Euroleague 2011/12

…ο Φασούλας μίλησε ως έξυπνος:? :slight_smile: :!:

Η φράση αυτή ειπώθηκε κάποια στιγμή τη σεζόν 1992-93 που ο ΠΑΟΚ σούπερ φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις με σούπερ alleuropean πρώτη πεντάδα, έχασε την πρόκριση στον τελικό του φαιναλ φορ της Αθήνας από τη Benetton των 2 παιχτών (Κούκοτς, Ρουσκόνι) και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος από τα 19χρονα πιτσιρίκια του Ιωαννίδη και των δύο μόλις φτασμένων παιχταράδων (Πάσπαλι, Μπέρι).

[SPOILER]

[SPOILER]Teacher: Monica?you asked the question![/SPOILER]
[/SPOILER]

Για κοίτα λίγο καλύτερα τα ποστ #9, #10 και θα βρεις το νόημα της ζωής σου.

http://www.euroleague.tv/videolist

tha psifiso Macabi, logo Sofo #-o

Παναθα φαβορι και φετος μαζι με την Μπαρτσελονα

Πολύ εντυπωσιακός ο Παο σήμερα. 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων 12/19 τρίποντα και 21 πόντοι διαφορά απέναντι σε μια ομάδα αρκετά φορμαρισμένη. Το είδα το ματς αν και μου βγήκαν τα μάτια στο κακό streaming που βρήκα, Διαμαντίδης δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αχτύπητο το δίδυμο που κάνει με Καλάθη στην περιφέρεια ενώ κάποια στιγμή έπαιξαν οι 2 τους μαζί με Σαρας μέσα με καλά αποτελέσματα στο γήπεδο.

Είδα λίγο και τα τελευταία λεπτά στο “ελληνικό” ντέρμπι της Μιλάνο με την Μακάμπι (πριν με εγκαταλείψει εντελώς το streaming). Καλή ομάδα η Μιλάνο πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά σε αντίθεση με τους περιφερειακούς της Μακάμπι που πήγαιναν σε βιαστικές και κακές επιθέσεις με εξαίρεση τον Παπαλουκά που όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος. Ο Παπαλουκάς ήταν και ο μοναδικός από τους 4 συνολικά Έλληνες παίκτες που ήταν στο παρκέ στα τελευταία λεπτά (το ματς όσο έγραφα ήταν στο 89-79 δεύτερα πριν το τέλος)

ΠΑΟ - Μαλαγα 98 - 77 !

Τέλειο ξεκίνημα! Η ομάδα αν και χωρίς παιχνίδια έδειξε πανέτοιμη και η Μάλαγα δεν μπόρεσε να απειλήσει στιγμή. Από το πρώτο δεκάλεπτο πήραμε μια διαφορά 10 πόντων, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου φτάσαμε τη διαφορά στους 16 και το παιχνίδι είχε τελειώσει.

7 παίκτες μας με διψήφιο αριθμό πόντων. Συγκίνηση σε κάθε καλάθι και κίνηση Σάρας!! Μας είχε λείψει ο τρελός! Πολύ καλό παιχνίδι και από Καλάθη, Σάτο, Διαμαντίδη και Καϊμακόγλου. Ωραίος και ο Σμιθ. Ανέτοιμοι Μπατίστ και Λόγκαν.

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει. :smiley:

Εντάξει εμφανώς ανέτοιμος ο Ολυμπιακός για αυτό το ματς, εκτός αυτού μου φάνηκε πως και ο Ιβκοβιτς το άφησε το παιχνίδι και δεν το διεκδίκησε τόσο. Μάτζαρης και Κατσιβέλης είχαν από 20 λεπτά συμμετοχής, δεν νομίζω πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ήθελε να χτυπήσει το ματς θα έπαιρναν τόσο χρόνο.

Για σχολιασμό δεν υπάρχει κάτι, το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος θα είναι μέσα στην ρακέτα και αυτό βγάζει μάτι. Περιφέρεια είναι καλή και ας τα έσπασαν σήμερα, ο Λιθουανός ο Γκετσεβίτσιους είναι τρελός σουτέρ. Περιμένω τα επόμενα ματς για να βγάλουμε περισσότερα και πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Χθες ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ζάγκρεμπ 81 - 62 και έκανε το 2/2.
Η ομαδάρα έπαιξε πολύ καλά, μόνο στη τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε με αποτέλεσμα στην τέταρτη περίοδο να δεχτούμε 29 πόντους. Ντάξει,η ζάγκρεμπ δεν είναι ομάδα για να βγάλεις συμπεράσματα, παρ’όλα αξίζει να κρατήσουμε από χθες την καλή εμφάνιση από Καλάθη!
Επίσης σκοράρανε όλοι οι παίκτες που παίξανε, εκτός από τον Καϊμακόγλου.
Μπατίστ, Σάτο, Καλάθης και Σμιθ πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Σήμερα στις 21:45 Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ. Το ματς το βάζει η νετ.

