καλα μην βγάλουμε και το ποδόσφαιρο της μπαρτσα ποδόσφαιρο της αελ.
προχθές χωρίς να υπάρχει παίχτης στην περιοχή, ειχε 5 στην ευθεία η άμυνα της τσελσι μέσα στην περιοχή.!! και 4 μπροστά.
ας βρούνε τρόπο να γίνει αλλιώς το παιγνίδι οι αντίπαλοι…
επίσης δεν καταστρέφει τον ρυθμό. τον επιβάλει και ανάλογα με το τι (αν)κάνει ο αντίπαλος τον διαχειρίζεται
Καλά εννοείται πως δεν υποβαθμίζω το ποδοσφαιρο που παίζει η Μπάρτσα… αλλά εμένα προσωπικά με κουράζει… Θέλω να δω έναν τελικό αμφιροπο με μαχες στο κεντρο με φασεις, φαουλ και αγωνία… Θα με ξενερωσει να δω 80-20 κατοχη και μια ομαδα να παιζει μεσα ^^
Μα και εμένα που είμαι φόλα Μπαρτσελόνα με κουράζει η φετινή της έκδοση χωρίς σέντερ φορ και γύρω-γύρω όλοι. Και βγάζει τόση κόπωση στο παιχνίδι της που πραγματικά απορώ γιατί αντίπαλοι δυναμικής πχ. της Μίλαν στο γήπεδο τους δεν επέλεξαν ένα πιο επιθετικό παιχνίδι για να εκμεταλλευτούν τις φετινές της αδυναμίες. Η Ίντερ πχ που το έκανε πριν δυο χρόνια δικαιώθηκε με εκείνο το 3-1.
Anyway, το Europa, ευτυχώς από πλευράς μάρκετινγκ παραμένει υποβαθμισμένο, γι’ αυτό και πάντα πρόσφερε αναμετρήσεις με περισσότερες συγκινήσεις.
Η πλάκα είναι ό,τι κάποιο λέγανε πως ούτε από τη Μέταλιστ δεν θα περάσει.
Να μην ξεχάσω να εκφράσω και την λύπη μου για τον Κανάλες…Είχε πάθει ρήξη στην αρχή της χρονιάς,έμεινε μισό χρόνο εκτός και γύρισε σε φοβερή φόρμα πριν 3-4 ματς.Και σήμερα έπαθε μάλλον σοβαρή ζημιά πάλι.Πολύ κρίμα…