Europa League 2011-2012

Raul και Παπαδόπουλος έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι

Τι ν’ αυτός ο Φαλκάο ρε παιδί μου, στο τοπ-5 των σέντερ φορ παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Το τελευταιο εικοσαλεπτο που ειδα επαιξε μπαλαρα η Σπορτινγκ γυρισε το ματς και μπορουσε ανετα να βαλει και τριτο γκολ.Στο αλλο παιχνιδι απο οτι εμαθα παλι εκανε οργια ο Φαλκαο!!!

Όντως ο φαλκάο είναι πολύ δύναμη. Γουστάρω τελικό με τις δύο ατλέτικο, να δούμε ποια έχει τον καλύτερο φορ. Αυτοί οι ημιτελικοί πάντως ολοκληρώνουν την πανωλεθρία μου στο στοίχημα, καλά κάνω και δεν παίζω ποτέ. Έπαιξα 4 διπλά για Τσουλου και γιουρόπα, και ήρθαν 4 άσσοι. :lol:

Το δευτερο γκολ του Φαλκαο δεν παιζει να μπηκε…

αν υποψιαστω οτι αυτο το εκτρωμα ομαδας θα βαλει 2 γκολ στο μεσταγια και θα περασει θα παρω τα βουνα.το 4ο γκολ ηταν σκετη ποιηση.

Μοιρασε πολυ πονο το Ατλετικο-Βαλενθια σημερα…τι παιχτουρα αυτος ο Φαλκαο…

Αυτό είναι ποδοσφαιρο. Γήινο, κανονικό. Ούτε playstation, ούτε τίποτα. Πο-δό-σφαι-ρο…

Χορτάσαμε μπάλα.

Μα πόσο γρήγορη ομάδα είναι αυτή η σπόρτινγκ ρε παιδιά 8O
Οι Βάσκοι στο τελευταίο 20λεπτο δεν ήξεραν από που τους ερχόταν, τυχεροί που δεν φάγαν και 3ο. Ο Ντιέγκο Καπέλ θύμησε λίγο τα πρώτα του χρόνια στην Σεβίλη, σήμερα ήταν ασταμάτητος…
Αναμένετε χαμός στο Σαν Μαμές

πες τα γιατι καποιοι προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι το τσουκου τσουκου μπολ ειναι ποδοσφαιρο και ολα τα αλλα δεν ειναι.

Τι εννοείς?
Διαφώτισέ μας.

Το τσουκου-τσουκου μπολ δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα ουτε και το wannabe play station ειναι…Κρισπ δεν παει σε 'σενα

Εγώ απλώς θέλω να μάθω τι είναι το τσούκου-τσούκου μπολ και το playstation ποδόσφαιρο.

Τσουκου-τσουκου μπολ = υπερβολικα αργη μπαλα (εξ ου και το τσουκου-τσουκου) με προσανατολισμο στο “μισο μηδεν” (βλεπε μπαλα Ολυμπιακου εποχης Κετσπαγια).

Playstation ποδοσφαιρο = υπερβολικα αυτοματοποιημενο ποδοσφαιρο, στο οποιο οι παικτες λειτουργουν σαν μηχανακια.

Δεν υπάρχει Ολυμπιακός εποχής Κετσπάγια, Σεπτέμβριο τον διώξανε τον άνθρωπο.

Από κει και πέρα σχεδόν καμία ομάδα πλέον δεν παίζει αργά αλλιώς σε υψηλό επίπεδο θα φάει 5 γκολ. Επίσης σχεδόν όλες παίζουν τίγκα αυτοματοποιημένα, τέτοια ήταν και η Ατλέτικο σήμερα ας πούμε. Απλώς κάθε σετ αυτοματισμών έχει τη λογική του και την φιλοσοφία του.

Πάνο εάν η ερμηνεία σου είναι σωστή (γιατί ουτε και εγώ ξέρω τι θέλουν να πουν με αυτούς τους χαρακτηρισμούς) Τότε δεν έχουν καμία σχέση με την Μπάρτσα γιατί ούτε για το μισό μηδέν παίζουν αλλά ούτε μηχανάκια τους λες με τετοια φαντασία και αλεγρία στο παιχνίδι τους.
Το τσούκου τσούκου το λέγαν και για τον Παναθηναικό του Μαρκαριαν αν θυμάμαι καλά.

