εμενα μου αρεσε μπορω να πω
Νταξ, των Fallen δεν είναι και τόοοσο χάλια, έχει κανα-δυο-τρια καλά κομμάτια. Το St.John πχ βαράει ωραία και θυμίζει ένα κάτι από Ev περιόδου 04-05. Στο σύνολο η αλήθεια είναι ότι και μένα δε με είπε τίποτα το ιδιαίτερο πάντως.
Στα του συγκροτήματος τώρα, είναι γνωστο ότι με τις δηλώσεις ποτέ δεν το κατείχαν. Ούτε τότε (με τις ατάκες για την Tarja και την Anneke) ούτε τώρα (στη φάση με τον McLawhorn, με την οποία ακόμα γελάω). Αλλά δεν είναι ούτε τα πρώτα, ούτε τα τελευταία αμερικανάκια που δε λενε να καταλάβουν ότι δεν κατεχουν το μπλα-μπλα, οποτε δεν το παίρνω και στα σοβαρά το ζήτημα.
Τες παντων, αφου ξεμπερδέψανε με τον Lillywhite και κλείσανε τον Raskulinecz, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν.
Κανονικό καινούριο τραγούδι μετά από 9 χρόνια. Έχουν έτοιμο το νέο τους άλμπουμ με τίτλο The Bitter Truth, αυτό είναι το πρώτο single.
Ρε σεις είναι από το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Έχει βγει από τις 4 του μήνα. Τέταρτο τραγούδι που μας αποκαλύπτουν από τα 12 που θα έχει ο δίσκος.
Πάμε ρε μπαντάρα! Η μπάντα που τάραξε τα νερά στα '00s. Συνεχίζουν δυναμικά.
Δεν είμαι μεγάλος φαν (σχεδόν καθόλου βσκ) αλλά η Amy Lee μεγάλη φωναρα
Λοιπον Evanescence αγαπω απο τοτε που πρωτοβγηκαν και εγιναν διασημοι παγκοσμιως με το Bring Me To Life και τους ειχα δει και Λυκαβηττο και ειχα περασει πολυ καλα τοτε πισω στο μακρινο 2004.
Δεν ειχα παρει πρεφα οτι βγαινει νεο αλμπουμ τοσο συντομα αν και καπου ειχα δει καποιο καινουριο single πριν κανα διμηνο τυχαια. Ως τωρα οτι εχω ακουσει απο το αλμπουμ (δεν το εχω ακουσει ολοκληρο) μου φαινεται πολυ καλυτερο απο την τελευταια αποπειρα της Amy που ηταν το Synthesis (αν και δεν ειναι κανονικο αλμπουμ). Ουτε το ομωνυμο του 2011 με ειχε εντυπωσιασει ιδιαιτερα, αλλα το Fallen το θεωρω ξεκαθαρα ενα απο τα 10 καλυτερα αλμπουμ της δεκαετιας στην οποια βγηκε (και το Open Door πολυ καλο).
Το Wasted On You ωραιο τραγουδι, περιεργη επιλογη για πρωτο single (φανταζομαι οτι γραφτηκε πριν απο τον υπολοιπο δισκο?), αλλα αυτα που κερδιζουν το στοιχημα ειναι τα εκπληκτικα The Game Is Over, Use My Voice και Better Without You. Ας κατσω να ακουσω και τον υπολοιπο δισκο λοιπον!
ΥΓ. Ο ΣΩΣΤΟΣ ηχος στις κιθαρες
Θα συμφωνήσω. Πολύ γαμάτος δίσκος , είναι και από τους λίγους ( όπως και η μπάντα ) που έζησα εν τη γενεση τους
Ακούγονται ακόμα καθημερινά στα ελληνικά ραδιόφωνα τα κομμάτια αυτά
Κρυφό διαμάντι το Haunted imho
Οι υπόλοιπες δουλειές τους δεν με τρέλαναν, αν και έχουν χιτακια ( Lithium κλπ ) . Βέβαια that’s just me
Για top 10 δεκαετίας κομματάκι δύσκολο στη δική μου κλίμακα αλλά δίσκοι όπου κάθε κομμάτι άνετα έβγαινε σε single δεν υπάρχουν δα και τόσοι πολλοί. Επίσης, πόσοι είχαν τέτοια παραγωγάρα σε full-length ντεμπούτο; Έτσι στα πρόχειρα, μόνο το Hybrid Theory μου ‘ρχεται. Το Fallen πρέπει κιόλας να ήταν και ο πρώτος δίσκος που αγόρασα, πακέτο με το Eminem Show (άλλη δισκάρα ε), στο Carrefour στην Κηφισίας. Άρεσε μέχρι και στον πατέρα μου που συνήθως έχει αλλεργία σε ό,τι ροκοειδές έχει βγει απ’ το 80 κι ύστερα, είχε βάλει ringtone το Going Under τότε που πρωτοείχαν βγει τα πολυφωνικά. Όλα αυτά εν τω μεταξύ τώρα φαίνονται λες και είχαν συμβεί έναν αιώνα πριν. Πώς περνάνε τα χρόνια έτσι ρε;
Συγκινήθηκα για κάθε λέξη του ποστ σου . Από το carrefour που κι εγώ έπαιρνα cd , από την αναφορά στο hybrid theory , για τα ringtones στα παλιά κινητά
όντως καμιά φορά έχω κι εγώ την ίδια αίσθηση
Αμα νιωθετε εσεις μεγαλοι τι να πουν και κατι παππουδες του φορουμ… (οχι εγω, ζω δευτερη νιοτη)
Leviathan, έχουμε γεννηθεί ίδια μέρα, μήνα και έτος! <3
Γι’ αυτό γαμαμε.
Άσχετο.
Απο περιεργεια, πως το διασταυρωσες αυτο?!
Πριν κάμποσα χρόνια εμφανίζονταν οι ημερομηνίες γενεθλίων και η ηλικία(είχες και την επιλογή να μην εμφανίζεται) των μελών στην αρχική σελίδα του φόρουμ.
Ημουν 1η γυμνασιου και ειχα παθει πλακα βλεποντας 1η φορα το βιντεοκλιπ του bring me to life. Πηρε το album η αδερφη μου και το ακουγα συνεχεια. Δυνατο ντεμπουτο με 11 κομματια-χιτ, το my immortal ακομα με συγκινει, υπεροχη μπαλαντα. Μαζι με τα βιντεοκλιπ των somewhere i belong απο linkin park και chop suey/toxicity απο soad, με εμπασαν στη nu-metal φαση για τα καλα. Δεν τους παρακολουθω, αλλα ακομα καμια φορα βαζω καποιο κομματι απο το fallen, ειδικα με παρεα οταν νοσταλγουμε τα χρονια του γυμνασιου.
Ον τόπικ: Τις τελευταίες ημέρες ακούω τραγούδια από το Fallen μετά από χρόνια αποχής στο γιουτιουμπ χωρίς αφορμή. Είχα αγοράσει τότε αντίγραφο (5 αυθεντικά άλπουμς έχω αγοράσει όλα κι όλα) και με την πρώτη ακρόαση είχα λατρέψει το Going Under. Madtv και MTV έπαιζαν όλη μέρα τα χιτάκια τους My Immortal και Βring Me to Life, παρ’ όλ’ αυτά αν και χιπστεροκάναλα ήταν προσωπικά ένας από τους λόγους που με έκαναν μετέπειτα να ψαχτώ παραπάνω μουσικά.
Το Bring Me To Life το θυμάμαι να παίζει ασταμάτητα σε λούπα στην κορελκο το καλοκαίρι του 2003, δηλαδή το βάζενε τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα απ’τα μεγάφωνα
Και μένα το αγαπημένο μου ήταν το Going Under, γιατί μου το είχε βάλει ο αδερφός μου και μου είπε “να αυτό είναι πολύ καλύτερο από αυτό που ακούς συνέχεια” (κάτι που επαναλήφθηκε αργότερα και με το My Humps των Black Eyed Peace και το Pump Ιt τώρα που το σκέφτομαι). Η έκδοση του My Immortal με τις κιθάρες σπέρνει πάντως, το μόνο τραγούδι που ακούω ακόμη από αυτό το συκγρότημα εκούσια
Πρώτος δίσκος/single που αγόρασα ήταν το Yeah από Usher μαζί με το This Love από Maroon 5, απ’το Metropolis στον ΑΒ στο Ελληνικό, που έκανα μια ώρα να το βρω γιατί υποτίθεται και καλά δεν ήξερα πως λέγεται (ενώ το άκουγα κάθε μέρα στο τέρμα όποτε το έβαζε στον Village ξέρω γω) με τη μητέρα μου και τον πωλητή πάνω απ’το κεφάλι μου, είχε πέσει γλέντι σπίτι απ’τον αδερφό (“φλώρε, τι είναι αυτά που ακούς, αυτιάγγουρα” )
Η φαση ειναι My Tourniquet κι οχι τα χιτακια.
Πολύ ωραίο κι αυτό, όπως και το Whisper για μένα, το ακούω αρκετά τις τελευταίες ημέρες.
Tourniquet τεραστια κομματαρα.
Ωραιο το καινουριο θα τον ψαξω τον δισκο
Γιατί ρε παιδιά; Γιατί τη διώξανε;