ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ 15.000 ? ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2001 ΣΤΗΝ CRUSH TOUR ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΙ ΒΟΝ JOVI EIXAN 60.000 ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΕΛΒΕΤΙΑ … ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ MIA MERA PRIN EΡΘΟΥΝ ΟΙ GUNS EIXAN 80.000 ΚΟΣΜΟ … ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ?
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ 15.000 ΚΟΣΜΟ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟCKWAVE ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 15.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ … ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ … ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ … ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΟΔΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΩ ΓΕΜΙΖΟΥΝ CLUB 500 ΑΤΟΜΩΝ … ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ .
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ .
Εσύ πριν δεν έλεγες να μην είμαστε ηττοπαθείς…;
Anyway, αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι πως αξίζουμε να δούμε ένα αξιοπρεπές festival, και αυτό θα πάρουμε… Μέχρι εκεί… Όταν αξίζουμε κάτι παραπάνω, θα πάρουμε κάτι παραπάνω (το 2002 δεν αξίζαμε ένα ΤΟΣΟ μεγάλο festival…)
Ξεφύγατε από το θέμα ή ειναι η ιδέα μου?? :roll:
Ιδέα σου…
Αλλά όταν εγώ σας λέω ότι η τρύπα του όζοντος όσο πάει και μεγαλώνει, εσείς δε με ακούτε… :roll:
οκ … εχεται δίκιο ξεφυγα … αλλα ειναι το γαμωτο … αξιζουμε τα καλυτερα … γιατι πολλοι απλα ειμαστε ελληνες κλπ κλπ κλπ.
τα πηρα με αυτο που ειπε τυπος στον telisvas για το sweden rock festival ενω το θεμα μας ειναι οι evanescense . θα παω στο live ναι δεν θα το χασω … για διαφορους προσωπικους λογους.
Μακαρι να παιξουν καλα … αλλα τους έχω δει σε dvd απο το περσινο rock 'em ring και δεν λενε … live χανουν, παρα πολυ.
και όσο για το ότι θα πλακώσουν οι λελέδες και οι άσχετοι … φίλε μου εσυ που το είπες δεν ησουν στο live του alice cooper στην trash περιοδεια του '90 εκει να δεις ασχετο κοσμο … αλλα ξέρεις κατι μακάρι να γινει sold out … μονο έτσι θα παρουμε μπροστα … και για το μελλον . οσο για τα νουμερα που ειπα για συναυλιες εξωτερικου … το έκανα για να παρουμε μπροστα ολοι και οχι 15.000 χιλιαδες αλλα 45.000 να παμε … οσο για το rockwave που δεν εγινε … ο λογος ειναι η πολιτεια , και μονο οχι εμεις … ο κοσμος , οι fans . αλλα οι δημοτικες και οι αστυνομικες αρχες που φοβηθηκαν απο την προσελευση του κοσμου , ναι ειναι οι ιδιοι που θα ειναι οι υπευθυνοι των ολυμπιακων αγωνων. και πιστεψτε με αξιζουμε πολλα περισσοτερα απο οτι μας φερνουν.
Συμφωνώ απόλυτα!!!Έχετε δίκαιο!!!Η τρύπα του όζοντος συνεχίζει να μεγαλώνει και δεν κάνουμε τπτ…
Όσο για τις συναυλίες(οκ ξεφεύγω λίγο αλλά είμαι εκ γεννητής ξεκάρφωτος)εντάξει αξίζουμε μία μεγάλη συναυλία με πολύ κόσμο αλλά το θέμα είναι γιατί δε κλείνουνε μεγάλα γήπεδα για συναυλίες και γιατί δεν έρχονται…Μήπως είμαστε λίγοι???(1000000)σε σχέση με Βραζιλία???Ναι,ξέρω η Ελβετία έχει λιγότερο κόσμο αλλά πιο ματσωμένο,όσο για το israel δε μιλάω,δεν είναι σωστό το παράδειγμα σου με αυτή τη χώρα(ο Θεός να την κάνει χώρα)…
Νομίζω ότι πολλοί φοβούνται να κλείσουν το ΟΑΚΑ για μια συναυλία…πχ Ακόμα και οι Nightwish θα φοβόντουσαν να κάνουν εκεί συναυλία γιατί μάλλον δε θα το γέμιζαν και θα ήταν κακό για την εικόνα του συγκροτήματος…Ας μη ξεχνάμε ότι στην ελλάδα ένας Ρουβάς ή μία Βανδή γεμίζουν χαλαρά 100000 θέσεις ενώ όλη η ροκ σκηνή μαζί θα δυσκολευόταν(που λέει ο λόγος)…
Ένα παράπονο:άκουσα πρόσφατα(για πολοστή φορά)“οι Deep Purple είναι μακρυμάλληδες που απλά ουρλιάζουν”…Η κοπέλα που το είπε αυτό άκουσε 10 λεπτά αργότερα το cild in time και λέει “καταπληκτικοί!ποιοι είναι???οι Roxette???”…Αν είναι δυνατόν μαμώ την τρέλα μου μέσα!!!
