Euroleague 2012-2013

…ας το φέρουν λοιπόν:):!:

αι μπαστ γιορ μπολς

Κάποιες σκέψεις για τη διοργάνωση. Σε θέμα ασφαλείας οι Άγγλοι δίδαξαν. Σε θέμα διοργάνωσης, νομίζω ότι η προσγείωση διαστημοπλοίου από τον Πλούτωνα με Ορλοκιανούς και Αργονιανούς στον κύκλο της σέντρας του Ο2 σε 14 δευτερόλεπτα, θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία. Η κάλυψη από τους Άγγλους ήταν ανύπαρκτη και η διαφήμιση, ελάχιστη…

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι εκπληκτικά ακριβές για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. 400, 500 και 600 ευρώ είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ πολλά, για να δεις τρία παιχνίδια (πείτε μου με πόσο κομμένη την ανάσα βλέπει κάποιος το μικρό τελικό).
Αν και έτσι πως παίζει η ομάδα μάλλον πρέπει να μη γίνεται ούτε ο μεγάλος τελικός…

Ρε μαλακες ακουσα οτι και του χρονου στο Λονδινο θα γινει το f4 ισχυει;;;

Πολύ τραβηγμένο το βρίσκω να γίνει πάλι Λονδίνο. Βασικά η ευρωλίγκα ελπίζει να βάλει και τους Άγγλους στο μπάσκετ σιγά σιγά αλλά δεν το βλέπω.

για 2 χρόνια ήταν οι τελικοί(και του χρονου) αλλά δεν το βλεπω μετά απο τις μετριότητες σε κάμποσα επίπεδα

Και εγω αυτο πιστευω.Δεν το γουσταρουν το αθλημα οι τυποι και φανηκε καθαρα

Ειχαν πει οτι αν φετος κινουσε το ενδιαφερον των Αγγλων για το μπασκετ θα γινοταν και του χρονου εκει.
Δεν ξερω τι θα γινει παντως οι Αγγλοι δεν νοιαστηκαν και πολυ στο να πανε στο γηπεδο οποτε χλωμο το κοβω.

Ήδη βγήκε για Βιτόρια, Κάουνας και Βερολίνο. Βερολίνο είναι σοβαρή κατάσταση και προσβάσιμη. Βιτόρια, θα μας πετάνε με καταπέλτες από τη Μαδρίτη για να φτάσουμε. Κάουνας, αρκεί να φτάσουμε. Οι αρσενικοί μάλλον δεν θα ενδιαφερθούν να γυρίσουν…

Βερολινο,Βερολινο ειναι και γουρικο για εμας :smiley:

Υπάρχει γενικά μια τάση να αναβαθμίσουν το Αγγλικό μπάσκετ. Έχω κι ένα γνωστό ο οποίος ήταν σε εθνικές εφήβων και τα σχετικά και τώρα νομίζω πάει προς αγγλία μεριά που και καλά ανεβαίνει το μπασκετ, δεν ξέρω τι φάση

Πάντως στους Ολυμπιακούς η αρένα του μπάσκετ ήταν ΓΕΜΑΤΗ σε όλους τους αγώνες, ακόμα και στους αγώνες γυναικών. Και όπως λένε και αυτές τις μέρες, η Ο2 είχε γεμίσει για τα ΝΒΑ παιχνίδια. Οι Άγγλοι έχουν αθλητική παιδεία και θα πήγαιναν πιστεύω στο Φ4 αν… Είχε γίνει περισσότερη διαφήμιση και ήταν πιο φτηνά τα εισιτήρια.