…ας ελπίσουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, γιατί αν ξεκινήσουμε με δύο ήτες…κλάφτα:):!:

Πόνεσαν τα μάτια μου στο πρώτο ημίχρονο αλλά σχεδόν γούρλωσαν στο δεύτερο όπου ο Ολυμπιακός έκανε επική εμφάνιση. Σπανούλης Πρίντεζης ήταν απλά απίστευτοι, ειδικά ο πρώτος έδειξε πως η ομάδα θα ζει και θα πεθαίνει μαζί του. Ο Χαινς είναι καλός παίκτης αλλά σέντερ 2 μέτρων με το ζόρι σε επίπεδο ευρωλίγκας είναι ανέκδοτο, όταν βέβαια η άλλη σου επιλογή είναι ο Παπαδόπουλος δεν γελάς και τόσο. Μου αρέσει ο Λιθουανός ο Γκετσεβίτσιους (η πως διάολο προφέρεται τέλος πάντων), πολύ καλός παίκτης μπορεί να δώσει πολλά μέσα στην χρονιά. Πάντως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

…πιστεύω ότι για κάμποσο καιρό ακόμα θα δείχνουμε αυτά τα δύο πρόσωπα…στο μπάσκετ όμως μετράει τι δείχνεις Γενάρη και μετά
…φυσικά δεν τρέφω αυταπάτες, αν πάμε στους οκτώ της Ευρολίγκα, θά’ναι άθλος
:):!:

Δεν βλέπω και πολύ ενδιαφέρον στο θρεντ :stuck_out_tongue:

Μόλις τελείωσε το Παο-Ζαλγκίρις, πολύ ωραίο παιχνίδι πόντο πόντο στο πρώτο ημίχρονο αλλά με ξέσπασμα στο 3 δεκάλεπτο και πρωταγωνιστή τον Διαμαντίδη (4/5 τρίποντα, 3/3 στο 3ο ) πήρε διαφορά και την κράτησε μέχρι τέλους. Μπατιστ ακόμα φαίνεται ανέτοιμος από τον τραυματισμό του και ο Μάριτς δεν έχει ξεκινήσει καλά στην ευρωλίγκα, ο Λογκαν από την άλλη σήμερα ήταν εξαιρετικός όπως και ο Βουγιούκας. Λοουσον (των Ντενβερ Νάγκετς) και Γουιμς έδωσαν κανονικό σοου από την Ζαλγκίρις πάντως.

Τον Ολυμπιακό δεν τον είδα αλλά όπως φαίνεται η ομάδα αρχίζει να λειτουργεί καλά σιγά σιγά, από καθαρή ατυχία έχασε τον αγώνα μέσα στην Καχα. Το ματς που θα ήθελα να δω πάντως ήταν το Μακάμπι-Ρεαλ πρέπει να έγινε και γαμώ τους αγώνες.

μεχρι να παρω χαμπαρι οτι αλλαξαν το καναλι της μεταδοσης
εχασα το πρωτο ημιχρονο

πολυ καλα επαιξε ο ΠΑΟ και πηρε διαφορα
πιστευω οτι σε μερικα παιχνιδια θα παιζουν ακομα καλυτερα

παιξαμε εχθες και ξαναπαιζουμε αυριο?θαναι πολυ κουρασμενοι

Στα τουρνουά οι εθνικές ομάδες δηλαδή που παίζουν κάθε μέρα δεν κουράζονται? Στα φάιναλ φορ οι ημιτελικοί με τους τελικούς έχουν δυο μέρες διαφορά, δεν έχει κούραση εκεί και σιγά τους αντιπάλους στην Α1 να πούμε, πιο σκληρές είναι οι προπονήσεις του Ζοτσ.

2ο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός χάνει στο τέλος, 64-63 με μοιραίους τον Πελεκάνο (χαζό φάουλ στα 7 δεύτερα και βολές στην Καντού με το σκορ στο 63-63) και τον Χαινς που έκανε μια ποικιλία στα 7 αυτά δεύτερα πριν το τέλος.

Ο Ιβκοβις είχε πει πως η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα γκαρ αλλά εγώ όπως είδα και σήμερα στον αγώνα μάλλον ένα καλό σέντερ θέλει. Αντις και Παπαδόπουλος μαζί με κάνουν έναν καλό ψηλό, ο Χαινς είναι σεντερ του 1,98 και στο 5 εναντίον 5 δεν υπάρχει, ανύπαρκτο παιχνίδι στο ποστ. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε μόνο στον Σπανούλη, μετά από αυτόν το χάος στα κρίσιμα.

Πάντως τόσο ο Γκετσεβίτσιους όσο και ο Κεσελι με τον μικρο τον Κατσιβελη δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν πολύ φέτος. Άντις προς το παρόν πάει να βγει το απόλυτο παλτό.

ε γαμω δλδ…

Πρώτη φορά είδα χτες τον Ολυμπιακό και είναι ο χειρότερος που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η Καντού άνετα έχανε από τον Κολοσσό.

Σήμερα, έχει ματσάρα. Όχι ότι λέει και πολλά, καθώς καμια από τις δυο ομάδες δεν είναι έτοιμη και θα κριθεί πιθανότατα στην καλή μέρα από συγκεκριμένες μονάδες.

Αυτή τη στιγμή το χάσμα μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού πάντως δείχνει αγεφύρωτο. Ανησύχησαν και στην SportDay :!:

2η σερί αυτοκτονία… #-o

Ομάδα για μεγάλες πίκρες η φετινή… :frowning: