Και πολύ καλά έκανες, θα κερδίσουν.
Ημίχρονο
Μου φαίνεται πολύ περίεργο για Μπαρτζώκα να δείχνει τόση εμπιστοσύνη στον Ντόρσεϊ. Αυτό που θέλει ντε και καλά να τελειώσει τη φάση δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν λέει με τπτ να βγει η Μακάμπι από μέσα του, πολύ άσχημη νοοτροπία. Εντελώς εκτός εαυτού βγήκα βέβαια στη στιγμή που μειώσαμε στον πόντο και μετά την καλή άμυνα που βγάζει, κάνει σέντρα-σουτ πάσα 30 μέτρων και εννοείται χάσαμε μια εύκολη επίθεση.
Ο Παπ άξιζε σίγουρα να πάρει χρόνο στο 4ο δεκάλεπτο. Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ήταν η ανύπαρκτη βοήθεια στον Σλούκα έστω με μισό σκριν να πάρει ένα σουτ στο τέλος.
Όπως και να χει δεν έχω το δικαίωμα να γκρινιάζω περισσότερο… με όλα αυτά και πάλι κρίθηκε στο σουτ. Έχουμε πάρε πολλές νίκες έτσι (ακόμα και Ευρωλίγκα), τώρα έγινε το ανάποδο. Έχει ήδη καταφέρει περισσότερα από αυτά που ευχόμασταν η ομάδα
Νόμιζα ότι μετά το 3-0 με την Μακαμπι η Ρεαλ ξυπνησε. Όσο λίγη και να ήταν η Μακαμπι, η σκούπα έγινε.
Αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο απόψε, μεχρι στιγμης τουλάχιστον.
Πωωω δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Πολύ άσχημος τρόπος για να χάσεις. Πιστεύετε έπρεπε να κάνουμε φάουλ στο τέλος και να κυνηγήσουμε εμείς σουτ νίκης;
Ξεπεράστηκε ήδη με τις ιαχές Εϊσαι Στο Μυαλό Κάτι Μαγικό στο δεύτερο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιτελικού.
Ποτέ δεν θα το μάθουμε, υποθετικό είναι αυτό. Η άμυνα πάντως που παίξαμε στην τελευταία επίθεση, μια χαρά ήταν.
Βέβαια υποθετική είναι έτσι για την κουβέντα. Δεν πειράζει πάμε του χρόνου
Το γύρισε η Ρεαλ, ντέρμπι έχουμε και εκεί.
Μου φάνηκε ότι ο Γουόκαπ παράτησε πολύ εύκολα τον Μίτσιτς μετά το σκριν. Πιστεύω ότι θα του δυσκόλευε πολύ περισσότερο το σουτ
Όχι που δε θα το γύριζε.
Κοζέρ ένας απο τους λιγότερο αναγνωρισμένους γκαρντ ευρωλίγκας σε σχέση με αυτά που κάνει στο παρκέ.
Ο Μπαρτζώ θα έκανε φάουλ στην τελευταία φάση αλλά με Ποπς στην κερκίδα επηρεάστηκε.
Δίπλα του είναι ο Πάσπαλι;
Απ τη μια ο Ζάρκο, απ την άλλη ο Ρίβερς.
ΩΝΣΓ… Λογικά θα έβαλε τον Μπενζεμά μέσα
Έχει πολύ χρόνο ακόμα
απλά η Μπάρτσα έπαθε λίγο ΤΣΣΚΑ
Με την εικόνα αυτή τη στιγμή δεν γυρνάει το ματς
Ο Μιροτιτς κάνει μεγάλο ματς αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Μπαρτσελόνα.
Edit: χαμός γινεται
Να που τελικά γυρίζει
Και εγένετο Ρεάλ-εφες τελικός
Α ρε Σάρας…και η Μπαρτσα, always loser.
50/50 για εμένα ο τελικός.
Δεν πειράζει Σάρας, του χρόνου με 100 εκατομμύρια μπάτζετ…