Eurovision

Διαβάζω ότι αυτό το απάλευτο τραγούδι της Xanova Xan ήταν συμπαθητικό και αναρωτιέμαι σε τι κόσμο βρίσκομαι :stuck_out_tongue: Ενοχλητικό μέχρι αηδίας, σε όλα του

Xannova :stuck_out_tongue:

Δεν τη σώζει μουσικά το δεύτερο ν, ούτε την καταδικάζει η αφαίρεσή του! :no_mouth:

Κακό κακό

“Say pame

Musaka, greek souvlaki, malaka, summer, kalimera

Βρε άντε

2 Likes

Μην συγχύζεσαι για την Eurovision. Η πιο καθαρόαιμη (κ πετυχημένη) κωμωδία που παίζεται αυτή τη στιγμή στην Ελληνική tv…

Ομολογώ πως δεν έχω καταλήξει όσων αφορά ποιο θα πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο επιλογής τραγουδιού για τη Eurovision. Πρέπει να είναι το πιο ωραίο τραγούδι;; Πρέπει να προωθεί τον Ελληνικό πολιτισμό;; (…δηλαδή π.χ. μερικά ακραία παραδείγματα: Αν ήταν Καλλιτέχνης από την Inner Ear ώστε οι ξένοι να μάθουν για αυτή ή π.χ. ο Σινόπουλος που είναι στην ECM που έχει και κάτι από Κρήτη κλπ θα έπρεπε να χαρούμε και ας πάει άπατο;; ) …ή πρέπει απλά να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει;; Αυτά δεν συμπίπτουν απαραίτητα.

Όπως και να’χει…

Για Eurovision στην οποία συνήθως πάνε μπιπ είναι ωραίο τραγούδι. Όμως βάζοντας μια προσωπική νότα νιώθω το collateral damage να έρχεται …και <<αστερομάτα>> και <<αστέρι μου>> έλεγα μια πρώην μου η οποία επικοινωνεί κατά καιρούς.

Αστεροματα κ Odyssey ήταν στις προτιμήσεις μου. Δυστυχώς η απόδοση σκηνικά, ήταν μεγάλο χαντακωμα για Κλαυδία… Ελπίζω να σωθεί στην τελική παρουσίαση. Έχει φοβερή φωνή η κοπέλα κ χτίζεται πολύ όμορφα το κομμάτι.

1 Like