Eurovision

και μια πορδή να έστελνε για τραγούδι η Ουκρανία, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει

edit: τώρα που το ξαναβλέπω, όντως μια πορδή έστειλε

3 Likes

Ελα ρε, τώρα μόλις τ’ άκουσα. Καλό ήταν, αλλά για πρωτιά δεν ξέρω, δεν άκουσα κανένα άλλο τραγούδι. :joy: Λυπήθηκα πάλι τους Άγγλους, που για ακόμα μια φορά την φαγανε στα μπούτια…

Από τον πρώτο ημιτελικό όσα παρακολούθησα δε μ’ άρεσαν εκτός απ’ της Ολλανδίας και της Ελλάδας, που όμως ΔΕΝ ήταν για πρωτιά…

είμαι σίγουρα υπερβολικός… αλλά σε καμία περίπτωση για 1ο

1 Like

FSwaLEjX0AEEZMj

Μπράβο ρε Ευρώπη φοβερό τροπο βρήκες να στηρίξεις πάλι.

Btw το τραγούδι το βρήκα μέτριο και το ραπ απαράδεκτο. Δεν έχω ακούσει τραγούδια αλλά σίγουρα θα υπήρχαν και καλύτερα

Υγ σκατα στην Eurovision

4 Likes

Βασικά δεν παρακολουθώ Eurovision εδώ και χρόνια. Τα τραγούδια και το όλο στήσιμο είναι έξω απ΄το γούστο μου. Ίσως κάποιο σκόρπιο τραγούδι που τυχαίνει να μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή σήμερα το πρωί ξύπνησα και είδα ότι βγήκε πρώτη η Ουκρανία.

Ότι η Eurovision ειναι πολιτικοποιημένη το ξέρουμε χρόνια τώρα. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι το ανακάλυψαν φέτος. Πχ η Αλβανία δεν θα μας δώσει ποτέ 12άρι (και το ανάποδο) ενώ οι φιλικές χώρες αλληλοψηφίζονται μεταξύ τους.

Πάντως οι Κριτικές Επιτροπές έβγαλαν πρώτο το Ηνωμένο Βασίλειο. Τους πόντους για να βγει πρώτη η Ουκρανία τους έδωσε ο απλός κόσμος που ψήφισε μέσω televoting. Έδωσε με αυτό τον τρόπο τη στήριξή του. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Θέλω να πω δεν υπήρξε κάποια συνωμοσία κάποιων πολιτικών, χαρτογιακάδων ή κάποιων υψηλά ιστάμενων για να βγει η Ουκρανία πρώτη.

Μωρέ συνομωσία δεν υπάρχει και τα πολιτικά παιχνιδάκια με τις ψήφους τα ξέρουν όλοι.

Πλέον κάθε χρόνο τα κριτίρια γίνονται όλο και λιγότερο μουσικά και μειώνεται αυτό το κιτσαριό και η καλτίλα της κάθε χώρας στις εμφανίσεις. 4/5 τραγούδια είναι πλέον μπαλάντες στα αγγλικά σχεδόν πανομοιότυπες μεταξύ τους. Κοινώς boring

2 Likes

Έχω χρόνια να δω Eurovision, δεν μου αρέσει αλλά αυτός ο 16χρονος τι μέσο είχε και τον επέλεξαν; Τι αηδία είναι αυτή;

Στείλε να γελάσουμε.

Από τότε που άρχισε να γίνεται με απευθείας ανάθεση, όλοι μέσον είναι. Τουλάχιστον δεν έστειλαν τη Μόνικα.

Ε ενταξει, ουτε ο Σινατρα ειχε παει!

2 Likes

το ακουσα μολις για πρωτη φορα και μια χαρα ειναι. Καπως generic μεν αλλα τουλαχιστον ειναι pop 2023 και οχι pop 00s. Αυτό λέγεται πρόοδος

Πάλι καλά. Διάβασα 16χρονο και νόμιζα ότι στείλαμε κανα τάπερ.

1 Like

Αν είναι να στείλουμε ταπερ, τουλάχιστον να μην είναι άδειο, να έχει τίποτα φαγώσιμο μέσα, στοιχειώδεις καλοί τρόποι είναι αυτό!:laughing:

4 Likes

Κατι περιεργο παιζει με τις συμμετοχες μας τα τελευταια χρονια. Και ΟΚ περσυ και προπερσυ ηταν μια χαρα τραγουδια (το περσυνο ηταν καλο, κλασσικη ποπ μπαλαντα αλλα ωραιο) αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο τελευταιος καλλιτεχνης που στειλαμε που να τον ειχα ξανακουσε ηταν η Τερζη. Μυστηρια πραγματα γενικα.

Παμε για αποκλεισμο φετος, δεν ειναι τοσο οτι το κομματι ειναι κακο (οπως ειπε και ο JTN λιγο generic αλλα οχι τιποτα κακο), αν δειτε το βιντεο που βγηκε απο την προβα η αποδοση του πιτσιρικα ειναι ψιλοτραγικη, δεν το βλεπω καλα το πραγμα.

1 Like

Μόνο voyager φέτος στη Eurovision

4 Likes

πολυ καλο. Και ο Φινλανδος φαν των Ραμσταιν γαμει.

Μην ξεχασουμε και Lord of the Lost βεβαιως ε.

Και στο κλιπ δεν ακούγεται καλά. Αν μη τι άλλο, η επιλογή μίας ανώριμης και αδούλευτης φωνής πιτσιρικά δεν ήταν καθόλου σοφή. Τουλάχιστον η περσινή Amanda είχε καλή φωνή,

1 Like

θα πάρουμε ντουζ πουά από Κύπρο όμως :ok_hand:

1 Like

2 σε 1

1 Like