Evanescence

Το Open Door βασικα ειναι κλασσεις ανωτερο του ντεμπουτου, αλλα δεν πειραζει.

Κριμα που διαλυονται αλλα οντως, δεν ηταν μπαντα πλεον.

θα συμφωνησω μαζι σου… το fallen ηταν πολυ πιο ποπ πολυ πιο ευπεπτο. βεβεα αποψη μου παντα :stuck_out_tongue: οσο για την καραμελα που μασατε ολοι (μασατε γιατι κι εγω παλια που τους ακουγα τα ιδια ελεγα αλλα τωρα πια το εκοψα αυτο το κακο συνηθειο) οτι η amy εχει φωναρα εχει μια βαρια χροια (αν μπορω να το πω ετσι) ουδεποτε εχει δουλεψει την φωνη της και μαλιστα το δηλωνει και με περιφανεια…

Μια χαρα ροκ φωνη εχει μωρε η κοπελα, δεν ειναι αναγκη να ειναι ολες σοπρανο :wink:

Εκεί στα πρώτα χρόνια του λυκείου τους άκουγα αρκετά, αλλά όταν χώθηκα για τα καλά στις βαριές καταστάσεις δεν μου έλεγαν κάτι… Πήρα το Open Door για συλλεκτικούς κυρίως λόγους, αλλά δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Το Fallen όμως έχει ωραία κομμάτια μέσα που όπως σωστά αναφέρθηκε ακούγονται από πολλούς…

Ενας ξάδερφος μου είχε δώσει το Fallen μαζί με κάποια ντέμο τους να ακούσω,το είχε κατεβάσει απο ιντερνετ και δεν είχε κυκλοφορήσει/ακουστεί ακόμα.Πορώθηκα, μα καλά του λέω τι ανακάλυψη ήταν αυτή ρε πωπω.Λίγο αργότερα σκάει το video Bring me to life.Τα υπόλοιπα ιστορία.
Δεν τους πολυακούω πλέον και δεν ασχολούμαι.

μετα το 2004 δεν ξερω γιατι περασανε σε μεγαλη παρακμη. γενικα ομως δεν κατατασονται με την καμια στα σκουπιδια της ποπ ουτε βεβεα στους αγριους ροκαδες. κατι ενδιαμεσο. πελον ομως ειναι διαλυμενοι. η αμυ τους… 8)

Evanescennce ακουγα παλια, ειχα αγορασει και το Fallen. Απο τοτε εχω χρονια να σχοληθω μαυτους -αν και για μενα δεν υπαρχουν πια μονο η τραγουδηστρια εμεινε, η οποια δεν με συγκινει ιδιαιτερα η φωνη της. Επιπλεον ειιναι φανερο οτι την εχει ψωνισει λιγο η κοπελια http://www.rocking.gr/article6005.php. Στην τελικη ετσι οπως ακουγα παλια ξενο ποπ ετσι ακουγα και evanescence και οπως αποδειχτηκε ηταν πολυ flat για να με κρατησει και να ακουω μεχρι σημερα…

οι εβανεσενς μονο το φωλεν αξιζει, αντε και το πρωτο τους.δεν μπορω να πω οτι τρελενομουν αλλα μετα το τελευταιο τους το παρακανε ποπ και τους σιχαθηκα.και η τραγουδιστρια τους δεν ειναι και τοσο ωραια

Εχει να γελαει η Amy με τους we are the fallen :lol::lol::lol: μα κιαυτοι ελεος τι γκαντεμια…

Γκαντεμιά όσον αφορά το όνομα ναι, αλλά όσον αφορά τη μουσική εμένα μου φαίνονται ένα καλό δείγμα της καλύτερης εποχής των Evanescence [την εποχή του Fallen]… Θα δούμε, ανυπομονώ για τη δουλειά των Fallen, αλλά και των “Evanescence” idd, να δω με τι σκ@τά πειραματίζεται η Amy κ πόσο πιο light μπορεί να γίνει η μουσική τους…
Και συμφωνώ οτι πλέον ουσιαστικά δεν είναι Evanescence, μόνο με την Amy που έχει μείνει… Και γι’ αυτόν το λόγο ακριβώς πιστεύω πως θα είναι συμπαθητικοί οι Fallen…
Α να δούμε (:

Και εγω πιστευω οτι οι Fallen θα ειναι καλοι γιατι ειναι ουσιαστηκα evanescence χωρις amy lee και αυτο ειναι ενθαρυντικο… για να δουμε…

