Eurovision

Το επίσημο να υποθέσω βίντεο του τραγουδιού που δεν έχει καμιά σχέση με τους στίχους κλπ. Το Υπουργείο Τουρισμού το χρηματοδότησε; Χάλια. Για το κομμάτι αφού οι φανς εγκρίνουν καλή του επιτυχία. Σε σχέση με κάτι τραγικά που στέλναμε τελευταία η μέρα με την νύχτα.

τι εμετός είναι αυτό;

1 Like

Για νικητή μην ψάχνετε… ο διαγωνισμός του χρονου παει στις τουλιπες…

Κατα τα αλλα εξαιρετικό και το τραγουδι (αυτοι ειμαστε) και το κλιπ της μαρινας, αρκει να το ακουσεις και μια δευτερη φορα… μετα δεν υπαρχει γυρισμος

Είχα δει ένα πετάλι κιθάρας που κάνει τέτοιους ήχους σαν την επεξεργασμένη φωνή της Μαρίνας

Κατά τ’ άλλα ο,τι αρέσει στον καθένα

4 Likes

Για τη γενικη αισθητική και στήσιμο που εχει τον τελευταίο χρονο λεω.

Εντάξει για eurovision καλο ειναι. Πρόβλεψη μου ειναι top5

Πωπω τρισαθλιο!Απορω γιατι χρειάστηκαν 8-9 άτομα για να “συνθεσουν” αυτο το πραγμα…

2 Likes

Τρισαθλιο γιατι δεν μας αρέσει γενικα η Μαρινα? Γιατι ειναι φουλ στο ύφος που τραγουδάει τελευταία.

Η κοπελα εχει ξεκαθαρα φωνητικες δυνατότητες και φαινεται σε παλιοτερα κομματια της,ασχετα που δεν με αγγιξαν.
Αυτα τα νεα που εχει βγαλει και εχω κανει το λαθος να τα ακουσω απο περιέργεια,ειναι ανυποφορα.

Edit: τωρα προσεξα οτι ποσταρες το τουκουτετοιο.
Για καλο το ποσταρες; :laughing: το θεωρω ακομα πιο αθλιο.
Δεν ξερω πως μπορει να αρεσει σε καποιον,αλλα οκ θα πω το κλισε οτι ειναι ολα γουστα.

2 Likes

Πολυ ωραιο (πραγματι χρειαστηκαν 2-3 ακροασεις για να το εκτιμησω κι εγω στο 100%) και το κομματι και το αχταρμας- στα ακρα της ρεαλιστικης αποτυπωσης- αρκετα καλλιτεχνικο μεσα στο κιτς χαος του- βιντεο.

3 Likes

Δεν ξέρω αν το έκανε ειρωνικά ή όχι, αλλά και το τραγούδι και το βιδεοκλιπ είναι η Ελλάδα σε τεράστιο βαθμό.

Το τραγούδι μια χαρά για αυτό που είναι, θα γίνει πανικός το καλοκαίρι στα κλαπς, αν στους ξένους αρέσει η καραμούζα θα βγει ψηλά αφού το beat στο κουπλέ είναι μπόμπα γενικά.

5 Likes

Τι εννοείς;

Εγώ, πάντως, αυτό διευκρίνησα παραπάνω. Ότι δεν μ’ αρέσει η στροφή που έχει πάρει (και το Τουκουτούτουτουτουμ απαράδεκτο το θεωρώ, βάσε ιτων ικανοτήτων της).

Προσπάθησα και σήμερα, πάντως. Εξακολουθεί να είναι απαράδεκτο το κομμάτι. Καλά για το βίντεο ας μην εκφραστώ περαιτέρω.

4 Likes

Κάτι τέτοια βίντεο γύριζε και ο Τους με κάτι πιτσιρίκια Ρομά

Η άλλη που έλεγε το Χ ποσοστό της μουσικής να είναι ελληνική, κάτι τέτοια κομμάτια θα εννοούσε φαντάζομαι . Της έδωσαν και το Ηρώδειο να κάνει ένα πλάνο

Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω , τζάμπα hate στην κοπέλα που έχει και ωραία φωνή γενικά , αλλά από μόνη της η φωνή μάλλον δεν της εξασφάλισε το νοίκι, οπότε ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει

1 Like

Και εγω το ιδιο επαθα - στην αρχη μου χτυπησε ασχημα και μετα μου αρεσε πολυ.
Επιτελους κατι φρεσκο και διαφορετικο απο χαζομπαλαντες - οπως και να παει.

4 Likes

πως βρήκατε τη δύναμη να το ξανακούσετε και μάλιστα να σας αρέσει κιόλας μετά;
εγώ δεν άντεξα να τελειώσει ούτε την πρώτη φορά το τραγούδι

5 Likes

ΜΑΡΙΝΑ ΦΩΝΑΡΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ -ΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΡΑ!

Body seems unclear, is it a complete sentence?
Ναι, τραβάς κάνα ζόρι?

9 Likes

AYTO!

1 Like

Πωπω μεγαλη μπουρδα το τραγουδι. Ενοχλητικο οσο δεν παει. Για τον πουτσο.

Αν η συζήτηση ειναι αν κανει για γιουροβιζιον κ αν θα χορευτει το καλοκαίρι στα μπιτςμπαρς τοτε ειναι φοβερό κομμάτι κ συγχαρητήρια σε ολους.

3 Likes

Παιδιά δεν ειναι το νεο Σινγλε των Tool για την Γιουροβίζιον είναι το κομμάτι.
Μια χαρά διασκεδαστικό είναι . Επίσης έχει καλό ρυθμό οπότε θα έχει και καλή χορογραφία.
Εγκρίνω.

2 Likes