Θεωρεις σοβαρο κομματι το hard rock hallelujah; Toυς Lordi αντιπροσωπευτες της μεταλ/ροκ σκηνης;
1000 φορες να μην ακουγεται ροκ σε διαγωνισμους σαν κι αυτους παρα να πηγαινουν τετοια… τερατα!
Έτσι!
Μη μου το θυμιζεις.11 αποδοση κι ο μαλακας βαριομουν να παω στο πρακτορειο…
Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες ότι είπα ότι οι Lordi είναι αντιπροσωπευτές της Metal σκηνής! Το ότι είναι Metal και δεν σου αρέσουν είναι άλλο πράγμα! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει απάντηση για ένα ερώτημα που έκανα πιο πριν … τους έχετε ακούσει και δεν σας αρέσουν ή απλά ακούσατε το κομμάτι της Eurovision και τους θάβετε? Και το ότι έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Udo ή ο Dee Snider κάτι λέει! Και ναι εμένα το Hard Rock Hallelujah μου αρέσει και μου θυμίζει πιο χαβαλετζίδικους στίχους που άκουγα πιτσιρικάς την δεκαετία του 80 όταν η μουσική μας είχε και λίγο χιούμορ!
Εκείνο το διάστημα είχα ένα ατύχημα με την μηχανή μου και έτυχε να βρίσκομαι με πατερίτσες στο σπίτι για 2 εβδομάδες (μάλιστα στους Wig Wam που παίζαν Live εκείνες τις μέρες με είχε πάει ένα φιλαράκι γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ!!!). Είχε χαλάσει και ο υπολογιστής οπώτε αναγκαστικά έλιωσα στα πρωινάδικα! Το πιστεύεις ότι πιο πολύ μιλάγανε για τους Lordi παρά για τους άλλους? Το 11 απόδοση ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία!!! Έπρεπε να το χτυπήσεις … θα κονόμαγες καλά φράγγα!
Δεν ειδα κατι τετοιο, το ρωτησα. Και παει παρα περα. Εκει που ρωτας κι εσυ αν εχουμε ακουσει κι αλλα και μας αρεσουν (εχω ακουσει γιατι τους εψαξε η ξαδερφη μου μετα την eurovision και δεν μου αρεσαν). Γενικοτερα η ιδεα της eurovision ομως δε νομιζω οτι κολακευει κανενα συγκροτημα γι’ αυτο και ξανα η αντιπροσωπεια που ειπα πριν.
Δεν θα αναφερθώ στο αν είναι καλοί ή όχι,αλλά οι Lordi μια χαρά βολευτήκανε.Τους μάθανε όλοι,πάνε και παίζουν τώρα σε φεστιβάλ,ευρωπαικές περιοδίες κλπ κλπ.Κι εδώ άμα ερχόντουσαν πάω στοίχημα ότι θα μαζεύανε κόσμο.
Οκ … πάω πάσο τότε! Και εγώ δεν λέω ότι η Eurovision είναι τίποτα σοβαρό … για τα πανηγύρια είναι! Απλά αν πάει κάποια μπάντα που γουστάρω δεν θα σταματήσω να τους ακούω επειδή πήγαν εκεί! Και ούτε τους θεωρώ ξεπουλημένους! Ο καθένας όπως μπορεί! Μην ξεχνάμε συνεργασίες συγκροτημάτων με τύπους από άλλα είδη μουσικής που σιχαινόμαστε! Θα τους ρίξουμε στην πυρά? Όχι βέβαια! Στην τελική η μουσική μετράει! Αφού μπορέσαν και έγιναν γνωστοί από τα πανηγύρια … μπράβο τους! ¶ξιοι! Και τον χαβαλέ τους κάνανε (θυμίσου την Παπαρίζου που πήγε να δώσει το βραβείο και ήταν ψιλοχεσμένη!!! εγώ είχα λιώσει στο γέλιο!) και τους έμαθαν ορισμένοι που δεν τους ήξεραν.
H Φινλανδία επιμένει Μεταλλικά, απ’ότι είδα.
ναι,προβλέπω πως θα πιάσει πάτο…
Απ’την ανάποδη, όπως οι Lordi;
σιγά μην ψηφίσουν αυτές τις απομιμήσεις manowar
Τις απομιμήσεις των KISS τις ψήφισαν:)
φοβερη μπαντα οι wig wam…με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ…
ακουστε κ το gonna get you someday…
2η φορά να γίνει ανατροπή λίγο δύσκολο…
Λέω να συνενοηθούμε οι απανταχού ροκάδες να ψηφίσουμε ό,τι πιο χέβυ υπάρχει και να μετατρέψουμε τη Eurovision σε ροκ διαγωνισμό! (βλακώδης ενθουσιασμός)
Αμα το κομματι λεει, εννοειται οτι θα ψηφισουμε!
Το διαβολικό σχέδιο είναι ως εξής, ό,τι και να γίνει εμείς τους πιο ροκ ή πιο χέβυ να ψηφίζουμε, ακόμα κι όταν το κομμάτι δεν αξίζει (όπως εν προκειμένω…) απλά και μόνο για να φτιάξουμε μια τεχνητή ζήτηση και να αναγκαστούν οι χώρες να στέλνουν μεταλλοροκάδες για να έχουν μια ελπίδα να κερδίσουν. Έτσι σιγά-σιγά ο διαγωνισμός θα γίνει από μόνος του ροκ (άντε να κερδίσει και καμιά φορά η Αγγλία χεχ!).
Συμφωνώ και καρα-επαυξάνω! Όσο δεν παίρνει όμως. Γιατί αν κερδίσει πάλι η Μαρία η Άσχημη με τα “κοριτσάκια” που έκαναν “χεράκια” για να δείξουν πόσο ξέρουν να “αγαπιούνται” οι γυναίκες θα ξεράσω! Επίσης, αν ρίξετε ένα βλέφαρο στις συμμετοχές υπάρχουν ΤΟΣΑ μπάζα σαν το περσινό “αλουμινόχαρτο” που σου’ρχεται αηδία, ενώ αν καταφέρουμε να τον μετατρέψουμε σε ροκ-μεταλλάδικο έστω και κατά το ήμισυ ποιος τη χάρη μας. Εξάλλου, εδώ μου’χει κάτσει που νομίζουν ότι μόνο τα πιτσιρίκια ψήφισαν Lordi, για την πλάκα τους.
Αν ευελπιστειτε να γινει η γιουροβιζιον ροκ διαγωνισμος δεν ειστε τιποτα παραπανω απο ποταποι φανς των χιμ!