12/25 τρίποντα οι άλλοι. Το στο διάολο με τον lex Steele κοιμήθηκαν χτες βράδυ?
Δεν χανεται το f4
περιμενετε ρε ορκ να ληξει…
F4 επιτέλους
Ρε Μπαρτζώ, είπα ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να πάμε Φ4 και τελικά παίξαμε διαστημικά για τρία δεκάλεπτα.
Τρομερή και η Μονακό.
Εντάξει και εσείς είχατε 11/23, μεγάλη ευστοχία.
Ωραίο ματς, στο τέλος μέτρησε η έδρα νομίζω.
Δίκαια ο γαυρος στο φ4, όλη τη χρονιά ήταν σταθερός σε γενικές γραμμές και τώρα στο Βελιγράδι παίζει εντός έδρας.
Για εμένα έχει ένα 5-10% παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.
Αυτό το εντός έδρας να μην το λέμε. Είναι σα να χάνουμε από τα αποδυτήρια ο εφησυχασμός
Ομαδαρες έχει το f4 αλλά δεν φοβάμαι καμία
πάμε σαν outsider… όλα βάσει σχεδίου
Που τους έχει νικήσει όλους από μία φορά, οπότε ξέρουμε.
Καλύτερα Εφές ημιτελικό γιατί έχουμε κάτι χρωστούμενα στους Καταλανούς. Αν περάσουν βέβαια, αλλά αυτούς θέλω για πολλούς λόγους (παρατεταμένο ντεφορμάρισμα & φάτσα Σάρας όταν το χάσει).
Βουντού Βουντού…
ένας απολογισμός και εδώ. Ακριβώς όπως περίμενα την σειρά ήταν το ολυμπιακός Μονακό. Γενικα τις βρήκα και τις 4 με ± μια νίκη αλλά έπεσα λίγο έξω στην Μπάρτσα που όχι μόνο εύκολο 3-0 δεν ήταν αλλά μέχρι το ημίχρονο του game 5 ήταν και εκτός 4αδας
@g0dslayer tsoukala la land
Κάπου εδώ να πούμε ότι ο Τζέημς στα παιχνίδια 2-5 της σειράς ήταν απίστευτα καλός. Λιγότερο εγωιστής και to the point. Μόνος του πήγε να το πάρει χτες με τα απίθανα στο τέλος της 3ης και λίγο πριν τη λήξη στη 4η μετά του Σλούκα. Δεν κωλωσε καθόλου.
Και φυσικά μας έδωσε συγχαρητήρια ούτε οπαδιλικια ουτε τετοια χαζα.
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα της κερκίδας μας με δαύτον. Νταξ είναι λίγο εκνευριστικός που κυνηγάει συνέχεις 3 βολές αλλά δεν έχει προκαλέσει ποτέ. Επίσης να προσθέσω πως για την Euroleague είναι τεράστιος παιχταράς.
Γενικά είναι. Φέτος παίζει πιο ώριμα ειδικά στα play off. Νταξει σωστά Μονακό χαλάρωσε εκεί φαίνεται χαχα
Θέλω προβλέψεις και για τα ζευγάρια στο Final 4
Πιστεύω ότι Τζέημς όσο τα χρόνια περνάνε, δεν θα μπορεί να ενεργοποιεί συχνά μέσα στο παιχνίδι το superman mode, το οποίο εκτός από τα καλά του έχει και πολύ παρτακισμό και αυτοκαταστροφή. Θα αναγκαστεί να σκέφτεται περισσότερο και θα γίνει ακόμα πιο παιχταράς
ειδικά το Μπάρτσα-Μπάγερν