Ελα ρε,φτιαχτε το θρεντ που θα θαυμαζουμε φετος την τριφυλλαρα !
Και λογικα μονο αυτη γτ οι του Παοκ για κανα ντου ειναι καλοι μονο μου φαινεται,ενω για τον Ατρομητο να πει καποιος (αν το ειδε),αν οντως ο Σουμπινιο κανει θεατρο στην κιτρινη που πηρε.Γτ αν εγινε ετσι ειναι για διακοπη συμβολαιου.Μονος του με το τερμα ηταν.
τζαμπα το ανοιξες spawn (και καλα κοροιδευω το βαζελακο εγω ο ευρωθρυλος) με την κρυφη ελπιδα οτι θα εισαι γιουροπα το φλεβαρη… μην ψωνισεις κανα κοντομανικο γιατι θα το φαει η ναφθαλινη…
6 παιχνιδια θα δουμε ευρωθρυλο φετος,βαριεμαι να κραζω παλι,τα λεει και ο Σαμις στο θρυλοθρεντ .
Αυτο το ανοιξα γτ εβλεπα Ατρομητο και αναρωτιομουνα για το πεναλτι ,επισης Γιουροπα παιζει η αγαπημενη Ατλετικο Μ. και θα το παρακολουθουμε απο κοντα (και φετος) .
Εχω την εντυπωση (απ οσο μπορεσα να διακρινω απ το λινκ) πως ο Σουμπινιο πληρωσε το γεγονος πως σε πρωτο χρονο παει αυτος στα χερια του τερματοφυλακα και σε δευτερο χρονο οντως του κανει πεναλτυ.Οπως και να χει κριμα .
ξανα ο ατρομητος ζητα πεναλντι και παλι παιρνει κιτρινη για θεατρο.Σ’αυτη τη φαση παντως δεν φαινεται να υπαρχει τοσο πεναλντι.Βασικα ακομα και αν υπηρχε δεν ‘‘το παιξε’’ καλα ο παικτης του ατρομητου.
Με την ομάδα που έχουμε και στο πρώτο γκρουπ να ήμασταν, δε θα έλεγα ότι θα περνούσαμε σίγουρα… Θα πω μία ομάδα από κάθε γκρουπ που πρεπει να αποφύγουμε…