια και ειχε τρομερη αποδοση. σιγουρα η εικονα στο πρωτο ημιχρονο οφειλεται και σε ψυχολογικους παραγοντες(βλεπε σουτ, μειωμενη ‘‘ορεξη’’ να πηδηξουν για ριμπαουντ). οκ η λιετουβος δεν ειναι τιποτα το εξαιρετικο, αλλα οι δικοι μας ειχαν ορεξη στο παιχνιδι, παιξανε καλο μπασκετ και δειξανε χαρακτηρα κατι που ελπιζω να τους βοηθησει να παρουνε τα πανω τους για τη δυσκολη συνεχεια και αυτο ειναι που εχει μεγαλη σημασια…

Τι ώρα παίζουμε;…μας δείχνει πουθενά;:):!:

21:45 στη νετ

σκατα ειχα φαει ρε πουστη μου ?το απογευμα συζητουσα με φιλους και ελεγα πως κατι τετοια ματς πανε κοντρα στη γενικη ψυχολογια (νικη με βαζελο,πανηγυρια,γεματο σεφ) και φοβομουνα οτι θα στραβωσει

ημασταν παντως τραγικοι και ακομα πιο τραγικο ηταν οτι το παρατησανε τελειως στο τελος και χασανε με πολλους ποντους(μπορει να μετρησει αυτο στη σουμα).απο την αλλη βεβαια ηταν και φοβερα ευστοχη και γενικα πολυ καλη η φενερ .

αυτη η ομαδα αν δν παρει πλεονεκτημα εδρας δν παει F4 ,δν ειναι τοσο δυνατη για να κανει την υπερβαση και να σπασει εδρα και μετα τη σημερινη ηττα τα πραγματα γινανε πολυ χλωμα…

υ.γ. τι παιχταρα αυτος ο Ουκιτς ρε? και ακουγοταν ολο το καλοκαιρι να ρθει…

:lol:

θελω ουκιτσ στην παναθα ρε!
αθλια η ολυμπιακαρα σημερα…
ο Τεοντοσιτς ποσο καιρο εχει να παιξει;; μη σωσει και παιξει ξανα η σιχαμερα
Σπανουλης μια ομαδα μονος του…

@ cynic

και το ειδα γαμω την πουτανα μου και δν προλαβα να κανω εντιτ !!!νταξ γεματο δν ηταν αλλα ειχε ενα δεκαρικο σιγουρα.:wink:

Kαλα δεν μπορω να υπολογισω, δεν ξερω απο το σεφ… Παντως επειδη και ο εκφωνητης ειπε οτι ειναι “σχεδον καταμεστο” γι αυτο γελασα :wink:

Xαστε και κανα τριποντο γαμω το σπιτι σας… Ακους εκει 8/10…

Με το που εβαλε το 3ποντο η Fenerbahce και πηγε 65-69, επαθαν κριση πανικου οι δικοι μας, ετρεμαν τα χερια τους. ΟΚ ισως τους επηρεασε αυτη η εκνευριστικη ευστοχια, αλλα εκει φαινεται η μαγκια σου. Το να χαναμε τελικα με 2-3 θα με τσαντιζε μεν, αλλα θα ελεγα οτι το παλεψαν και η ευστοχια των Τουρκων εκρινε το ματς. Αυτη η καθιζηση που ειδα, με ανησυχησε…

Αυτή είναι η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, όταν το παιχνίδι είνια στα μέτρα μας το παίρνουμε, όταν στραβώσει δεν υπάρχει ούτε ένας να την πάρει απ’ το χέρι και να την ξελασπώσει. Ο δε Μίλος είναι χώμα πραγματικό φέτος και κάνει περισσότερο κακό στην ομάδα.

Αλλά αυτά γίνονται όταν παίρνεις στα σοβαρά άσχετους μπασκετοδημοσιογράφους που γκρίνιαζαν για τον ατομισμό του Κλέιζα, τα κιλά του Σοφοκλή και το αταίριαστο παιχνίδι του Τσίλντρες. Μετά επενδύεις σε Νίλσεν και Λούκας, σε πιτσιρικάδες Σέρβους και σε Μαυροκεφαλίδηδες. Παίχτες που θα έπρεπε να είναι ρολίστες πάνε να πάρουν την ομάδα πάνω τους και γελάει ο κόσμος.

