ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ & ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…:har: =D> =D> =D> :har:
…και το μέλλον των Evanescence είναι αβέβαιο!
Καλα αυτη η Amy Lee τα εχει χασει τελειως? Τη μια διωχνει τον ben moody την αλλη τον gray,θα τους απολυσει ολους στο τελος και θα μεινει μονη! Ειπαμε εχεις καλη φωνη Amy αλλα το παρακανες…(οχι οτι με πολυενδιαφερει αλλα… Lol)#-o
… τι κριμα…
:lol: :lol: :lol:
Ειναι να γελας με αυτα που κανει αυτη η ψωναρα η Lee.
Μακαρι ολα να τους πανε κατ’ευχην
Πολυ μετρια φωνη
Και θα τεθει το εξης ερωτημα:
Τι θα απογινει η παγκοσμια μουσικη σκηνη χωρις τους Εβανεσενς???
Κλασσικος tolkki…
ψωνάρα και φωνάρα:wink:
Apla aparadekth…Perimenw etsi apo periergia na dw ti 8a dhlwsei…
http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=evanescence
με τέτοιο όνομα, δε μπορείς να περιμένεις και πολλά!!!
κυριοι ριχτε στοιχηματα για το αν θα διαλυσουνε η οχι…
εγω στοιχηματιζω πως ναι…
Εγω λεω να προτεινουμε για καμια ποιο σοβαρη μπαντα.Σιγουρα μπορουμε και χωρις αυτους
εγω πως oxi
αλλα τι ποσοστό δίνεις για στοιχηματισμό ;
Ειναι πολλα τα λεφτα αρη.
Σιγα μην το διαλυσουνε…δεν θα τους αφησουν.
χμ. αν ο drummer ξαναπιασει την κιθαρα και ξανακανει τους living sacrifice, τοτε γουσταρω! christiancore καταστασεις! αμ πως!
και βασικα αν δε κανει καλη μεταγραφη η amy δε τους κοβω καλα…φυγαν και οι δυο τελευταιοι που ειχαν λογο στη συνθεση. να δω τι θα κανει…
έχω την εντύπωση ότι αν δεν είχαν γνωρίσει επιτυχία,θα τους άκουγαν περισσότεροι,και σίγουρα δεν θα τους έκραζαν τόσοι…βλέπετε,θα ήταν “ψαγμένοι” ακροατές σ’αυτήν την περίπτωση…
βασικα εγω τους ακουγα εκτη δημοτικου (τοσο ημουν οταν αρχισαν να βγαινουν). πριν κανα μηνα προσπαθησα να τους ακουσω προσπαθωντας στην κυριολεξια να τους κανω να μου αρεσουν. κι ομως δεν μου λενε τιποτα…
Συμφωνώ!! Όχι μόνο για evanescence αλλά και για ένα σωρό άλλες περιπτώσεις! Δυστυχώς πολλοί ακροατές αυτής της μουσικής έχουν κόμπλεξ να ακούν κάτι που ακούει όλος ο κόσμος…
Και κάποιοι άλλοι έχουν ακριβώς το αντίθετο:p :D(Μην το πάρεις ως προσώπικη προσβολή γιατι δεν είναι:D)
Συμφωνώ απόλυτα, το έχω γράψει και σε άλλα threads άλλωστε. Απλά το πρώτο είναι πιο συχνό φαινόμενο… Το σωστό -και αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ- είναι πριν ακούσω κάτι να καθαρίζω εντελώς το μυαλό μου. Να ακούω μόνο τη μουσική και τίποτα άλλο δίχως θετικές ή αρνητικές προκαταλήψεις. Βέβαια είναι αδύνατο να το επιτύχει αυτό κανείς, αλλά τουλάχιστον το προσπαθώ και τα καταφέρνω πιστεύω καλύτερα από αρκετούς άλλους που δεν προσπαθούν καν:wink:
H apodosh gia akyrwsh tis synaulias exei pesei shmera alla to shmeio den tha kleithwthei, exei akoma kalh apodwsh!