Eurovision 2010 (με POS και Keep Of Kalessin?)

:lol3::lol3::lol3: ΓΑΜΑΤΟ! Ε τι θελατε, να πηγαινε ετσι ;

Εδιτ :α κατι μαλακια επαιξε με την εικονα, o daniel με μακρυ μαλλι και μουσια ηταν, με μια περιεργη γκριματσα

Σε λίγο θα δούμε και τους Gorgoroth, στην Γιουροβίζιον:p…φαντάζομαι ανταποκρίσεις των Ελλήνων ανταποκριτών:p :slight_smile: :!:

Γιατί το γελάς; Ο τραγουδιστής τους είναι gay και τα έχει με νεαρό σχεδιαστή μόδας :stuck_out_tongue:

Ναι αλλα δεν ειναι πλεον σε αυτους :stuck_out_tongue:

Εδώ ένα απόσπασμα από το τραγούδι. http://svtplay.se/v/1870383
Τι να πω, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στη Eurovision αυτό το κομμάτι, αλλά είναι σκέτη ομορφιά.

ελπίζω μετά να τα χώνουνε και να μην είναι σε αύτο το στιλ όλο το κομμάτι, αλλά και έτσι καλό είναι!!!

οντως μακαρι να τα σπανε αργοτερα. εμενα μου φαινεται πιο “γλυκο” απο τα αλλα τους?:-s

Γιατί δεν υπάρχει πετίπτωση?? δεν ξέρεις τη συνέχεια…
Πάντως RESPECT για άλλη μια φορά!!!

Σιγά τον αντισυμβατικό ήχο που ακούσαμε σε αυτό το απόσπασμα.

Μακάρι να χώνει λίγο μετά γιατί αν πηγαίνει όλο έτσι θα απογοητευτώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάνε οι PoS eurovision αλλά αν είναι να πάνε, ας το κάνουν με ένα ! που και τα χώνει στα μούτρα τους και κλείνει σπίτια γενικότερα. Ή έστω με ένα kingdom of loss αν θέλουν μπαλαντοειδές. Πραγματικά μακάρι να μην είναι έτσι όλο το κομμάτι γιατί θα είναι μεγάλη δειλία κατ’ εμέ.

Κοίτα, το κομμάτι δεν είναι πιασάρικο. Υπό αυτή την έννοια δεν πιστεύω οτι θα πιάσει το αυτί κάποιου που βλέπει Eurovision φανατικά. Και ειδικά αν κρίνεις από τα υπόλοιπα τραγούδια που είναι υποψήφια (συγκεκριμένα ένα κάποιου Ola κάτι), τα οποία είναι κλασικά Eurovision-οειδή σιχαμένα κομμάτια, δεν πιστεύω ότι έχουν ελπίδες.
Από την περιγραφή του κομματιού δε νομίζω οτι απογειώνεται πουθενά, ήρεμη μπαλάντα θα είναι. Το κομμάτι πάντως δεν το διάλεξε ο Daniel, αυτός έστειλε τρία κομμάτια και διάλεξαν από την Eurovision αυτό (το οποίο θεωρεί οτι είχε τις μικρότερες πιθανότητες να κερδίσει σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη).
Προσωπικά πιστεύω αν πήγαιναν με ένα κομμάτι στυλ Disco Queen θα το είχαν πάρει έτσι.

Σημερα ο τελικος της Νορβηγιας…

Το ψαξα! Και η Σουηδια εχει ημιτελικο σημερα, με POS. Θα ακουσουμε ολοκληρο το κομματι να δουμε…(το σημαντικο βασικα ειναι οτι θα ακουσουμε καινουριο κομματι POS :p).

http://svtplay.se/v/1866883/melodifestivalen_2010__deltavling_1

θεωρητικά εδώ μπορείτε να δείτε live. Πρέπει να ξεκινάει στις 9.

μόλις έπαιξαν.

το τραγούδι ήταν μόνο πλήκτρα - φωνή, τώρα γιατί οι άλλοι κάθονταν σαν αγάλματα δεν ξέρω.

η απόδοση του Daniel; νταξ, δεν ξέρω μου φάνηκε ότι γάμησε.

Μολίς τωρα το παιξανε (στο λινκ που δινεται παραπάνω). Ωραιο το κομματι POS αλλα με αυτό δεν πάνε πουθενά σε αυτον τον θεσμό (ευτυχώς). Πάντως δεν έχει ίχνος ξεσπασματος.

:lol: τι ήταν αυτό ρε?

δεν ειχε ξεσπασματα αλλα με τοσο που κολουσε σε εμενα που να το καταλαβω…:?

αν το βρει σε κανενα youtube κανεις σφυριχτε…
εχω την εντυπωση παντως πως παιξαν ενα live edit κομματι…:?
…μπορει να κανω και λαθος

μπαινω στο site των pain μπας και το εχουν εκει και λεει :
LETHAL ERROR!
Just kidding, it’s only the ordinary 404 . . .

χαχα…χιουμοριστες…

Ωραίο song,όντως δεν πρόκειται να το ψηφίσει κανείς ευτυχώς! Τουλάχιστον εμείς κερδίσαμε ακόμα ένα καινούριο τραγούδι POS :smiley: Αναμένουμε το album!
Καλά η ερμηνεία του Daniel όπως πάντα, άπιαστη! Οι άλλοι βάζουν χορωδίες και δέκα φωνητικά από πίσω και ούτε καν ακούγονται :stuck_out_tongue: ρεζίλια!
Ps.Soz 4 greeklish!

τα greeklish απαγορεύονται mindsen