Europe

Για οσους ενδιαφερεστε ανοιγω αυτο το topic και οταν θα εχω “ενημερωση” θα γραφω:
Λοιπον σε αποκλειστικη μεταδοση στο “ROCKING” παραθετω τους τιτλους των τραγουδιων του νεου cd των EUROPE:

Hero
American
Roll
Sucker
Underdog
Faith
Dark
Reason
Flames
12
Stop
Settle for love.

Mπορείς να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου ? η θα τα ακούσεις και συ , όπως κάποιος άλλος ? :lol:

Θα σ’ αφησω σε αγωνια… Ξερεις κανεναν Mic Michaeli; Η μηπως κανενα international EUROPE SUPPORTERS CLUB; Τρεχα μπεμπη στο http://www.europe-supporters-club.com
Τσου ρε, εγω δεν το παιζω ξερολας, εξηνταβελωνης, σαρανταυγας… Παρολ’ αυτα σ’ αγαπαω κι ας εισαι κοντοχοντρος… ΧΑΧΑΧΧΑ Πανω απ’ ολα εισαι φιλος μου…

Βαρέθηκαν να κάτσουν να σκεφτούν τίτλους; Όλοι αποτελούνται από μία λέξη, εκτός από τον τελευταίο. Εχεχε, έλα Τέλη πλάκα σου κάνω. Thanks for the info. Και δεν ήταν ανάγκη να αποκαλύψεις τις πηγές σου, από τη στιγμή που είναι αποκλειστικές πληροφορίες και έγκυρες.

ΧΕΧΕΧΕΧΕ Ηλιααααα…; Παντως απο τους τιτλους, αλλα και απο δηλωσεις τους που εχω, προκυπτει οτι θα υπαρχει μια πιο dark και σιγουρα μια πιο heavy αισθητικη στο νεο cd… Δηλαδη επιστροφη στον ηχο των δυο πρωτων τους alboum…

Mήπως , λέω μήπως μιλάμε για τους καινούργιους Μanowar ? Μήπως τελικά οι Europe είναι οπαδοί των Μanowar ? :?

xaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν εγώ περιμένω το νέο άλμπουκ και φαντάζομαι ότι θα το προτιμούσα πιο κοντά στα πρώτα όπως φαίνεται να είναι…

όχι και οπαδοί των manowar…Οι EUROPE είναι μοναδικοί :roll: :roll: :roll: :roll:

ante na bgei kamia diskara gia na doyme kamia aspri mera!!!ayrio oloi sto party toy rock on!!! tha gini tis kolaseos !!!

Μακάρι να είναι όντως “επιστροφή στις ρίζες”, αν και δυστυχώς δεν το πολυπιστεύω. Και όχι για το συγκεκριμένο συγκρότημα, γενικά όμως δε βλέπετε τι γίνεται; Και οι Purple το ίδιο ακριβώς είχαν πει για το “Bananas”, όπως το ίδιο είπαν και οι Scorpions για το “Unbreakable”, το οποίο μπορεί μεν να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά όσοι άκουσαν τα samples δεν έμειναν και τόσο ενθουσιασμένοι…
Εμένα προσωπικά δε θα με πολυπειράξει εάν δεν είναι τόσο αξιόλογο το cd, ούτως ή άλλως την αξίας της την έχει αποδείξει η μπάντα. Αυτό που δε μ’ αρέσει (γενικά, όχι μόνο εδώ) είναι το να λέμε ότι “ο ήχος μας έχει σκληρύνει και ακουγόμαστε όπως παλιά”. Για ποιο λόγο δηλαδή να ακούγεστε όπως παλιά; Το διαλύσαμε, μας τέλειωσαν τα λεφτά και να ακολουθήσουμε τη γνωστή συνταγή ξανά; Αν και όπως προανέφερα μάλλον δε νομίζω να είναι σαν τα “παλιά”.

Τέλη, μην το πάρεις προσωπικά. Επί την ευκαιρία είπα τα παραπάνω, δεν έχω κάτι με τους Europe, ίσα-ίσα μου αρέσουν ιδιαίτερα. No offence, όπως λέει και ο φίλος μου ο Ανχόληsch!

Κοροιδευεις αλλα δεν ξερεις οτι και οι δυο ειναι οπαδοι των RAINBOW… Που εσενα φυσικα δεν σου αρεσουν, οπως και οι Zeppelin , οι Purple και οι Sabbath…
Οπαδε του Τερλεγκα και του Βαλαντη…

Υπάρχουν μπάντες που με κάνουν να πιστεύω ότι μετά από καμιά δεκαριά-εικοσαριά χρόνια δεν έχουν τπτ άλλο να προσφέρουν,ίσως είμαι πολύ πορωμένος και πιστεύω ότι οι ΕUROPE έχουν πολλά να δώσουν ακόμα.Βασικά το ότι λένε “Ο ήχος μας ακούγεται όπως παλιά” είναι ψέμα για να πείσουν ότι το νέο άλμπουν θα αξίζει…Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή απόδειξη η κυκλοφορία του…

κάτι άσχετο…Οκ οι EUROPE θα το βγάλουν το νέο τους άλμπουμ … Oι GUNS N ROSES τι γίνονται???

Καπου ειδα τον Δεκεμβριο… Κατεβασα μαλιστα κι ενα εξωφυλλο… Δεν ξερω ομως κατα ποσο official ειναι… Kourou μιλα…

Το θέμα μας είναι οι Europe όμως, σωστά;
Για τους Guns όλα αυτά είναι μούφες, αλλά καλύτερα ας τα πούμε σε άλλο topic.

Λοιπον εχω νεα…
Το νεο cd του JOHN NORUM λεγεται “OPTIMUS” και θα κυκλοφορησει μεσα καλοκαιριου…
Επισης στις 17 Ιουνιου κυκλοφορει απο την frontiers το νεο cd του KEE MARCELLO με τιτλο Melon Demon Divine…
Πληροφοριες στο:
www.frontiers.it/site/index.php

Μαρτυριάρη. :x

Όντως μαρτυριάρης. Είχα σκοπό να (και θα) περαστεί στα νέα.

Παντως για το Melon Demon Divine επειδη το εχω αγορασει απο το site του KEE, πιστευω οτι αν και απογοητευει λιγο τους λατρεις του μελωδικου HARD ROCK, για τους υπολοιπους ειναι μια χαρα… Σκληρο evil και αιμοβαρικο… Με riff σε καποια σημεια, ακομα και NU METAL…

Μάλλον , το πολυανομένο come back τωn europe μου μουριζει καρπουζιλα … δεν ξερω ψευτης να βγω αλλα … αλλα!

Το έχεις δηλαδή το cd; Κυκλοφόρησε στο site του πριν την κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας;

Το έχεις δηλαδή το cd; Κυκλοφόρησε στο site του πριν την κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας;[/quote]

Ακριβως Ηλια… Το αγορασα μεσω internet… Οσο για τον αλλο τον ακατανομαστο, εχω να του πω οτι ο KEE MARCELLO δεν ειναι πλεον στο γκρουπ…