Eurovision

Έχω κράξει ανελέητα σε αυτό το θέμα. Με αυτά που προσπάθησα να ακούσω και φέτος, πάλι δεν θα με αφήσουν να αγιάσω.

Αν είναι να πάμε με του Ακύλα πάντως, προτείνω να το μετονομάσει σε Ferto Yliko ελέω επικαιρότητας.

5 Likes

Μαλακες εχουμε ανεβει 4οι στα στοιχηματα και πλησιαζουμε την 3η Σουηδια. Δε Ακυλας εφφεκτ <3 Το οποιο κομματι πειτε οτι θελετε αλλα ειναι απιστευτα κολλητικο και το αγαπαω εντελως μη ειρωνικα.

Τρομερο το κομματι της Μυρκουρ, κριμα που δεν θα παει (α ρε Σισσαλ επρεπε να ξαναστειλεις φετος?) αλλα δεν πειραζει.

2 Likes
1 Like

Δεν θα πάει, αλλα γαμω θα ήταν…

4 Likes

Κι έλεγα, δεν το ξεθάψαμε αυτό το τόπικ…

Πολλές ωραίες συμμετοχές, με κάποιες συμμετοχές-αγγούρια οι εθνικοί ημιτελικοί.

Θεωρώ ότι η Marseaux, για παράδειγμα, επέλεξε ένα αδιάφορο κομμάτι, που συν τοις άλλοις το κατέστρεψε η ηχοληψία της ΕΡΤ στη ζωντανή παρουσίαση. Είναι όμως ένα κομμάτι που δεν την αφήνει να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ ο Good Job Nicky επέλεξε ένα τέτοιο κομμάτι, που αν πάει στο διαγωνισμό και τραγουδήσει όπως χτες, μπορεί να διεκδικήσει πολύ υψηλή θέση.
Και οι Κόζα Μόστρα ήταν αρκετά καλοί, νομίζω ότι είναι ό,τι πιο αξιόλογο σε ροκ θα μπορούσε να στείλει η ψωροκώσταινα.
Όσο για τον Akyla, μου τον έμαθαν οι μαθητές μου, κι όπως τους είπα, εάν πάει, έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει καλά, γιατί η Eurovision είναι πλέον ένας weird διαγωνισμός που κερδίζει το αστείο και το πρωτότυπο.

4 Likes

Η μαρσω ξεκάθαρα πολύ καλύτερη από το τραγούδι της, καποια στιγμή στο μέλλον θα πάει την εκτιμω πολύ καλλιτεχνικά.

Το κομμάτι του Ακύλα εμένα μου αρέσει κανονικά πάντως, δεν είναι ανούσια τρολια σαν τον μακιατο πέρυσι και το παιδί έχει μια χαρά φωνή, μακάρι να πάει και θα πάει και καλά.

1 Like

Αυτό :point_down:

1 Like

Δεν πέρασε δυστυχώς. Οι Δανοί έκαναν μεγάλη πατάτα.

Πρώτη φορά το άκουσα απόψε, πράγματι πολύ καλό! (γι’ αυτό δεν θα τραβήξει)

2 Likes