Μου είχαν αρέσει απο το πρώτο videoclip που είχα δει (bring me to life)… και λάτρεψα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Fallen. Οι Evanescence είχαν άλλο χρώμα μεν όταν ήταν και ο Ben στο σχήμα, αλλά και πάλι… δε με χαλάνε στην πορεία τους μετά απο την αποχώρισή του.
Αυτό που μου άρεσε εξάλλου τόσο πολύ απο την αρχή ήταν η φανταστική φωνή της Amy Lee. Μιλάμε για δύναμη… ένταση… χροιές που στοιχειώνουν… κραυγές γεμάτες και δυνατές… και αυτά τα μάτια της… WOW…

To τραγούδι που έχω πορωθεί τελευταία και το ακούω σε επανάληψη… (και στο μυαλό μου κυρίως… γιατί κολλάει)… είναι το “Lose Control”…
[U]http://www.youtube.com/watch?v=uCH3XwtCwog[/U]
τι όμορφο… αυτές οι φωνές-φαντάσματα στην αρχή… (όπως στα περισσότερα τραγούδια του δίσκου)… και οι εναλλαγές της απο χαμηλά… ξαφνικά σκαρφαλώνει η φωνή της πολύ ψηλά… και μετά πάλι γλυκαίνει για λίγο ("caaan Iiiii… really)… και μετά φορτώνει πάλι στο “control”… πολύ όμορφη πορεία μελωδίας… και τρώς στη μάπα τόσες εκπλήξεις… τόσες εναλλαγές… και όλα αυτά μιλώντας μόνο για το πρώτο κουπλέ… ντάξει… respect!

Τρία χρόνια μετά επιστρέφω τυχαία στον τόπο του εγκλήματος και διαβάζω τα ποστ μου… Εντάξει…νομίζω δεν έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ με τον εαυτό μου :lol:
Είμαι 18 πλέον και νομίζω, εντάξει πρέπει να βαριόμουνα πάρα πολύ για να ξεκινήσω καβγά σε φόρουμ 8)

Πρέπει να παραδεχτώ όμως πως ναι ακούω ακόμη Evanescence!!!
Και για να μην είμαι και τελείως off topic, http://www.evanescence.com/news.asp
μπαίνουν στο στούντιο για όσους ενδιαφέρονται!

Δύσκολα όμως τα πράγματα γι αυτούς τώρα που μπήκαν και οι We are the Fallen στο παιχνίδι!!

Πολύ καλή μπάντα σε αυτό που κάνουν και το Fallen είχε κομμάτια που ήταν ένα κι ένα (αυτό το Taking Over Me…). Το The Open Door καλό ήταν αλλά κάπως μεγάλο σε διάρκεια, ψιλοκουραστικό και με τις κιθάρες πεσμένες στη μίξη. Όσο για την Amy Lee η κοπέλα έχει πραγματικά φωνάρα και έχει μια άλφα γοητεία.:slight_smile:

Όταν το ανοίγει όμως να προσέχει και για τι μιλάει. Λίγος σεβασμός σε μπάντες που έχουν κάνει πράγματα (όπως The Gathering, Within Temptation) δε βλάπτει. Δεν είναι σε αυτό το επίπεδο για κανένα λόγο διότι όσο παίξαν οι Within πχ. ως support στους Priest στο Rockwave 2008, τόσο και λιγότερο παίξαν οι Evanescence στο Καραισκάκη το 2007 (είδα το αντίστοιχο report του Rocking) ως headliners. Αυτό λέει πολλά:wink:

Λοιπόν, να πω και εγώ τη γνώμη μου όσον αφορά τους Evanescence! Καταρχάς, θεωρώ ότι είναι - ή καλύτερα ήταν - ένα αρκετά καλό συγκρότημα! Δεν έχω ακούσει τα demo τους, έχω ακούσει, όμως, το ‘‘Fallen’’, ίσως και το τελευταίο τους δε θυμάμαι όμως…
Το Fallen, όταν το πρωτοάκουσα μου άρεσε τρελά (προσωπική αδυναμία το Going Under!), ενώ το άλλο ούτε που το θυμάμαι (μόνο το Sober - αυτό τέλος πάντων :stuck_out_tongue: - και το Lithium θυμάμαι…αυτό το δεύτερο, ειδικά, δε με συγκινεί ΚΑΘΟΛΟΥ). Προφανέστατα, αυτό το τελευταίο άλμπουμ δε μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση, για αυτό και δεν το θυμάμαι…

Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζουν και ούτε με νοιάζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν παίζουν γκοθ και μέταλ, αλλά τι σημασία έχει; Εγώ, προσωπικά, τους θεωρούσα πάντα ροκ. Αυτό και μόνο! Το αν είναι εμπορικοί δεν σημαίνει ‘‘κάτι’’ και ούτε κρίνεται η αξία ενός συγκροτήματος βάσει των πωλήσεων του! Μπορεί να ναι εμπορικό και καλό, μπορεί και το αντίστροφό! Δεύτερον, δεν είναι κακό να αγαπάμε και να ταυτιζόμαστε με ένα συγκρότημα - σε λογικά πλαίσια - αλλά το να ειπώνονται λόγια του στυλ ‘‘θα έδινα και τη ζωή μου…κλπ’’ είναι ‘‘κομματάκι’’ υπερβολή (απαντάω λίγο καθυστερημένα σε αυτό, ούσα κ η ίδια ‘‘κομματάκι’’ ‘‘καθυστερημένη’’ :lol: λοοοολ :expressionless: ναι…αυτό δεν ήταν αστείο το ξέρω…). Ας επανέλθω στο θέμα, όμως…κάθισα και διάβασα και τις 33 σελίδες του θρεντ μονοκοπανιά ε, επειδή βαριόμουνα απίστευτα…:lol: και έχω να κάνω και κάποιες άλλες παρατηρήσεις…
Έχω να προσθέσω ότι συμφωνώ και εγώ με τη δήλωση της Αμυ ότι υπάρχουν ‘‘τραγουδιάρες’’ που ‘‘τραγουδάνε’’ χωρίς συναίσθημα - δεν ξέρω αν το πε για να ‘‘κεντρίσει’’ την προσοχή, αλλά παραδόξως ήταν εύστοχο σχόλιο. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα ερώτημα…η Αννεκε τραγουδάει χωρίς συναίσθημα; #-o
Ντάξει το να μιλάει γενικά…δεκτό, αλλά το να μιλάει για την γυναίκα, που αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί επιρροή, που αγαπήθηκε τόσο, που τραγουδάει με φωνή αγγέλου, που χαμογελάει και ‘‘φωτίζεται’’ ολόκληρη - την άκουσα και πέρσι λάιβ, απλά ‘‘δεν υπάρχει’’ η φωνή της - είναι το λιγότερο αστείο! Τραγελαφικό! Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες κυρίες (βλ. Floor, Liv, Vibeke, Tarja κλπ). Αν και άκουγα Evanescence πιο μικρή και τώρα άμα μου την ‘‘σβουρίξει’’ μπορεί να τους ακούσω πάλι, δεν είχα μπει στο ‘‘τρυπάκι’’ να ασχοληθώ με συνεντεύξεις τους και γενικότερα, με τα του συγκροτήματος…μόνο τη μουσική τους άκουγα. Ε, αυτό, όμως, παραπάει…!
Τέλος πάντων, ο καθένας ακούει αυτό που γουστάρει, για όποιον λόγο θέλει…
Οι συγκρίσεις δεν βγάζουν πουθενά…μόνο σε παρεξηγήσεις οδηγούν!
Η ουσία είναι μία ότι οι Evanescence κάποτε - στα ντουζένια τους - ήταν μία πολύ αξιόλογη μπάντα! Τώρα, δεν γνωρίζω τι κάνουν και ούτε παρακολουθώ εξελίξεις…δε με ενδιαφέρει εξάλλου…εν τοιαύτη περιπτώση, κρατάμε τις καλές στιγμές που μας χάρισαν με το ‘‘Fallen’’ και η ουσία είναι αυτή! Ο καθένας έχει την άποψη του…

Πωπω ρε φίλε μεγαλώνουμε…:frowning:

Μία χαρά είμαστε ρε συ :(…είναι νωρίς ακόμα για να ‘‘κλαιγόμαστε’’…και το λέω [B]εγώ[/B] αυτό που τους έχω @@@ όλους με την κλάψα μου (ΝΑΙ ΚΑΙ για αυτό το λόγο…το ξέρω ότι γενικά είμαι για ποοοολλές μούντζες). :slight_smile:
Ας όψεται, όμως, που σήμερα είμαι σε καλή διάθεση…τι να πω; 8):dance:

Νταξ’ μωρέ, πλάκα κάνω. Απλά είδα το ποστ της εβανέσενς και ήταν κάτι σαν μπλαστ φρομ δε παστ.:lol:

Έβαλα το άλμπουμ των we are the fallen, με έπιασε νύστα στο 3ο κομμάτι και απλά το έκλεισα. Είναι τόσο γαμημένα βαρετό όλο το άλμπουμ;

ναι! [COLOR=“White”]____[/COLOR]