Να στειλουμε W.E.B. στη γιουροβιζιον,ετσι για αλλαγη και ας πατωσουμε,κοντρα στο ποπ κατεστημενο.
Όμορφη γυναίκα και πολύ ωραία φωνή
Έτσι κι αλλιώς δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, αλλά ότι αξίζει , αξίζει η κοπέλα
Και γαμω τις επιλογες.
Για την ακριβεια οταν ειχα κουβεντες τα τελευταια χρονια, παντα ηταν η νουμερο ενα επιλογη μου οταν με ρωταγανε ποιον να στελναμε. Η κοπελα εχει μια χαρα φωνη, εχει μια πολυ ενδιαφερουσα μιξη παραδοσιακων/εθνικ στοιχειων με συγχρονη μουσικη (ταμαμ για Γιουροβιζιον) και εχει και το εμφανισιακο κομματι. Ολα αυτα με την επιφυλαξη να γραψει αυτη, η να συμμετεχει στην συνθεση, μην της δωσουν κανα τζενερικ europop ξερω γω, και να στειλει κατι τυπου Μαντισσα, οχι κανα Τραπ σαν το Θα Παρω Φορα, θα μας παρουν με τις ντοματες
μια χαρα φωνη εχει η μπακαλισσα της γειτονιας. Η Μαρινα εχει φωναρα. Μη κοιτατε που δεν την φλεξαρει. Με τζαζ και οπερα ξεκινησε. Αν θελετε εκταση, τσεκαρετε τα τα της disney. Αν θελετε γυρισματα, πηγαινετε στα παραδοσιακα. Αν το instagram ειχε εναν player της προκοπης, θα εβαζα ενα αποσπασμα απο το q&a της αλλα δεν γινεται να το βρω οποτε παρτε ενα βλεφαρο μου
συμφωνω παντως με το απο πανω σχολιο οτι το θεμα ειναι να παει ως Μαρινα και Φωνες. Ουτε σαν τα παρωχημένα που στελνουμε συνηθως, ουτε σαν mad video music awards.
σχετικο ασχετο ειχαμε και πρωτο σολο κομματι απο την Ελενα Λεωνη τις προαλλες
δλδ τα Μάντισσα, Πάλι, Κρητικό, Άσε με να Φύγω, Προσευχή, Άδειοι Δρόμοι, Σπίρτο και Βενζίνη, Πόνος Κρυφός, Νάνι, Μοιρολόι τι είναι;
Ευτυχώς έχει και καλή φωνή και είναι γνωστή, πράγμα που θεωρώ καλό για ένα διαγωνισμό που - υποτίθεται ότι - εκπροσωπεί την ελληνική μουσική. Το στυλ της Μαρίνας Σάττι έχει στηριχτεί στις διασκευές και στην ανάμειξη πολλών στοιχείων. Πιστεύω πως δεν πρέπει να πάει με ένα άνευρο τραγουδάκι χωρίς ενορχήστρωση, όπως πολλά από αυτά που έχει βγάλει, αλλά με κάτι μελωδικό, με έμφαση στα φωνητικά και χορευτικό.
Μπαλάντα είχε πει και η πολύ καλή Γιάννα Τερζή, που πειραματίζεται με έθνικ, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.
Το τραγουδι της Τερζη ειχε κανει παντως πολυ καλη εντυπωση. Για αλλους λογους χαντακωθηκε.
Άρχισαν από τώρα οι δικαιολογίες.
Το άσμα της επέλασης το γνωρίζουμε?
Ακομα ειμαστε στην διαδικασια της προεπιλογης. Λογικα η φαση θα γινει οπως τοτε με Παπαριζου, θα διαλεξουν καποια κομματια που θα τα πει σε εναν τελικο για να ψηφισει το κοινο.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα ψηφίσει το κοινό ή θα επιλέξει η ίδια…
Α λες να το κανουν Internal? Μπορει ναι.
Το θετικο ειναι οτι εχει θεσει ως ορο να συμμετασχει στην συνθεση, οποτε αν της γραψει ο Σουηδος πχ κατι τζενερικ με καποια εθνικ στοιχεια να μπορεσει να το πιασει και να το φερει στα μετρα της.
Συνεχίζω να αγαπάω Μαρίνα, αλλά η αλήθεια να λέγεται:
Τέτοιο μουσικοαισθητικό έκτρωμα δεν νομίζω ότι περίμενε ακόμη και ο μεγαλύτερος αμφισβητίας της. Το βίντεο, δε, σ’ ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που το έχει “φορέσει” πολύ εσχάτως και κουράζει.
Κρίμα, τέτοια ευκαιρία να πηγαίνει ανεκμετάλλευτη από ένα κορίτσι με τέτοιες περγαμηνές. Δεν το περίμενα να την “χωνέψει” τόσο πολύ το πανηγύρι, αλλά την είχα να κάνει το βήμα παραπάνω και να χαρίζει μια μαγεία από τα παλιά.
Ρακιντζή θα λέτε και θα κλαίτε!
Για όποιον ενδιαφέρεται:
1η ακροαση: μουδιασμα και αμφιβολια
2η με 25η ακροαση: κομματαρα!!!
ειχα εναν μεγαλο φοβο οτι θα στελνανε κατι γιουροβιζιονικο παρωχημενης ποπ τυπου κοντοπουλου αλλα ευτυχως το κομματι φωναζει Μαρινα! Οχι αυτη της Γεννας αλλα τη φυσικη εξελιξη, δυο levels μετα το tucutum και αναλογο της περιστασης.
10/10
παρα πολλα διαφορετικα hooks, αλλα ειδικα από το “μόνη κι αν μένω…” και μετα ειναι τελειο
μου αρεσε και το βιντεο
τοπ 4 ελληνικες συμμετοχες και μπροστα απ’ την εποχη του
fixed.
εγω ειμαι στην 1η ακροαση οποτε θα πω ειναι οκ.
Δεκτό αυτό. Απλά, εγώ δεν μπορέσα να χωνέψω ούτε αυτό.
Γενικά, είμαι “Χατζημεταλλάς” με την Μαρίνα, διότι…
…πιστεύω ότι ακόμη και σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο είναι από τις λίγες που θα μπορούσε να κάνει υπέρβαση και να θέσει τους δικούς της κανόνες, χωρίς να είναι παράταιρη. Η κοπέλα έχει αποδείξει ότι είναι ιδιοφυΐα.
Όπως και να 'χει, αποθεωτικά τα σχόλια βλέπω στο βίντεο, άρα, όλα καλά.
Αυτές είναι οι αλήθειες που πρέπει να λέγονται/γράφονται συχνότερα.
μου αρεσει πολυ η ροζαλια αλλα ουτε το εθνικ εχει εφευρει ουτε το ρεγκετον.
@The_Black_League φανταζομαι ηθελες κατι σαν αυτο που στειλαμε με Γιαννα Τερζη; δεκτο αλλα για μενα δεν θα ειχει και πολλες προοπτικες.
το τουκουτουμ btw το θεωρω κι εγω το χειροτερο τραγουδι της, κυριως για το ραπ σημειο, αλλα σιγουρα ειναι κολλητικο κι εκεινο.
Το ζαρι οπως ειπα και πριν ομως εχει παρα πολλα hooks, δεν συγκρινονται καν για μενα στο ποσο μου αρεσουν
Θα ήθελα μία Μαρίνα από τα παλιά. Δεν τα βάζω στο ζύγι, αλλά προφανώς προτιμώ εκείνο το κομμάτι από το ζάρι που ρίχνουμε τώρα (πωωωωωωωω… τι έκανα ο άτιμος, εδώ).
Εκεί είναι το σημείο που δεν με πολυ-νοιάζει, προσωπικά. Είδες, ας πούμε, ότι το έπος του Μιχαλάρα πάτωσε, αλλά στις καρδιές μας έχει γράψει για μια αιωνιότητα.