Πρώτον ο Φαλκάο έβαλε γκολάρα.
Δεύτερον.Αυτή η Βαλένθια είναι πολύ λίγη ρε πούστη.Ακόμα και να το σηκώσουμε,που δεν νομίζω να περάσουμε τελικό βέβαια,είμαστε λίγοι.Δεν υπάρχουν προσωπικότητες πια που να κάνουν την διαφορά.
Κρίμα που δεν μπορούσα να δω και το άλλο ματς που πρέπει να ήταν πολύ καλό.

Τσουκου τσουκου ειχαν ονομασει τοτε αυτο που προσπαθουσε να παιξει ο ΠΑΟ επι Μαρκαριαν. Κατ΄εμέ και αυτο της Μπαρτσα τετοιο ειναι… Απιστευτα φλυαρο, κουραστικο, εκνευριστικο.

Οταν οι ομαδες παιζουν με 11 παικτες πισω το λενε αντιποδοσφαιρο, οτι σπαει το ρυθμο του αγωνα κτλ κτλ κτλ. Συγγνώμη ρε παιδια η Μπαρτσα τι κανει? Ακριβως το ιδιο δεν κανει? Μπορει να μην παιζει με 11 παικτες πισω αλλα το συστημα και ο τροπος που παιζει ειναι καθαρα για να σπασει το ρυθμο του αγωνα. Απλα η διαφορα ειναι οτι αυτοι ειναι το εχουν αφομοιωσει και το κανουν πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να προσφερουν “θεαμα” και να ειναι ανικητοι.

Για εμενα δεν ειναι θεαμα αυτο που βλεπω οταν παιζει η Μπαρτσα… Θεαματικο ποδοσφαιρο ειναι αυτο που πεφτουν κορμια στο γηπεδο, που γινονται 15 σουτ απο καθε ομαδα, που εχει εναν γρηγορο ρυθμο και δε σε κουραζει…(πχ το Τσελσι-Ναπολι) Αυτο το 80-20 κατοχη… 15645 πασες 15-0 φασεις μονο ωραιο δεν ειναι…

Αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα είναι να αλλάζει γρήγορες πάσες με παράλληλα τρεξίματα στους κενούς χώρους για να βγει η κάθετη.

Από ένα σημείο και μετά επειδή οι (περισσότερες από τις) υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό αυτό, έστηναν δυο πούλμαν πίσω για να κλείσουν όσους περισσότερους χώρους μπορούσαν. Αυτό μπορούσαν, αυτό έκαναν δεν τις κατηγορούμε γι αυτό, αλλά δε φταίει η Μπαρτσελόνα για την έλλειψη ρυθμού στα παιχνίδια της.

Από κει και πέρα οι περισσότεροι παίκτες της, λόγω και των πορειών της εθνικής Ισπανίας, έχουν καμιά 400αριά παιχνίδια στα πόδια τους οδηγεί σε έλλειψη καθαρού μυαλού αρά και σε λιγότερο καλό ρυθμό.

Και εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα ματς της Νάπολι με την Τσέλσι, αλλά για το ότι στα ματς της Μπαρτσελόνα παίζεται η μπάλα που παίζεται, την ευθύνη την έχουν οι αντίπαλοί της.

Συμφωνώ απολύτως. Οι περισσότερες ομάδες που παίζουν εναντίον της Μπαρτσελόνα απλά χτίζουν το γνωστό μπετόν αρμέ στην άμυνα γιατί αλλιώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Αποτέλεσμα είναι η Μπαρτσελόνα να παίζει να το παιχνίδι που έχει μάθει να παίζει και οι αντίπαλοί της να εστιάζουν στο πως θα το καταστρέψουν.

Λίγο πολύ αυτό έγινε και προχθές και φυσικά θα ξαναγίνει.