Evanescence

Μη σπαμαρεις ρε ντραμερ της δεκαρας.

Ειλικρινα δεν μου αρεσει που το κανω αλλα πρεπει!!!

Μη σπαμάρεις σε παρακαλώ.

Εδιτ: Θέριε δεν είμαι καλός ντράμερ :cry:

Ειμαι ντραμμερ της εικοσαρας! Μην Μπερδευεσαι!

Ενταξει…δεν σπαμμαρω…οι Evanescence ειναι το καλυτερο γκρουπ του πλανητη! Ειναι το νοημα της ζωης και πραγματικα ειναι για ανωτερα ατομα! Οποιος δεν ακουει μπορει να πεθανει τωρα!!!

#-o #-o #-o

Διαφωνείς και με τον σορτσάκια? Τι αναποφάσιστο άτομο ω θεοί!

γιατι διαφωνεις;;; Μπορεις να πεθανεις σε παρακαλω η τουλαχιστον περνα εξω να ηρεμησεις!!!ΤΩΡΑ!!!

ειπαμε,οχι κι ετσι…[-X

Δεν εχει αλλιως!!! Νιωθω δεος καθε φορα που ακουω τις αιθεριες μελωδιες και την μαγευτικη μουσικη επενδυση να αγγιζει τα αυτια μου σαν αγγιγμα απο τον ιδιο τον θεο…Ανατσουτσουρωσα!!!8O

υποννοεις κατι???
:-k
τι εχουν οι μελωδιες των εβ???

EINAI ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

εδω μεσα χρειαζεστε εναν παπα να σας διαβασει.
δεν πατε καλα!!!:papas:

Ε;;; Εσυ δεν πας καλα…εδω περα οι περισσοτεροι (οι υπολοιποι τρωνε συνεχεια μπαν) προσκυναμε τους Εβανεσενς και καθε βραδυ κανουμε τον Σταυρο μας σε αυτους!!! Σε παρακαλω να φερεσααι πιο σεμνα και να σεβεσαι την ακαταπαυστη λατρεια μας στο προσωπο αυτων των ανθρωπων-θεων!!! ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

:lol: :lol: :lol:
:yesmaster:

:lol: :lol: :lol:

Ενταξει αλλα να μην επαναληφθει σε παρακαλω! Την επομενη φορα μπαν κι εσυ…!!!

Εισαι καλο γκομενακι εσυ? Να παρω το μερος σου και να πω κανενα αστειακι να γελασεις ή θα εισαι κανα μπαζο και δεν θα σε ξεφορτωνομαι μετα?

μιλα καλυτερα ρε συ στο κοριτσι

Τι την υπερασπιζεσαι, καλη ειναι?

Τι ρε συ και αρχιδιες μας λες μωρε μαλακα ναουμε,μιλα της καλυτερα ρε αλητη ειναι το σωστο βρε αστοιχειωτε… [-X
Μεχρι την Δευτερα που αρχιζουν τα σχολεια εχουμε καιρο να απολαυσουμε και αλλες παπαριες… :yahoo: