Euroleague 2011/12

Ξεκίνησε χθες η ευρωλίγκα με το δεξί για το απόλυτο φετινό φαβορί. Ζαλγκίρις - ΤΣΣΚΑ 74-87 με τον Κιριλένκο να κάνει όργια.

Δεν είδα πολύ από το ματς αφού τα streaming που βρήκα είχαν τραγική ποιότητα εικόνας. by the way ξέρει κανείς που θα δείχνει φέτος τους αγώνες στην τηλεόραση;

ΝΟΒΑ εκτός από κάποια παιχνίδια ΠΑΟ κ Ολυμπιακού νομίζω.
Πάλι τίποτα σχεδόν δε θα δούμε.

o kirilenko μολις τελειωσει το λοκ αουτ την κανει η ειχε μεινει free agent?

Nομίζω ότι ο Κιριλένκο είναι free agent. Έχει συμβόλαιο για όλη τη χρονιά, με τον όρο ότι μπορεί να φύγει αν συμφωνήσει με κάποια ομάδα στο ΝΒΑ.

ο teodosic 16 πόντους (με καλά ποσοστά), 8 ασσίστ, κανένα λάθος
Κατά τ άλλα κιριλένκο, Σίσκα αρχίζουν μαζί στην αρχική πεντάδα, στις θέσεις 2 και 3

Αντε τριφυλλαρα μου και με το εβδομο στην πολη :slight_smile:

…δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι περρισότερο από πέρσι, οπότε τό’ριξα στην ΤΣΣΚΑ:):!:

Φαβορί για το τρόπαιο ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι ή Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναικός δεν γίνεται να κάνει το repeat και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται απλά να το πάρει με αυτό το άθλιο ρόστερ και με προπονητή τον γεράκο που ακούει στο παρατσούκλι σοφός. Άραγε ψυλλιάζεται κανένας πως πήρε αυτό το παρατσούκλι;

ο φασουλας τον ειχε αποκαλεσει ετσι ειρωνικα και μαλιστα ον καμερα

[SIZE=“3”][B]Bingo!!![/B][/SIZE]:wink:

Μία βανίλια υποχρύχιο, ελαφρώς μεταχειρισμένη, στον κύριο παρακαλώ…:smiley:

…ο Φασούλας μίλησε ως έξυπνος:? :slight_smile: :!:

Η φράση αυτή ειπώθηκε κάποια στιγμή τη σεζόν 1992-93 που ο ΠΑΟΚ σούπερ φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις με σούπερ alleuropean πρώτη πεντάδα, έχασε την πρόκριση στον τελικό του φαιναλ φορ της Αθήνας από τη Benetton των 2 παιχτών (Κούκοτς, Ρουσκόνι) και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος από τα 19χρονα πιτσιρίκια του Ιωαννίδη και των δύο μόλις φτασμένων παιχταράδων (Πάσπαλι, Μπέρι).

[SPOILER]

[SPOILER]Teacher: Monica?you asked the question![/SPOILER]
[/SPOILER]

Για κοίτα λίγο καλύτερα τα ποστ #9, #10 και θα βρεις το νόημα της ζωής σου.

http://www.euroleague.tv/videolist

tha psifiso Macabi, logo Sofo #-o

Παναθα φαβορι και φετος μαζι με την Μπαρτσελονα

Πολύ εντυπωσιακός ο Παο σήμερα. 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων 12/19 τρίποντα και 21 πόντοι διαφορά απέναντι σε μια ομάδα αρκετά φορμαρισμένη. Το είδα το ματς αν και μου βγήκαν τα μάτια στο κακό streaming που βρήκα, Διαμαντίδης δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αχτύπητο το δίδυμο που κάνει με Καλάθη στην περιφέρεια ενώ κάποια στιγμή έπαιξαν οι 2 τους μαζί με Σαρας μέσα με καλά αποτελέσματα στο γήπεδο.

Είδα λίγο και τα τελευταία λεπτά στο “ελληνικό” ντέρμπι της Μιλάνο με την Μακάμπι (πριν με εγκαταλείψει εντελώς το streaming). Καλή ομάδα η Μιλάνο πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά σε αντίθεση με τους περιφερειακούς της Μακάμπι που πήγαιναν σε βιαστικές και κακές επιθέσεις με εξαίρεση τον Παπαλουκά που όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος. Ο Παπαλουκάς ήταν και ο μοναδικός από τους 4 συνολικά Έλληνες παίκτες που ήταν στο παρκέ στα τελευταία λεπτά (το ματς όσο έγραφα ήταν στο 89-79 δεύτερα πριν το τέλος)

ΠΑΟ - Μαλαγα 98 - 77 !

Τέλειο ξεκίνημα! Η ομάδα αν και χωρίς παιχνίδια έδειξε πανέτοιμη και η Μάλαγα δεν μπόρεσε να απειλήσει στιγμή. Από το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε μια διαφορά 10 πόντων, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου φτάσαμε τη διαφορά στους 16 και το παιχνίδι είχε τελειώσει.

7 παίκτες μας με διψήφιο αριθμό πόντων. Συγκίνηση σε κάθε καλάθι και κίνηση Σάρας!! Μας είχε λείψει ο τρελός! Πολύ καλό παιχνίδι και από Καλάθη, Σάτο, Διαμαντίδη και Καϊμακόγλου. Ωραίος και ο Σμιθ. Ανέτοιμοι Μπατίστ και Λόγκαν.

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει. :smiley:

Εντάξει εμφανώς ανέτοιμος ο Ολυμπιακός για αυτό το ματς, εκτός αυτού μου φάνηκε πως και ο Ιβκοβιτς το άφησε το παιχνίδι και δεν το διεκδίκησε τόσο. Μάτζαρης και Κατσιβέλης είχαν από 20 λεπτά συμμετοχής, δεν νομίζω πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ήθελε να χτυπήσει το ματς θα έπαιρναν τόσο χρόνο.

Για σχολιασμό δεν υπάρχει κάτι, το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος θα είναι μέσα στην ρακέτα και αυτό βγάζει μάτι. Περιφέρεια είναι καλή και ας τα έσπασαν σήμερα, ο Λιθουανός ο Γκετσεβίτσιους είναι τρελός σουτέρ. Περιμένω τα επόμενα ματς για να βγάλουμε περισσότερα και πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Χθες ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ζάγκρεμπ 81 - 62 και έκανε το 2/2.
Η ομαδάρα έπαιξε πολύ καλά, μόνο στη τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε με αποτέλεσμα στην τέταρτη περίοδο να δεχτούμε 29 πόντους. Ντάξει,η ζάγκρεμπ δεν είναι ομάδα για να βγάλεις συμπεράσματα, παρ’όλα αξίζει να κρατήσουμε από χθες την καλή εμφάνιση από Καλάθη!
Επίσης σκοράρανε όλοι οι παίκτες που παίξανε, εκτός από τον Καϊμακόγλου.
Μπατίστ, Σάτο, Καλάθης και Σμιθ πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Σήμερα στις 21:45 Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ. Το ματς το βάζει η νετ.