Europe VS America

Ευρώπη λόγω Motorhead και Sabbath. Επίσης λόγω Σκανδιναβών που διαπρέπουν σε black metal, stoner, βρωμοροκιά γενικότερα.Βέβαια απο την άλλη οι Αμερικάνοι έχουν Kyuss, Slayer, Metallica και τη Νέα Ορλεάνη. Δύσκολο πολλ.

ουυ ρε:p

Neurosis and isis vs Cult of luna and burst.Δυσκολη επιλογη γιατι ειναι τα 4 αγαπημενα μου αλλα μαλλον θα επιλεξω Ευρωπη με μικρη διαφορα σε σχεση με το αμερικα.

quoted for truth

Συγουρα δεν εχει βγει αντοιστηχο Ροκ οπως Led Zeppelin και Pink Floyd, οπως και Heavy Metal σαν Black Sabbath ή punk οπως Pistol και Clash το γερμανικο power μετραει και τελος μπλακιες και ντεθιες απο τα βορεια της Ευρωπης. Η Ευρωπη παλι δεν εχει βγαλει Κοριες, Θρασιες και το Hard Rock American School.

Hail to Europe

Aν και η Ευρώπη έχει βγάλει το nwobhm και γενικά σχεδόν όλα τα μεγάλα group(maiden,priest κτλ) θα πω America μιας και έχει βγάλει την καλύτερη σκηνή στο metal,το us power/epic φυσικά…

Ελα να ανεβαινουμε οι power-άδες !! :metal:

είμαστε η ήρεμη δύναμη :stuck_out_tongue:

Είδα ότι έχω ψηφίσει Ευρώπη αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πλέον.:-k

εγώ είχα ψηφίσει αμέρικα, αλλά κατά λάθος μιας και

ΦΙΑΣΚΟ κυρίες και κύριοι:p

Ειδικά εσύ να ψηφίζεις Ευρώπη… 8O

…Θα κατέβει το άβαταρ σου να σε κυνηγάει! :lol::stuck_out_tongue:

Έχεις δίκιο…:lol:
Ήμουν μικρός.Και τα μπλουζ από τη Αγγλία τα έμαθα.Όσο μεγαλώνεις όμως μαθαίνεις!
Βαριέμαι να επεκταθώ ρε γαμώτο.

Ευρωπη ρε…

ευρωπη ΣΤΕΓΝΑ
χωρις ομως να υποτιμουμε την προσφορα της αμερικης, ε!

Ευρωπη ή RUSH;;; :-k

Ιδου η απορια…

ΥΓ.: Ναι, ρε ειμαι καμμενος …τι ζορι τραβατε;;; :smiley:

φιξντ8)

χαχαχαχαχαχα!!! σωστό. on topic η ευρώπη έχει μεγάλη ποικιλία οπότε κερδίζει…:bounce:

Ρε βάλτε την ψήφο μου αμερική.Οι αφροαμερικάνοι έγραψαν την πιο ωραία μουσική ever.

για μπλουζ - μπλουζ ροκ , σαουδερν αμέρικα .

για χαρντ ροκ , χεβι μεταλ γιουρόπα .

βέβαια μην τρελαθούμε , υπάρχουν λαμπροι μουσικοί σε κάθε ήπειρο . :stuck_out_tongue: