δεν ξερω…ρωτα την ιδια
sorry:(
το θεμα ειναι αν υπαρχουν ολα αυτα μεχρι την Δευτερα
παντως αυριο θα τα δω ολα πιο καλα , εβλεπα αποσπασματα μονο:p
δεν ξερω…ρωτα την ιδια
sorry:(
το θεμα ειναι αν υπαρχουν ολα αυτα μεχρι την Δευτερα
παντως αυριο θα τα δω ολα πιο καλα , εβλεπα αποσπασματα μονο:p
Τελικα θα πρεπε να μαι περυφανος που εχω ανοιξει τετοιο τοπικ!!
Πω ρε μάγκα μου και γαμώ γαμώ τα ποπ κορν.Ειδικά αυτά τα κίτρινα με το πολύ βουτυρο=P~
@evanescense αυτό το thread to είδες?http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7434
κάνε μου τη χάρη και γράψε και εκεί ε
Μλκ δεν έχει σβηστεί τπτ
Φοβουνται να ακουμπησουν το τοπικ των θεων!!:lol:
Το ξερω!:lol: :lol: :lol:
Ακόμα και οι μοντς γούσταραν το χθεσινό πάρτυ :lol:
τσου… Απεναντίας
Θα υπάρξουν ποινές όμως… Δε μπορεί κάθε φορά να λέτε “το φόρουμ εμείς πρέπει να το προσέχουμε” και στο τέλος να μη το προσέχετε και να το κάνετε σκατά…
Κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας… Και εις ανώτερα στους χρήστες μας!
θα μπορουσες απλα να κανεις ενα edit…
+6418187148148723474, με την ιδια λογικη ομως μην κατακρινεις αυτους που εκαναν την κοντρα αλλα και τα παρομοια της ‘‘αλλης πλευρας’’. Δινω παραδειγμα.
εμενα μου δωσε την εντυπωση οτι αμα βγω τωρα και μεσα σε αυτο το τοπικ(που υμνουν το γκρουπ )πω την αποψη μου για τους εβανεσενς που ειναι αρνητικη, θα ακουσω κανα μπινελικι στην καλυτερη.
Και επειδη συμφωνω με αυτα που εβαλα σε μπολντ, θα πω οτι δεν προκειται να αλλαξει η αποψη μου αν ακουσω και τα υπολοιπα κομματια του δισκου εκτος απο αυτα τα ‘‘5’’ που αναφερει η εβανεσενς.
Ναι, οι εβανεσενς ειναι χαλια, δεν μου αρεσουν καθολου. Ποτε δεν ενιωσα εστω και λιγη συμπαθεια στα τραγουδια που ακουγα ειτε εκουσια ειτε απο φιλες(γιατι σε γυναικεια-[καλυτερα κοριτσιστικη] πλειοψηφια απευθυνεται, δεν ξερω γιατι αλλα αυτη την εντυπωση μου χει δωσει)γιατι πολυ απλα δεν μου λενε τιποτα το ιδιαιτερο και δεν τα παει το αυτι μου. Και αυτο δεν θα αλλαξει ακομα κι αν ακουσω ο,τι unplugged εχει βγει.
Αρεσουν σε σενα? Γουστο σου καπελο σου, λιωνε τα σιδι τους και φιλα τις αφισες τους. Δεν το κατακρινω, καλα κανεις. Με την ιδια λογικη μην κατακρινεις εσυ εμενα που δεν τους παω.
Εντ.
Aυτο το συγκροτημα ειναι μια tribute μπαντα των original evanescence,φυγανε ολοι ,εμεινε η Αμυ και λεει πως ειναι οι evanescence αυτοι.Δεν βλεπω μελλον…καποια στιγμη θα διαλυσουν…:-k
κατα τη γνωμη μου το evanescence ειναι κατι σαν ψευδωνυμο της Amy Lee γιατι διωχνει οποιον θελει παιρνει οποιον θελει δεν υπαρχει ο θεσμος της μπαντας εμενα για solo career μου κανει περα απο αυτο μ αρεσαν καποια τραγουδια (Lithium,My Immortal,Hello,Haunted) αλλα απο κει και περα πιστευω οτι ειναι μετριοι(α) προς το κακοι(η) τραγουδια τυπου bring me to life καθολου δεν τα παω:(
νταξ να μην μας νοιαζουν οι ταμπελες αλλα μεχρι ενα σημειο !!!
ε οχι και dark,epic,goth oi evanescence νατξει να το φαμε τ αλτερνατιβ ροκ αλλα οχι και ετσι!υπαρχουν και πιο βαρια απ τους λορντι
συμφωνω καθετα κ οριζοντια μη σου πω!!! :lol: :lol:
τουλαχιστον οι χιμ δεν λενε μ…ακιες για αλλα συγκροτηματα(the gathering,lavuna coil,NIGHTWISH,within temptation)
ναι αυτη τη δηλωση την θυμαμαι κ εγω την ειχε ρωτησει ο δημοσιογραφος αν η μουσικη των εβ εχει καμια σχεση με μπαντες σαν τους the gathering κ τους lacuna coil
κ εκεινη πηρε ενα υφακι κ κανει μια “i don’t even heard about those bands they are unknown here” οκ κοπελια επειδη η αμερικη κοιμαται δε σημαινει οτι αυτες τις μπαντες δεν τις ξερει η μανα τους σαν τη δικη σου πριν το daredevil
εξαλλου οι Evanescence που διναν τα σιντακια τους δωρεαν για να γινουν γνωστοι οχι οι ναιτγουις οχι οι γοιδιν
και δεν εννοω οτι ειναι κακο να δινεις τα cd σου δωρεαν αλλα σκεψου ποσο για τα μπαζα θα τους θεωρουσαν για να ανγκαστουν να το κανουν αυτο για 6 ολοκληρα χρονια.
άστοχο σχόλιο. Μερικοί από τους δίσκους που έλιωσα πέρσι ήταν από συγκροτήματα που δεν είχαν δισκογραφική (Black Lab & Pax Cecilia).
Και σκέψου πόσο υπέρτατη μπάντα έγιναν στη συνέχεια για να πουλάνε περισσότερα απ’ όλους τους άλλους μαζί.
Evanescence \m//
Πφφφ με πρόλαβε ο αλλος
Δε ξερω αν το ειχα ξαναγραψει αλλα θεωρω οτι το Origin ηταν ενας πολυ ωραιος δισκος μουσικα…ωραιο ατμοσφαιρικο ροκ ξερω γω…Ακομα και οταν βγηκε το Fallen ειχα καταχαρει που ειχα ακουσει το bring me to life…μου ειχε φανει πολυ ιδιαιτερο…Ενταξει στη συνεχεια εξελιχθηκε σε ενα πολυ ευπεπτο rock-ιζον συγκροτημα…οπως οι within temptation και οι lacuna coil…Δεν το καταλαβαινω το τοσο μενος …Πουλανε σε μια πολυ ευρεια αγορα οπως η αμερικανικη και οχι μονο και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει σωνει και καλα πρεπει να εχουν ολοι μια επικαλυψη ή επιφαση ποιοτητας για να θεωρουνται οτι ειναι καλοι στο ειδος τους…