Την χαστούκισες;
Αυτή δε θέλει χαστούκια καλέ…Επιτόπια ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ!!! :twisted:
Όχι… Να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της αναγκασμένη να αναζητήσει το λάθος που έκανε και να αφοσιωθεί στο να το διορθώσει…
Επιμένω!! Ο κόσμος δεν αντέχει μια τόσο εκνευριστικά χαζή παρουσία στα μπράτσα του! Θα λυγίσει με τόση μαμακία!
Αφού ρε κοπέλα μου δε σε θέλει το άθλημα, τι τ’ανοίγεις το ρημάδι σου και δε σκέφτεσαι και το ΤΟΥΒΛΟ που θα φάμε εμείς οι υπόλοιποι κατάμουτρα! Κράτα το κλειστό καλύτερα! :x
Όχι δεν την χαστούκισα…Έβαλα το Nu metal cd που είχα και την αναγκάσα να ακούει disturbed τέρμα…χεχεχεχεχεε…Δε ξαναμπαίνει λέει στο αμάξι μου…Τεσπά…Έχω μία απορία,η έξυπνη κοπέλα μου είπε ότι σε μία συναυλία της Βανδή στην Θράκη(δε θυμάμαι που ακριβώς μου είπε αλλά νομίζω ήταν στην Θράκη…)η Βανδή τραγούδησε ένα κομμάτι των Deep Purple(βασικά η κοπέλα δε μου είπε ότι ήταν των Deep Purple αλλά μου είπε τίτλο τραγουδιού που τώρα δε τον θυμάμαι)…Από κάτω το κοινό της Βανδής(βλέπε χαζογκόμενα)νόμισε ότι είναι στο νέο της δίσκο ενώ όσοι ήξεραν την χιουχάριζαν…Ξέρετε αν όντως η Βανδή τραγούδησε ροκ σε καμία συναυλία της???Αυτό θα είναι η υπέρτατη ύβρις για τη ροκ σκηνή…
Wow dude… Τι έγινε? Ποιός ήρθε?
Ξέρει η βανδή τους Deep Purple? Woooow dude…
Προοδεύει η ελληνική λαϊκοσκυλοσκηνή!
Πάντως πιστεύω οτι έπρεπε να την χαστουκίσεις γερά και μετα να τις βάλεις Obituary!
15000 κοσμος σε φεστιβάλ είναι ξεφτίλα! Μήπως θυμάται κανείς πόσοι ήταν μόνο στους Maiden το '99 και το '00? Ε όχι και σε ένα ολόκληρο φεστιβάλ τόσοι! Γιατί δηλαδή να μη μαζευτούμε 30000? (dream on…)
ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ …
Πάντως είδα πριν λίγο ένα DVD των Evanescence από το περσινό Rock Am Ring στη Γερμανία και παίρνω εν μέρει πίσω τα λόγια μου. Τα τραγούδια τους εξακολουθούν να μη μου λένε τίποτα, δε μ’ αρέσουν. Αλλά σχετικά με τη φωνή της τραγουδίστριας έχω αλλάξει άποψη. Δεν είναι τόσο χάλια όσο λέγανε (και έλεγα). Ίσως να έφταιγε και το video που πιθανόν έχουν δει οι περισσότεροι, αλλά στο συγκεκριμένο που είδα η απόδοση είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Τώρα για το υπόλοιπο συγκρότημα… Πάρα πολλά ηχογραφημένα μέρη, σε βαθμό αηδίας. Αλλά η ένσταση πήγαινε για τη frontwoman.
hehe mallon OXI! scorpions sti kypro ipologizan giro stous 20 000, ke milame gia kypro!!!
telika kapou stous 10 000 itane ke ipame pos itan “ok” gia tin proti tetiou idous sinavlia… ke ta isitiria kata ti gnomi mou itan ke ligo akriva [40, 35 ke 25 lires]
Elate re pedia imarton.Afti i Vrekekekeks ine ntropi gia ti musiki
Tus ida na pezun live se kati ksena vravia ke itan esxos
i foni tis tipisas den exi kamia sxesi me to studio.Esxri
katastasi.Pigane ke skasane 40 ke 45 euro ta asxeta gia
na tus dun.Eno to rockwave exi 60 to diimero me sigrotimatares.
A re ti kani i tileorasi ke to kolo-mad
Evevesence kai malakies!!!koroida!
eisai ka8usterhmenos
Εισαι μεγαλο νουμερο.
Μεγαλωσε λιγο και μετα ελα πας μας για live.
Οσο για Εvanescence, πηγε ενας γνωστος μου ο οποιος κατα τυχη βρεθηκε με τσαμπα εισητιριο χωρις να τους γουσταρει και μου ειπε οτι δεν ειχαν καμια σχεση με το στουντιο.Πολυ δυναμη κιθαρες τυμπανα και μπασο, πληκτρα οχι τοσο εμφανει και η γκομενα λεει εδωσε ρεστα.ολη την ωρα στο κοπανημα ηταν.
Καλο θα ηταν λοιπον να βλεπουμε και τα καλα των group που δεν γουσταρουμε.
Αλλο παραδειγμα Placebo.Δεν μ’αρεσουν αλλα οι τυποι στο live γαμανε το ιδιο και Him