Eurovision 2026

Αυτά είναι τα 35 τραγούδια της φετινής Γιουροβίζιον.

Ποια ξεχωρίζετε; Ποια σας αρέσουν περισσότερο; Και ποιο πιστεύετε ότι θα κερδίσει;

βέλγιο, γερμανία, το φιλανδικο δεν ειναι κακό, αλλά γαλλία, έχει πολύ πιο σολιά στη φωνή.
ο αχιλλέας … δεν είν κακός, αν και νομίζω οτι ποντάρει και λίγο στο ποσο κομπρεσσαρισμένο - δυνατο είναι το κομμάτι, με το μπιτάκι, για να φάνει ακόμα πιο πάνω. δύναμις θα είχε πλάκα να στείλουν. νορβηγία προσπαθεί να αντιγράψει τους ιταλιάνους τους πως τους λέγανε. η ρουμάνα καλή.γκοθοροκακι.

εστονία εστείλαν ροκουδες τις βανιλα νιντζά άλα είναι αρκετα ηλεκτρονικο/ροκ το κομμάτι
δεν καταλαβαίνω γιατι δεν στέλνουν κατερίνα λιολιου.

Το παλικαρι απο UK το παρακολουθω χρονια στο youtube γιατι ειναι αναρχικο συνθ αλανι, το κομματι δεν το εχω ακουσει καν, αλλα τον παω.

εδιτ: ακουσα και το κομματι, μαλακια ειναι, αλλα τι να κανεις

1 Like

ονεστ απορια - ξέρουμε πως στοιχειοθετεί ένα αναρχικό συνθ αλάνι τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό φέτος; (και περυσι προβληματικός ήταν ο διαγωνισμός με την απόφαση αποκλεισμού ρωσίας / συμπερίληψης ισραηλ / δυο μετρα και δυο σταθμα για τους επιτιθέμενους, μην παρεξηγηθώ)

δεν του την πέφτω του παλληκαριού, από ενδιαφέρον ρωτώ πως το βλέπει.

1 Like

εδώ συνεντευξιαζόμενος δημοσιογράφος του φοξ, που βοήθησε να βγεί το πορτοκάλι, είπε οτι ντάξ, εμείς ανατινάξαμε τον νορντ στριμ (που ανήκε σε Γερμανούς απο πλευράς $$) για να μην μπορούν να πάρουν κτλ κτλ, και οτι ε τώρα με αυτά μαμάμε τους Ευρωπαίους που κατά βάθος είμαστε σύμμαχοι και αν το παρακάνουμε θα πάνε στους Κινέζους και δεν το θέλουμε αυτό. δλδ ντάξ, στο να πάει ενας κατ επιφασην αναρχικός σε εμποροπανήγυρη θα κολλήσουμε ? εδω ο ρόττεν έχει γίνει δεξιότατος.

νταξ, δεν εχω και το κινητο του

3 Likes

Είπα ρε παιδί μου, μήπως και. Έχουνε γίνει γενικώς πολύ κουλουβάχατα οι απόψεις ολωνών με τον πόλεμο στη μέση ανατολή και με ενδιαφέρει να διαβάζω/ μαθαίνω απόψεις ανθρώπων που δηλώνουν χι αλλά κάνουν και μια επιλογή που φαίνεται κάπως ανάποδη.

1 Like

Εγω δεν ξερω ουτε αυτο, ουτε τα αλλα παλικαρια και κοριτσια που πανε στον διαγωνισμο. Ομως ειμαι σιγουρος οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια τους, αν βρεθει η ευκαιρια θα πανε. Μπορει να κανουν μια στραβοτιμονια για να δειξουν οτι δεν συμφωνουν με κατι (ο,τι κι αν ειναι αυτο, οχι απαραιτητα “Ισραηλ”) αλλα στο τελος κανουν μια προσπαθεια για να δειξουν το εργο τους. Συνεπως, στο τελος υπερισχυει το ιδιον οφελος και θα πανε σε καθε διαγωνισμο. Δεν τους αδικω, ολοι βαζουμε στοχους στη ζωη μας και προσπαθουμε να τους πετυχουμε. Το να παιξουν πριν ή μετα απο εναν εκπροσωπο του Ισραηλ δεν ειναι δα και εγκλημα.

Η μονη μη-αναποδη κοσμοθεωρια και επιλογη ζωης για ενα αναρχικο αλανι θα ηταν να παει να ζησει στα βουνα μονος του και να κυνηγαει κατσικια και ελαφια για να επιβιωσει. Οτιδηποτε αλλο ειναι κονφορμισμος.

Όχι, αυτό είναι μια δεξιά κουτσοανάγνωση της αναρχίας στη δημιουργία της οποίας φταίνε πολύ και οι φερόμενοι ως αναρχικοί με τις χαζοαπόψεις που διαδίδουν και δεν εντάσσονται σε μια οργανωμένη κοινωνική θεώρηση και πολιτική κατεύθυνση.