5/20/2004 Arena - Sheffield Sheffield UK Seether
5/22/2004 NEC Birmingham UK Seether
5/24/2004 Wembley London UK Seether
5/25/2004 Zenith Paris FR Seether
5/27/2004 Hall Tony Garnier Lyon FR Seether
5/30/2004 Rock in Rio Lisbon PO Seether
6/1/2004 Le Zenith - Toulouse Toulouse FR Seether
6/2/2004 Le Zenith - Montpellier Montpellier FR Seether
6/4/2004 Rock Am Ring Nurburgring GE Seether
6/5/2004 Rock Im Park Nuremberg GE Seether
6/6/2004 Stadthalle Vienna AU Seether
6/8/2004 Tennis Centre Rome Ital Seether
[size=6]6/11/2004 Lycabettus Athens GR Seether [/size]
Yes MAXH! Είναι αλήθεια!!
MAXH thanks for the info!!
Άρα αφού έρχονται 11 Ιούνη, δε θα τους δούμε στο rockwave.
Άρα δε θα τους δούμε καθόλου… Ας έρχονταν ροκγουέιβ… Αυτοί χάνουν
Etsi Akrivws einai …
Ωραία, ωραία, για να δούμε και πόσο θα πάει το εισιτήριο τώρα…
Πάντως το support οι Seether δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, σαν μίξη grunge με nu-metal… (τι μου θυμίζει άραγε?..)
Πάντως τη βλέπω τη δουλειά πάνω από 40 ευρώπουλα… lets see…
Daydreamer σιγουρα πανω απο 40…εδω οι Placebo που και δεν ειναι απο Αμερικη και ερχονται καθε τρεις και λιγο ειχαν ενα εισιτηριο γαμησε τα!!!
Το μεγαλο [size=6]“γαμωτο”[/size] ειναι οτι ο Λυκαβηττο θα γεμισει με κοτουλες και λελεδες!!!Οι Evanescence ειναι τοσο εμπορικοι που μαζευουν τρεντιδες και σκυλαδες…
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! ΖΗΤΩ!!! Άντε να δούμε τώρα πως θα πάω από τα Χανιά στην Αθήνα να τους δω, anyway, θα πάω :twisted:
Ποτε ειπατε; Στις 11 Ιουνιου; Μαγκες εγω δυστυχως θα τους χασω, γιατι θα ειμαι στο Solvenborg και θα βλεπω JUDAS PRIEST, SCORPIONS, EUROPE, OPETH, MASTER MAGNET, NIGHTWISH κι αλλα τετοια…ΧΕΧΕΧΕ
__Εσένα ποιός σου μίλησε; ε;
…και -αν θες να ξέρεις- σιγά τα συγκροτήματα που θα δεις…
:x
__Πάντως για 'μένα ισχύει αυτό που είπαν και τα άλλα παιδιά. “δε θα έρθουν στο rockwave; κρίμα γιατί ΔΕ θα τους δω…”
Έτσι , τσαμπουκάς 8)
Παντως πλακα πλακα θα ηθελα να τους δω… Και σε μια τελικη αν θεωρησουμε τους EVANESCENCE και τους HIM ως τα δυο πιο hot mainstream σχηματα, τελικα δεν θα πρεπει να εχουμε παραπονο. Δεν εχουν κλασει την Ελλαδιτσα… Τους BON JOVI απο το 86 τους περιμενουμε και δεν τα βαζω με το γκρουπ…
Πέστα ρε Telisvas άντε να τους δούμε κάποτε στην Ελλάδα , για να μπορέσω μετά να κλείσω τα μάτια μου …
Α ξεχασα εδω ειμαστε και καλα cult και underground σκηνη και δεν μας αρεσουν τα mainstream. Ζητω λοιπον οι undreground IRON MAIDEN…
Αυτό το κακό υπάρχει στην Ελλάδα , έχουμε γίνει κοπάδι , ότι παρουσιάζεται σαν Underground , πουλάει … γιατί οι πιο πολλοί δεν μπορούν να έχουν προσωπική γνώμη… δεν ξέρουν και μιλάνε … έχουν γνώμη για τα πάντα … γιατί αν ξέρανε και αν είχαν ακούσει αυτούς που παίζουν στο SWEDEN ROCK FESTIVAL θα τους κόβονταν τα γόνατα … μπάντες με ιστορία 10 και 20 χρόνων και όχι χθεσινοί που πεταχτήκαν από τις πολυεθνικές…
__Συμφωνώ. Νομίζω πως στο περσινό SRF έπαιξαν και οι Rush! Για να τους δούμε αυτούς στην Ελλάδα… Εγώ κιόλας απορώ πως και ήρθαν οι Metallica, Rolling Stones, Guns n’ roses & U2…
Οι Rush στην Ελλαδα… σαν ανεκδοτο μου φαινεται!
Μακαρι να ειχαμε την ευτυχια να δουμε περισσοτερα γκρουπ που ειναι η ιστορια του rock.
Αφού τα καταφέρνουμε να δούμε W.A.S.P. πάλι καλά… Και πολύ μας είναι…
Δεν πρέπει να είμαστε ηττοπαθείς. Δηλαδή τι καλύτερο έχουν οι βραζιλιάνοι από εμας ? Αν αρχίσουμε να απαιτούμε … τότε θα πάνε τα πράγματα καλύτερα για όλους.
Πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή γενικώς. Υπάρχουν μπάντες που πουλάνε εδώ πάρα πολύ και εννοώ μεγάλες μπάντες . Αλλά εμείς τα θέλουμε όλα δικά μας και να έρθουν αλλά και να μην πληρώσουμε. θυμηθείτε πριπτώσεις GUNS ‘N’ ROSES ο μισός κόσμος περίπου ήταν τσαμπατζίδες , Metallica to '93 το ξύλο που έπεσε με τα ΜΑΤ απέξω γιατί κάποιοι έξυπνοι απο ραδιοφωνικό σταθμό προπαγάνδιζαν να μπούνε όλοι τσάμπα … (δυστυχώς Δεν θυμάμαι το όνομα του σταθμού το είχα ακούσει ο ίδιος όμως αυτό) , τις συναυλίες των Uriah Heep έξω από το γήπεδο του ΠΑΟ … και και και . Κοιτάχτε τις τιμές των εισιτηρίων έξω και μετά κοιτάχτε τις τιμές των εισιτηρίων εδώ .
Μην εθελοτυφλούμε , καλό είναι να έρχονται μπάντες που πουλάνε τώρα … αλλά αυτό είναι καθαρά σύμτωση λόγω των ολυμπιακών αγώνων, και τίποτα άλλο.
Γιατί δεν δικαιούμαστε να δούμε Rush , Acdc , Kiss , Βlack Sabbath , Bon Jovi , Van Halen , Europe . Μπάντες που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και έχουν να δώσουν κάτι το διαφορετικό , το πως γίνεται το show … γιατι πλάκα πλάκα οι συναυλίες ένα show είναι , να βρεθούμε σε ένα χώρο που να έχει από 20.000 και πάνω να καταλάβουμε επιτέλους και εμείς κάτι.
Νταξει στο Rockwave θαχουμε 15000… μια χαρά για Ελλάδα don’t you think?