Ναι… μια ομάδα μόνος του…με αποκορύφωμα τη πάσα που έκανε 3 λεπτά πριν το τέλος, εκεί που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να επανέλθει… και ο δημοσιογράφος αμέσως να τον καλύψει “του κάλυψαν το οπτικό πεδίο τα μεγάλα χέρια του Λαβρίνοβιτς”… λες και δεν τον ξέρουμε τόσα χρόνια…:stuck_out_tongue:

Εμένα μου έκανε εντύπωση που από κει που η Φενέρ πήρε μια σταθερή διαφορά 5 πόντων, οι παίκτες του Οσφπ, δεν μπόρεσαν όχι μόνο να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά ούτε τη διαφορά να μειώσουν, με αποτέλεσμα από τους 10 βαθμούς που ήταν, δευτερόλεπτα πριν το τέλος να πάει στους 14… Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί οι διαφορές, από τη στιγμή που έχασαν κι όλας σήμερα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο… Εκτός κι αν είναι σίγουροι ότι θα νικήσουν σε όλα τα επόμενα παιχνίδια, εντός κι εκτός.

Όσον αφορά τον δικό μας όμιλο, η ταού νίκησε τη μάλαγα… πάμε για νίκη με τη μάλαγα την επόμενη πέμπτη, με μια διαφορά ασφαλείας… Η πρώτη θέση είναι δική μας! :smiley:

ΥΓ!!! έλα ρε ΣΑΡΑΣ!!! μου έλειψες ρε γαμώτο!!!
(παρά τα λάθη, εκείνο το τρίποντο προς το τέλος, και οι πανηγυρισμοί του, με τρέλαναν!!! :smiley: Σ’αγαπώ ρε!!! )

ρε φιλε οσο και να με εχει πειραξει (τον παλιοπουστα δεν τον ειχα δει ποτε να πανηγυριζει με την πρασινη φανελα μετα απο καλαθι γαμω τη μοντελα του) εγω σαν παικτη θα τον ηθελα και φετος…αμα δεν επαιζε σημερα και ο Σπανουλης-δεν εβαλε και λιγους ποντους-η διαφορα θα ειχε παρθει απο παρα πολυ νωρις για τη Φενερ. πραγματικα ο ολυμπιακος σημερα ‘‘τσουλουσε’’ οσο ‘‘τραβουσε’’ ο Χοψ.

οσο για τον Σαρας, ε μεχρι εκεινη την τριπονταρα στο 4ο ελεγα ‘‘οκ με αυτη την εμφανιση αν ειναι η αντιπροσωπευτικη του τον τελευταιο καιρο, ε ισως και δεν λειπει τοσο απ την ομαδα’’…η βομβα ομως στο τελος τους πατησε για τα καλα…και σκεφτηκα οκ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Λάθος.

Χτες δεν τσουλούσε καμία ομάδα, γιατί ό ένας έκλεινε άριστα τα πικ-ν-ρολ του άλλου. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τραγικό μπάσκετ και από τους δύο, ενώ στο 3ο δεκάλεπτο ήμασταν εμφανώς ανώτεροι. Εκεί όμως που φαινόταν να έχει στραβώσει το ματς για τη Φενέρ βρέθηκε ο Τόμας (που έβαλε νομίζω 10κάτι πόντους στο 3ο) και την κράτησε στο παιχνίδι. Στο 4ο δεκάλεπτο ανέλαβε ο Ούκιτς (μαζί με Σάρας) και η απάντηση του Ολυμπιακού ποια ήταν? Να πάρει την ομάδα πάνω του ο Λουκάς!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή, ή ενδεια ταλέντου σε αυτή την ομάδα είναι σχεδόν εξοργιστική!

Ντάξει την ελλειψη ταλέντου την γνωρίζαμε από το καλοκαίρι. τέτοια [B]καθίζηση [/B]όμως στο 4ο δεκάλεπτο δεν δικαιολογείται. δεν είναι και καμιά ομαδάρα η ούλκερ.

Έλλειψη επιθετικού ταλέντου έχει και ο παναθηναϊκός πάντως.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

πόσα φαουλ σφύριξαν χθες οι διαιτητές?

Άφησε τρίτη την Μπαρτσελόνα. :wink: