Evanescence

επετρεψε μου να διαφωνισω σε αυτο γιατι αυτη την αποψη την ειχα κ εγω πριν καποιους μηνες αλλα τελικα εμαθα τι ισχυει και τι οχι. οκ ας ειναι οτι ειναι αλλα εγω προσωπικα νομιζω πως κοροιδευουν τους φανς τους (που δεν ειναι και λιγοι) με τετοιες ζωντανες εμφανισεις. μια ματια να ριξετε στο youtube και θα καταλαβετε τι εννοω. τοσα χρηματα δινουν ας εχει το θαρρος αυτη που θελει να ονομαζεται frontwoman να πει οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει. πιο παλια οταν ακομα ηταν ο ben τα live τους ηταν αρκετα καλα (δεν μιλαω για τα κομματια αλλα για την αποδοση τους)

οκ…αλλα δεν καταλαβαινω με τί ακριβώς διαφωνείς…

διαφωνω με το οτι οι within και οι lacuna ειναι ευπεπτα ροκιζον γκρουπακια γιατι δεν ειναι. και οι gathering πουλανε στην αμερικη αλλα κανεναν σας δεν ειδα να τους αποκαλει ετσι η να τους μειωνει

[SIZE=“4”]~NO COMMENTS~:lol: #-o 8O [-X [/SIZE]

[QUOTE=karvou;373666]άστοχο σχόλιο. Μερικοί από τους δίσκους που έλιωσα πέρσι ήταν από συγκροτήματα που δεν είχαν δισκογραφική (Black Lab & Pax Cecilia).[/Qμαλλον εγω τ διατυπωσα λαθος πριν κατι χρονια πριν τ 2003 που βγηκε το fallen μου ειχε στειλει ενας ξαδερφος το οriginτο 2002 που μου αρεσε αρκετα μπορω να πω .μια μερα ειχα καλεσει κατι φιλεςε και τους ειχα βαλει τ origin να το ακουσουν και μου λενε ¨καλα το δισκακι ειναι για τα μπαζα!!!πως αντεχεις να τ ακους? μετα οταν το 2003 οταν βγηκε το fallen και εγιναν γνωστοι οι ιδιες φιλες μου λενε καλα ολοοι οι δισκοι των εβανεσενς γαμουν και το οργιν ειναι οτ καλυτερο εχουν βγαλει μετα το fallen.αυτο εμενα παντως μ εφτανε για να τα παρω στο κρανιο:( ι

Κοίτα κοπελιά, άκου Evanescence αλλά δεν θα μας βγάλεις και ανίδεους που ακούμε Gathering. Γιατί αν όντως υπάρχει ανίδεος, σίγουρα δεν είναι αυτός που ακούει Gathering

Εγω πάλι τους θεωρω…Τουλάχιστον οπως εξελιχθηκανΚαι μη βαζουμε ολα τα συγκροτηματα με front woman στο ιδιο τσουβαλι…Ξεκαθαρίζω και πάλι οτι δε θεωρω κακο να πουλάς με ελαφρια ακουσματα τυπου Evanescence και με μια pop-friendly διαθεση…κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα…

Ρε. Ρεεεεε. Οχι μανες. Οχι gathering και evanesence στην ιδια προταση.

επισης να σχολιασω κατι που ειδα πριν λιγο
[B]"οι εβανεσενς δεν ειναι μεταλ.
απλα ετσι τους πλασαρουν στην αγορα.
ειναι dark/epic/dramatic/theatrical rock η κατι τετοιο τελος παντων.

αλλα μεταλ δεν ειναι.
ειδα κατι βιντεο κλιπ των lordi και οι εβανεσενς οχι ροκ ουτε ποπ
δεν ειναι μπροστα τους.

φυσικα εγω προτιμω εβανεσενς,πιο ηπια πραγματα.
δεν εχω πεσει στα σκληρα ακομα.
αλλα θα δειξει…"[/B]

Τα σκληρα ειναι οι lordi? Ακου cannibal corpse να νιωσεις για τα καλα τι θα πει ‘‘σκληρο’’.

Τωρα που ξαναδιαβαζω την παραπανω προταση αφηνονται πολλα υπονοουμενα ε? Δεν το σκοπευα αληθεια. Ετυχε:-s

Φιλτραρε λιγο αυτα που βλεπεις/ακους, προσπαθησε να ψαχτεις λιγο περισσοτερο. Δεν μπορεις να πεις την μπαντα dark/epic/dramatic/theatrical αμα δεν εχεις ακουσει ενα καλλιτεχνη-εκπροσωπο τουλαχιστον απο το καθε ειδος. Γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι καπου θα το διαβασες αυτο και δεν θα εβγαλες μονη σου τα συμπερασματα.Και σιγουρα οι εβανεσενς δεν ειναι τιποτα απο αυτα. Ουτε οι λορντι ειναι μεταλ, στην καλυτερη περιπτωση ενα χαρντ ροκ… Ειναι μια απλη ροκ μπαντα, στον χωρο της την παλευει αρκετα, αλλα σε μενα παραμενει μια απαλευτη Αμη Λη η οποια στην ουσια εχει σφετεριστει το ονομα του γκρουπ και βγαζει δουλειες με 100 διαφορετικα μελη καθε φορα…

Και αμα μου λες για λορντι και εβανεσενς τωρα, στην ουσια μου λες ‘‘βλεπω 80 ωρες τη μερα mad’’. Γιατι δεν ξεφευγεις απο ονοματα που πουλανε και απο ονοματα που ειναι γνωστα γενικα? Δεν ειναι αυτα που αξιζουν παντα :wink:

ρε παιδιά… Μην κολλάτε τόσο στις ταμπέλες… Οι ταμπέλες υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι για να τσακωνόμαστε για αυτές

:eek: :eek:

Πώς γίνεν αυτό ?!!?

+φωνω…αν και δεν πρεπει γενικα να βαζουμε ταμπελες!

μα σε προηγουμενο ποστ σου αυτο ακριβως εκανες… “ροκιζον” remember?

Ειπα εγω κατι για τους Gathering?
μια χαρα συγκροτημα ειναι!:slight_smile:

το ειπε η αμυ σου ομως καλο μου ας προσεχουμε οταν ανοιγουμε το στομα μας τι βγαζουμε απο μεσα :lol:

:? H Amy exei pei polla…
Ekei 8a kollhsoume tora???

μάλλον το σφυράνε…

http://www.rocking.gr/article5135.php

[κακός]Για το καλό της ανθρωπότητας :stuck_out_tongue: [/κακός]

παιδια… σας εκλπησει αυτο? δεν το ξεραμε ηδη οτι οι evanescence ειναι το side project της amy lee??? επιτελους εγινε και official!

Το θέμα είναι ότι και να συνεχίζαν σαν μπάντα δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι…το τελευταίο cd τους ήταν αδιάφορο, να μην πω κουραστικό, οπότε ας το γυρίσει σε σόλο καριέρα αν και πάλι δεν ξέρω αν θα παλεύεται!

Το fallen ειχε μερικα καλα τραγουδια(bring me to life,going under,my immortal,torniquet,haunted) που τους εκαναν mainstream γιατι ηταν πιασαρικα και αρεσαν και στους μη μυημενους.Eτσι πιστευω οτι πρεπει να αναφερονται ως pop metal(αν ειναι δυνατον!).Παντως το open door εκτος απο το call me again when…δεν ακουγεται με τιποτα αφου δεν εχει καλες μελωδιες που ειναι απο τα λιγα δυνατα χαρτια του συγκροτηματος.Ομως οσο και να θαβουμε την lee για τις δηλωσεις της δεν μπορουμε να μην παραδεχτουμε οτι ειναι φωναρα.