Eurovision

Και παρα το ντουζ πουα (ειμαστε στον ιδιο ημιτελικο) παιζει σοβαρα να μεινουμε απ’εξω. Κατορθωμα.

2 Likes

Ε ρε και να ΄στελνε αυτό η Ιρλανδία και να τους βλέπαμε στη σκηνή

3 Likes

Μου άρεσε πολύ της Γερμανίας :metal: Τους είδαμε και λάιβ το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ :metal:

1 Like

Πολυ καλοι οι Lord of the Lost ισχυει!

Λογικα η Σουηδια θα κερδισει, αλλα δεν βλεπω πως η Φινλανδια θα χασει την πρωτια στο televoting, κακος χαμος εγινε χτες στην αρενα.

Spain for the win :star_struck:

1 Like

Τώται τη κρείμα, τη κρείμα, τη κρύμα

2 Likes

Η Bianca εχει πραγματικα φανταστικη φωνη (που την βγαζει 100% και λαηβ), εμενα αυτο που ειχε στειλει περσυ και δεν πηγε τελικα (Secreto De Agua) μου ειχε αρεσει ακομα περισσοτερο.

Εξαιρετικοι οι Voyager χτες, αυτος ο συνδυασμος 80s synthrock με metalcore breaks σκοτωνει.

Ακου και κανα δίσκο τους :wink:

Δεν τους ειχα υπ’οψιν η αληθεια ειναι αλλα μου αρεσε και το φετεινο τους και το περσυνο που ειχαν στειλει στον εθνικο τελικο της Αυστραλιας και δεν περασε, οποτε θα τους τσεκαρω.

Πέτυχε τη μια χρονιά και λένε, δεν την ξαναστέλνουμε; Σοβαρά τώρα, είναι φανταστική και ελπίζω να είναι και η πρώτη, αλλά πιστεύω ότι θα την φάνε οι βόρειες συμμαχίες.

Δεν ειναι θεμα συμμαχιων μωρε, τα auto-qualifiers δυσκολευονται παραδοσιακα γιατι ο κοσμος τα ακουει μονο μια φορα, επισης το τραγουδι της ειναι παρα πολυ καλο (απο τα αγαπημενα μου) αλλα δεν ειναι και πολυ συμβατικο, δυσκολο το βλεπω να πηγαινει καλα (αν και στα στοιχηματα ειναι σταθερα τοπ-10) προσωπικα, δεν θα το “πιασει” ο κοσμος ευκολα. Μακαρι.

Ενα πολυ καλο τρεντ ειδικα μετα την νικη των Maneskin, εκτος απο το οτι εχουμε πλεον πολυ ροκ και μεταλ, ειναι οτι οι περισσοτερες χωρες στελνουν (και πανε και μια χαρα) πλεον στην μητρικη τους γλωσσα, παντα θετικο αυτο.

2 Likes

Αυτό που λες. Και εγώ πιστεύω ότι δεν θα εκτιμηθεί σωστά.

χωρις να ξερω τι ανταγωνισμος υπηρχε καθως μονο της ελλαδας ειδα, ουτε εγω θα το περνουσα. Στο στουντιο ακουγοταν οκ, λαιβ ηταν πολυ κατω και σαν εκτελεση και σαν παρουσια.

2 Likes

Ακουσα ένα λεπτό το δικό μας, δεν άντεξα παραπάνω, δεν είναι το στυλ και δεν με τράβηξε, ΑΛΛΑ λίγη ντροπή ρε παιδιά, Έλληνες και ξένοι κράζουν ένα 16χρονο, που αυτοί στα 14 τους όχι τραγούδι δεν ήσαν ικανοί να γράψουν, αλλά ούτε άναρθρες κραυγές να βγάλουν.

1 Like

Η ντροπή ανήκει στην ΕΡΤ που επιλέγει με δικά της κριτήρια ποιοι θα πάνε. Προσπάθησε το παιδί, αλλά θέλει άλλη άνεση και εμπειρία για να βγει η φωνή όταν είσαι καθιστός, ξαπλωμένος, χοροπηδάς και κάνεις τόσα πράγματα. Και ο ίδιος θα πρέπει να ξέρει τι έκανε λάθος αν θελήσει να ασχοληθεί με τη μουσική και δεν του φουσκώνουν τα μυαλά οι δικοί του που είχαν τα κονέ να τον στείλουν εκεί.

1 Like

Γι’ αυτό χάρηκα που αποκλειστήκαμε, μόνο για τον πιτσιρικά ψιλοστεναχωρήθηκα, γτ δεν του άξιζε τέτοια αντιμετώπιση.

2 Likes

Νομιζω οτι κυριως η ντροπη ανηκει στον περιγυρο του πιτσιρικα που ειναι ματσωμενοι-δικτυωμενοι και ειμαι σιγουρος οτι πιεσαν την ΕΡΤ για να δωσει σε αυτον την συμμετοχη…

2 Likes

Καλέ η Σουηδία έπαθε Σάκηηη?

καταλαβαινω οτι διεξαγεται στο λιβερπουλ αλλα το να βαλουν τοσα βρετανικα κομματια την ωρα της εισοδου των καλλιτεχνων αντι της νικητριας χωρας ειναι κατι που μονο οι αγγλοι θα εκαναν. Καταλαβαινετε τι εννοω

Ε νταξ, τα λαιβ ακτς ήταν ουκρανικά